تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 280 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه دایی وزیر ورزش نشه کی بشه
    کی به اندازه دایی از سیاست به نفع خودش تو فوتبال به عنوان یه فوتبالی استفاده کرده ؟؟کی؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

نماينده اردبيل در مجلس خواستار معرفي علي دايي براي تصدي پست وزارت ورزش و جوانان شد
    حرف علی دایی تو برنامه نود:
    یه آدم ورزشی ام، تا آخر عمرم هم ورزشی میمونم!
    بعدشم فک کنم گفت که بابام وصیت کرده هیچوقت خودمو قاطی 30یاست نکنم!!

3. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مديربرنامه‌هاي شيث هم آمد
    استيلي در باشگاه پرسپوليس حضور يافت

خبرگزاري فارس: حميد استيلي براي مذاكره با مسئولان پرسپوليس وارد باشگاه شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي كه با نظر كميته فني باشگاه پرسپوليس و پس از نامه دايي به عنوان سرمربي انتخاب شده در باشگاه پرسپوليس حضور پيدا كرد.

نكته قابل توجه اين بود كه استيلي زماني وارد باشگاه پرسپوليس شد كه مديربرنامه هاي شيث رضايي هم او را همراهي مي كرد.
    استيلي در صورت توافق با مسئولان باشگاه براي ثبت قرارداد راهي هيئت فوتبال مي شود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

انتقاد شدید سایت روزنامه جوان از حبیب کاشانی: سیاسی کاری را کنار بگذار

سایت روزنامه جوان در یادداشتی نوشت:

کاشانی سعی بر این دارد که خود را اخلاق‌مدار جلوه دهد که البته در این مورد هم بازی را باخت میدان دادن به بازیکنانی که علی دایی با زحمت فراوان از ترکیب تیم اخراج و پس از آن از پرسپولیس هم بیرون انداخت اقدامی است که کاشانی و استیلی مربی مورد علاقه او از هم‌اکنون به فکر آن هستند. تا جایی که امثال شیث رضایی حالا خوشحال و مسرور از اینکه دیگر علی دایی و امثال او وجود ندارند قرار است به باشگاه بروند و احتمالاً هر کاری که از این پس دلشان می‌خواهند انجام دهند.

روی صحبت‌مان با شماست جناب کاشانی، سیاسی‌کاری را کنار بگذارید، اختلاف شما با علی دایی مدت‌هاست که بر هواداران پرسپولیس مشخص شده و نتیجه تمام نظرسنجی‌ها هم مؤید این است که شما بازنده این جنگ بوده و هستید، تلاش شما برای نشاندن گزینه مورد علاقه‌تان روی نیمکت پرسپولیس به رغم اینکه سعی داشتید همه چیز را مخفی کنید به وضوح قابل مشاهده بود. تلاشی که هرچند نتیجه داد اما بی‌تردید خیلی زود با شکست مواجه خواهد شد؛ زودتر از آنچه که تصورش را بکنید.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حميد استيلي در باشگاه پرسپوليس حضور پيدا كرد.

حميد استيلي که با نظر کميته فني باشگاه پرسپوليس و پس از نامه دايي به عنوان سرمربي انتخاب شده در باشگاه پرسپوليس حضور پيدا کرد.
    نکته قابل توجه اين بود که استيلي زماني وارد باشگاه پرسپوليس شد که مديربرنامه هاي شيث رضايي هم او را همراهي مي کرد.
    استيلي در صورت توافق با مسئولان باشگاه براي ثبت قرارداد راهي هيئت فوتبال مي شود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عاشق خدمت به پرسپوليس و هواداران هستم
    دايي: نگفتم نمي‌توانم كار كنم؛ مي‌خواهند مردم را فريب دهند

خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته پرسپوليس گفت: حرف قانوني من را انصراف از سرمربيگري پرسپوليس تلقي كردند و مي‌خواهند با اين كار با فريب افكار عمومي به مقاصدشان برسند.

علي دايي كه هم‌اكنون در خارج از كشور به‌سر مي‌برد در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد انصراف از سرمربيگري پرسپوليس عنوان كرد: هر حرفي زدم مبناي آن قانون بود. من كي گفتم نمي‌توانم با پرسپوليس كار كنم؟ من همواره عاشق خدمت به تيم بزرگ پرسپوليس و هواداران بي‌شمارش هستم؛ اما متاسفانه آقايان مي‌خواهند با فريب افكار عمومي به مقاصدشان برسند.

وي ادامه داد:‌ حرفي كه زدم قانوني بود اما برخي دوست ندارند چنين صحبت‌هايي را مطرح كنم. سه ماه پيش نيز حرف‌هايي زدم كه فكر مي‌كنم اكنون مردم به اين نتيجه‌ رسيده‌اند كه چرا آن زمان چنين صحبت‌هايي را مطرح كردم.

دايي تاكيد كرد: من فقط مسائل قانوني را در نامه‌ام يادآوري كردم ولي باشگاه آن را انصراف من تلقي كرد. آن هم در حالي كه به صراحت از قانون حرف زده بودم. خدا را شكر مي‌كنم كه مردم همه چيز را مي‌دانند و زماني كه آنها با موافقت كتبي من براي همكاري با باشگاه مواجه مي‌شوند، مي‌گويند او نمي‌خواهد با باشگاه كار كند.

سرمربي فصل گذشته پرسپوليس در ادامه به فارس گفت: اينكه من مي‌خواهم با مديريت و به شكل قانوني و تعيين شده كار كنم، كجاي آن معنايش انصراف از سرمربيگري پرسپوليس است كه مي‌گويند دايي انصراف داده است. باز هم مي‌گويم اگر برنامه‌‌اي به باشگاه دادم، فقط به عشق هواداران بود. من پرسپوليس را از صميم قلب دوست دارم و خاطرات تلخ و شيرين زيادي با اين تيم دارم.

وي با انتقاد از كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: كميته فني به جاي ارائه نظر مشورتي بيشتر در مسائل مديريتي صحبت مي‌كند. آيا عمل به قانون و حرف‌هاي قانوني من معناي انصراف از سرمربيگري پرسپوليس را مي‌دهد؟ اين ماجراي جديدي چيست؟ با اين حال هواداران پرسپوليس بدانند هميشه عاشق اين تيم هستم و هيچ احدي نمي‌تواند بين من و هواداران فاصله ايجاد كند و بعد از بازگشتم به ايران حرف‌هايم را كامل خواهم زد.

350 ميليون، رقم قرارداد سرمربي جديد پرسپوليس
    استيلي با پرسپوليس قرارداد 2 ساله بست

خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس قرارداد دوساله با اين باشگاه امضا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي پس از جلسه با مديران باشگاه در جمع خبرنگاران اعلام كرد: قراردادي دو ساله با باشگاه پرسپوليس امضا كردم و اميدوارم بتوانم مثل فصل 86 - 87 كه قهرمان شديم، با بازي‌هاي خوب مردم را شاد كنم.

وي رقم قراردادش را 350 ميليون تومان اعلام كرد.

9. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

من که با استیلی بیشتر از دایی موافقم...سالی هم کع قطبی قهرمان شد استیلی تیم رو بسته بود...حالا صبر کنین: دی
    به زودی میبینین پرسپولیس چه هلویی میشه: دی

11. 4 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با اینکه خیلی موافق انتخاب استیلی نیستم ولی اگر قراره سر مربی بشه نباید حالا هی بگن دایی بهتر بود ولی قبول نکرد مجبور شدیم استیلی را انتخاب کنیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

قرارداد استيلي در هيات فوتبال ثبت شد

قرارداد حميد استيلي با باشگاه پرسپوليس در هيات فوتبال استان تهران به ثبت رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، قرارداد دوساله حميد استيلي براي سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس عصر امروز (سه‌شنبه) بلافاصله بعد از عقد قرارداد داخلي در باشگاه، در هيات فوتبال استان تهران به ثبت رسيد.

مبلغ قرارداد استيلي براي سال اول مبلغ 350 ميليون تومان است.

مسوولان باشگاه پرسپوليس از صبح زماني را در هيات فوتبال براي ثبت قرارداد سرمربي خود رزو كرده بودند.

14. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطفا منبع اخبار رو ذکر کنید و به لینک های بالا منابع رو حتما اضافه کنید./
    201- منبع مطالب و اخبار را حتما ذکر کنید و ترجیحا لینک صفحه حاوی اون‌ها رو بصورت غیرفعال قرار دهید.
    تذکر: منظور از منبع، نام یا آدرس جایی است که مطلب یا خبر را از آنجا برداشته اید، نه رسانه اصلی.
    +
    402- سوء استفاده از اخبار برای توهین، بزرگ کردن فونت ، تغییر رنگ و بولد کردن و ... خلاف قوانین بوده و با متخلف برخورد خواهد شد.
    لطفا رعایت کنید. با تشکر/

16. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •