اگه دایی وزیر ورزش نشه کی بشه
کی به اندازه دایی از سیاست به نفع خودش تو فوتبال به عنوان یه فوتبالی استفاده کرده ؟؟کی؟؟
اگه دایی وزیر ورزش نشه کی بشه
کی به اندازه دایی از سیاست به نفع خودش تو فوتبال به عنوان یه فوتبالی استفاده کرده ؟؟کی؟؟
حرف علی دایی تو برنامه نود:نماينده اردبيل در مجلس خواستار معرفي علي دايي براي تصدي پست وزارت ورزش و جوانان شد
یه آدم ورزشی ام، تا آخر عمرم هم ورزشی میمونم!
بعدشم فک کنم گفت که بابام وصیت کرده هیچوقت خودمو قاطی 30یاست نکنم!!![]()
مديربرنامههاي شيث هم آمد
استيلي در باشگاه پرسپوليس حضور يافت
خبرگزاري فارس: حميد استيلي براي مذاكره با مسئولان پرسپوليس وارد باشگاه شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي كه با نظر كميته فني باشگاه پرسپوليس و پس از نامه دايي به عنوان سرمربي انتخاب شده در باشگاه پرسپوليس حضور پيدا كرد.
نكته قابل توجه اين بود كه استيلي زماني وارد باشگاه پرسپوليس شد كه مديربرنامه هاي شيث رضايي هم او را همراهي مي كرد.
استيلي در صورت توافق با مسئولان باشگاه براي ثبت قرارداد راهي هيئت فوتبال مي شود.
انتقاد شدید سایت روزنامه جوان از حبیب کاشانی: سیاسی کاری را کنار بگذار
سایت روزنامه جوان در یادداشتی نوشت:
کاشانی سعی بر این دارد که خود را اخلاقمدار جلوه دهد که البته در این مورد هم بازی را باخت میدان دادن به بازیکنانی که علی دایی با زحمت فراوان از ترکیب تیم اخراج و پس از آن از پرسپولیس هم بیرون انداخت اقدامی است که کاشانی و استیلی مربی مورد علاقه او از هماکنون به فکر آن هستند. تا جایی که امثال شیث رضایی حالا خوشحال و مسرور از اینکه دیگر علی دایی و امثال او وجود ندارند قرار است به باشگاه بروند و احتمالاً هر کاری که از این پس دلشان میخواهند انجام دهند.
روی صحبتمان با شماست جناب کاشانی، سیاسیکاری را کنار بگذارید، اختلاف شما با علی دایی مدتهاست که بر هواداران پرسپولیس مشخص شده و نتیجه تمام نظرسنجیها هم مؤید این است که شما بازنده این جنگ بوده و هستید، تلاش شما برای نشاندن گزینه مورد علاقهتان روی نیمکت پرسپولیس به رغم اینکه سعی داشتید همه چیز را مخفی کنید به وضوح قابل مشاهده بود. تلاشی که هرچند نتیجه داد اما بیتردید خیلی زود با شکست مواجه خواهد شد؛ زودتر از آنچه که تصورش را بکنید.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حميد استيلي در باشگاه پرسپوليس حضور پيدا كرد.
![]()
حميد استيلي که با نظر کميته فني باشگاه پرسپوليس و پس از نامه دايي به عنوان سرمربي انتخاب شده در باشگاه پرسپوليس حضور پيدا کرد.
نکته قابل توجه اين بود که استيلي زماني وارد باشگاه پرسپوليس شد که مديربرنامه هاي شيث رضايي هم او را همراهي مي کرد.
استيلي در صورت توافق با مسئولان باشگاه براي ثبت قرارداد راهي هيئت فوتبال مي شود
عاشق خدمت به پرسپوليس و هواداران هستم
دايي: نگفتم نميتوانم كار كنم؛ ميخواهند مردم را فريب دهند
خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته پرسپوليس گفت: حرف قانوني من را انصراف از سرمربيگري پرسپوليس تلقي كردند و ميخواهند با اين كار با فريب افكار عمومي به مقاصدشان برسند.
علي دايي كه هماكنون در خارج از كشور بهسر ميبرد در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد انصراف از سرمربيگري پرسپوليس عنوان كرد: هر حرفي زدم مبناي آن قانون بود. من كي گفتم نميتوانم با پرسپوليس كار كنم؟ من همواره عاشق خدمت به تيم بزرگ پرسپوليس و هواداران بيشمارش هستم؛ اما متاسفانه آقايان ميخواهند با فريب افكار عمومي به مقاصدشان برسند.
وي ادامه داد: حرفي كه زدم قانوني بود اما برخي دوست ندارند چنين صحبتهايي را مطرح كنم. سه ماه پيش نيز حرفهايي زدم كه فكر ميكنم اكنون مردم به اين نتيجه رسيدهاند كه چرا آن زمان چنين صحبتهايي را مطرح كردم.
دايي تاكيد كرد: من فقط مسائل قانوني را در نامهام يادآوري كردم ولي باشگاه آن را انصراف من تلقي كرد. آن هم در حالي كه به صراحت از قانون حرف زده بودم. خدا را شكر ميكنم كه مردم همه چيز را ميدانند و زماني كه آنها با موافقت كتبي من براي همكاري با باشگاه مواجه ميشوند، ميگويند او نميخواهد با باشگاه كار كند.
سرمربي فصل گذشته پرسپوليس در ادامه به فارس گفت: اينكه من ميخواهم با مديريت و به شكل قانوني و تعيين شده كار كنم، كجاي آن معنايش انصراف از سرمربيگري پرسپوليس است كه ميگويند دايي انصراف داده است. باز هم ميگويم اگر برنامهاي به باشگاه دادم، فقط به عشق هواداران بود. من پرسپوليس را از صميم قلب دوست دارم و خاطرات تلخ و شيرين زيادي با اين تيم دارم.
وي با انتقاد از كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: كميته فني به جاي ارائه نظر مشورتي بيشتر در مسائل مديريتي صحبت ميكند. آيا عمل به قانون و حرفهاي قانوني من معناي انصراف از سرمربيگري پرسپوليس را ميدهد؟ اين ماجراي جديدي چيست؟ با اين حال هواداران پرسپوليس بدانند هميشه عاشق اين تيم هستم و هيچ احدي نميتواند بين من و هواداران فاصله ايجاد كند و بعد از بازگشتم به ايران حرفهايم را كامل خواهم زد.
350 ميليون، رقم قرارداد سرمربي جديد پرسپوليس
استيلي با پرسپوليس قرارداد 2 ساله بست
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس قرارداد دوساله با اين باشگاه امضا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي پس از جلسه با مديران باشگاه در جمع خبرنگاران اعلام كرد: قراردادي دو ساله با باشگاه پرسپوليس امضا كردم و اميدوارم بتوانم مثل فصل 86 - 87 كه قهرمان شديم، با بازيهاي خوب مردم را شاد كنم.
وي رقم قراردادش را 350 ميليون تومان اعلام كرد.
من که با استیلی بیشتر از دایی موافقم...سالی هم کع قطبی قهرمان شد استیلی تیم رو بسته بود...حالا صبر کنین: دی
به زودی میبینین پرسپولیس چه هلویی میشه: دی
با اینکه خیلی موافق انتخاب استیلی نیستم ولی اگر قراره سر مربی بشه نباید حالا هی بگن دایی بهتر بود ولی قبول نکرد مجبور شدیم استیلی را انتخاب کنیم
قرارداد استيلي در هيات فوتبال ثبت شد
قرارداد حميد استيلي با باشگاه پرسپوليس در هيات فوتبال استان تهران به ثبت رسيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، قرارداد دوساله حميد استيلي براي سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس عصر امروز (سهشنبه) بلافاصله بعد از عقد قرارداد داخلي در باشگاه، در هيات فوتبال استان تهران به ثبت رسيد.
مبلغ قرارداد استيلي براي سال اول مبلغ 350 ميليون تومان است.
مسوولان باشگاه پرسپوليس از صبح زماني را در هيات فوتبال براي ثبت قرارداد سرمربي خود رزو كرده بودند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا منبع اخبار رو ذکر کنید و به لینک های بالا منابع رو حتما اضافه کنید./
+201- منبع مطالب و اخبار را حتما ذکر کنید و ترجیحا لینک صفحه حاوی اونها رو بصورت غیرفعال قرار دهید.
تذکر: منظور از منبع، نام یا آدرس جایی است که مطلب یا خبر را از آنجا برداشته اید، نه رسانه اصلی.
لطفا رعایت کنید. با تشکر/402- سوء استفاده از اخبار برای توهین، بزرگ کردن فونت ، تغییر رنگ و بولد کردن و ... خلاف قوانین بوده و با متخلف برخورد خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)