تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 456 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بارسلونا بار دیگر قهرمان بسکتبال اسپانیا شد

تیم رگال بارسلونا پس از یک سال سر کردن بدون قهرمانی بار دیگر با پیروزی 64 بر 55 مقابل بیلبائو قهرمان اسپانیا شد.

بارسلونا که فصل قبل سه بازی پیاپی را در فینال واگذار کرده و قهرمانی لیگ را از دست داده بود، بار دیگر در فصل جاری به شرایط خوب خود بازگشته و فصل عادی را با قرار گرفتن در جایگاه اول لیگ به پایان برد و با سه پیروزی دیگر در فینال رقابتهای امسال مقابل بیلبائو قهرمانی را به شهر بارسلون بازگرداند.

بیلبائو تیمی که پیش از این هرگز در بازیهای پلی آف به پیروزی دست نیافته بود، شروعی عالی در بازی سوم فینال داشت و کوارتر اول را 19 بر 12 به سود خود پایان داد اما بارسا به صورت طوفانی به بازی بازگشت و در پایان نیمه با نتیجه 30 بر 29 برنده به رختکن رفت.

در یک بازی بسیار برابر و دفاعی ، مارکو بانیچ در سه دقیقه پایانی کوارتر آخر با امتیاز خود برای آخرین بار بیلبئو را 51 بر 50 پیش انداخت اما سه امتیازی خوان کارلوس ناوارو که بازی را با 16 امتیاز و دریافت جایزه ی با ارزشترین بازیکن فینال به پایان برد بارسا را 53 _51 بالاتر برد و این برتری تا سوت پایان ادامه پیدا کرد.

ناوارو کاپیتان بارسلونا پس از قهرمانی در این دوره از لیگ اسپانیا گفت:" برای تیم و هواداران بسیار خوشحالم. پس از راه پیدا نکردن به جمع چهار تیم برتر اروپا تیم به خوبی بالا آمد."

بارسلونا فصل قبل قهرمانی اروپا را به دست آورد و پس از آن میزبانی بازیهای پایانی لیگ این فصل به شهر بارسلون رسید اما شکست 3_1 مقابل پاناتینایکوس در مرحله یک چهارم نهایی از رسیدن به جمع چهار تیم پایانی لیگ قهرمانان بازماند.

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------

کاریکاتور امروز اسپورت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سمت چپ تصویری از 15 جام کسب شده توسط بارسا
    و سمت راست جام شکسته کوپا دل ری

فلورنتینو پرز : جامی که رافائل نادال در رولند گاروس گرفت حساب نمی شه ؟؟؟؟ آخه اون اهل مادریده

2. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض فابرگاس: آینده ام دست خودم نیست

فابرگاس نمی تواند سال های حضورش در آرسنال را فراموش کند و به این تیم بی احترامی کند اما از طرفی به دنبال یک چالش جدید است

سایت گل – سسک فابرگاس ستاره اسپانیایی آرسنال از اینکه در چند سال اخیر نتوانسته با این تیم جامی را کسب کند بسیار ناراحت است اما از طرفی نمی خواهد با ترک این تیم مورد غضب هواداران توپچی ها قرار بگیرد.

او در مورد شایعات و اخبار انتقالش به بارسلونا می گوید :" بارسا تیم بزرگی است و همیشه مدعی کسب جام است. من هم به عنوان بازیکن می خواهم پیشرفت کنم و در تیمی بزرگتر به فوتبالم ادامه دهم. تیمی که هر سال مدعی کسب جام باشد."

" نمی خواهم در آرسنال به بازیکنی منفور تبدیل شوم. بازیکنی که بدون در نظر گرفتن همه چیز به تیم مورد علاقه اش می پیوندد. درست است که من با آرسنال جامی کسب نکرده ام اما پیشرفتم را مدیون این تیم هستم. اکنون به جایی رسیده ام که بارسلونا خواهان جذب من است."

"من سال گذشته هم با ونگر در مورد آینده ام مذاکره کردم و اکنون دیگر لزومی ندارد حرف های گذشته را با او تکرار کنم. باید صبر کرد و دید در نهایت چه اتفاقی رخ می دهد. آینده من اکنون تنها در دستان خودم نیست."

---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------

عجب داستانی شده این جریان فابرگاس

4. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

دوست عزيز و آرسنالي من
    به اين خاطر كه مسئله فابرگاس كمي بيش از اندازه طول كشيده يه مقدار دوستان حساس شدن وگرنه پستهاي من به عنوان يه طرفدار بارسا هستن بارها گفتم كه آرسنال رو بهترين تيم انگليس ميدونم حتي با توجه به اينكه اواخر فصل كمي افت كرد
    ما بارساييها اصلا يادمون نميره كه تنها تيمي كه به معناي واقعي با فوتبال بازي كردن نه با بستن و تخريب كردن بارسا رو برد آرسنال بود
    ولي در مورد فابرگاس فكر ميكنم هر دو طرف تا اندازه اي حق دارن نگران باشن
    از طرفي كاپيتان آرسناله و در اين تيم اوج گرفته و سالهاست كه با طرفداراي اين تيم نفس ميكشه و زندگي ميكنه و يه طرفدار آرسنال طبيعتا حق داره نسبت به موندن يا رفتن سسك نگران و كنجكاو باشه
    از طرفي هم اين بازيكن محصول لاماسياست و در مدرسه بارسا به وجود اومده الفباي فوتبال رو معلمين بارسا يادش دادن من فكر ميكنم عضوي از خانواده بارسلوناست پس حق داريم كه دوست داشته باشيم به تيم و خونه خودش برگرده
    من فكر ميكنم بهتره اسير اين جو سازيهاي رسانه اي نشيم و منتظر بمونيم تا در پايان نقل و انتقالات ببينيم فابرگاس در آرسنال ميمونه يا به بارسا مياد
    فكر ميكنم هم طرفداراي آرسنال و هم بارساييها به خاطر علاقه اي كه به سسك دارن آرزوي اصليشون اين باشه كه در پايان سسك در جايي بازي كنه كه خوشحال باشه و راضي
    حرفاتون رو قبول دارم و بعضی پستهاتون رو هم خوندم و باهاش هیچ مشکلی نداشتم ولی واقعا اون پستی که نقل قول کردم خیلی اذیتم کرد وگرنه من اخبار این تاپیک رو هم میخونم تا الان چیزی نگفتم. ولی واسه اون حرفا نمیتونستم چیزی بگم.

راستش با مصاحبه ای که جدیدا (بعد اون مصاحبه قبلی) سسک انجام داده دیگه مطمعنم میمونه تو آرسنال.

مخلصم.

6. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ساندرو روسل: صحبت های مورینیو شرم آور بود/ ترمیم روابط دو باشگاه وظیفه فلورنتینو پرس است

مورینیو بعد از دیدار رفت رئال و بارسا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان، موفقیت های بارسا را حاصل حمایت داوران و یوفا دانست
    سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، در کنفرانس مطبوعاتی امروزش

باشگاه رئال مادرید و در راس آنها مورینیو را به شدت مورد انتقاد قرار

داد.

مورینیو بعد از دیدار رفت رئال و بارسا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان،

موفقیت های بارسا را حاصل حمایت داوران و یوفا دانست و قهرمانی دو سال

قبل آبی و اناری ها در چمپیونزلیگ را شرم آور توصیف کرد.

يكي از موضوعات شكايت رئال مادريد عليه بارسلونا به سرخيو بوسكتس مربوط

مي شد كه گفته شد مارسلو مدافع سياه پوست رئال را ميمون خطاب كرده است.

بارسلونا هم به نوبه خود شكايتي عليه خوزه مورينيو مطرح كرد كه به

محروميت او از همراهي با تيمش در پنج ديدار اروپايي و پرداخت جريمه 50

هزار يورويي منجر شد.

روسل به خبرنگاران گفت:" ما بر اين باوريم كه رئال مادريد در اين فصل پا

را فراتر از همه مرزهاي لازم براي رقابت ورزشي گذاشت و اتهاماتي بي اساس

به باشگاه ما زد.

رييس باشگاه بارسلونا پيش بيني كرد كه رئالي ها فصل آينده هم به اين روند

ادامه دهند اما گفت: "ما به آنها اجازه تخطي از رفتار ورزشي را نخواهيم

داد. فوتبال شايسته رقابتي سالم است و بارسلونا در اين زمينه از هيچ كاري

فروگذار نخواهد كرد و اگر لازم باشد در اين زمينه اقدام قانوني هم مي

كنيم.

نشست خبري سرمربي رئال بعد از ديدار رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان

اروپا در برنابئو هر ورزشكاري را شرمنده كرد."

بارسلونا همچين از گزارش راديو اسپانيايي 'كادنا كوپه' كه به نقل از يك

منبع در رئال بازيكنان بارسلونا را به دوپينگ متهم كرده بود، خشمگين است.

روسل گفت: "به نيابت از همه اعضاي بارسلونا به شما اطمينان مي دهم هركس

چنين اتهاماتي به ما بزند عليه او اقدام خواهيم كرد؛ نخست و بلافاصله آن

را تكذيب مي كنيم و سپس اتهام زننده را به دادگاه مي كشانيم."

رئیس جوان باشگاه بارسلونا معتقد است که ترمیم روابط باشگاه باید توسط

باشگاه رئال صورت بگیرد.

" اكنون وظيفه فلورنتينو پرس است كه روابط دو باشگاه را ترميم كند. چند

روز پيش رييس باشگاه رئال مادريد گفت او تاز ماني كه باشگاه به دهمين جام

قهرماني اروپايي برسد از پا نخواهد نشست. اميدواريم آنها اين كار را در

نيمكت تيم و با منش ورزشي بكنند و در رفتار خود تجديدنظر كنند. اين چيزي

است كه هواداران مادريد مي خواهند."

8. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیتر روزنامه های چاپ بارسلونا در روز 16 ژوئن

سسک خود را هوادار بارسا معرفی کرد

او در نهایت از مذاکرات بارسا برای امضای قرار داد با او صحبت کرد

"احساسات من نسبت به بارسا واقعا عمیق است"

"من از نبردن جام خسته شده ام و بازی کردن برای بارسا یک تضمین [ برای قهرمانی ] است"

جلسه ی مخفیانه برای امضای قرار داد با روسی

بارتومئو اذعان میکند : " مذاکراتی برای امضای قرار داد با الکسیس وجود دارد "

-------------------------------

استراتژی فابرگاس

فابرگاس تصمیم به تغییر استراتژی گرفت و امسال او عاقلانه رفتار میکند

"اگر من بگویم مایل به بازی کردن در یک تیم دیگر هستم ، می تواند وضعیت را بدتر کند "

"رویای من همیشه بازی کردن در بارسا است . لازم نیست هر دفعه و در هر رویدادی این را تکرار کنم"

دلایل گواردیولا برای ثبت قرار داد با الکسیس و روسی

روسل امروز میخواهد فصل موفق را بررسی کند و یک اخطار کوچک به مادرید بدهد

10. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

فشار كاری در بارسلونا بیش از آن چیزیست كه انتظارش را داشتم - داوید ویا

داوید ویا، فوروارد بارسلونا، در اظهارنظری درباره­ی نخستین فصلش در باشگاه فاش ساخته است كه فشار كار برای قهرمان لیگ قهرمانان بیش از پیشبینی اوست.

این بازیكن 29 ساله پس از پیوستنش از والنسیا به بارسا در تابستان 2010 18 گل در 34 بازی لا لیگا برای این تیم زده است، ولی در اواخر فصل در گلزنی دچار دردسر شده بود، و تایید نمود كه در نخستین سال بازی اش در این تیم كامپ نو كارها همیشه برایش آسان نبوده است.

ویا به El Pais گفت: “فشار كاری بسیار بیشتری نسبت به آنچه در هنگام امضای قرارداد با باشگاه انتظارش را داشتم وجود داشته است. من ناچار شده ام بسیار متفاوت تر از آنچه پیش از این در دوران بازیگری ام تجربه كرده بودم بازی كنم، ولی كاملا از روند اوضاع خوشنود هستم”

این ملی پوش اسپانیا سپس به ستایش از پپ گواردیولا پرداخت و افزود كه چیزهای بسیاری از پدرو، همبازی اش در خط فوروارد، آموخته است.

[وی گفت:] "به یاد می آورم كه جایی خواندم كه دنی آلوس گفته بود كه اگر گواردیولا از او بخواهد او حاضر است از پنجره خودش را بیرون بیاندازد. این گویای همه چیز است. او یك مربی است كه به نظر می رسد همیشه می داند یك بازیكن به چه چیزی نیاز دارد و دقیقا همان اتفاق را به وجود می آورد."

"من تنها با تماشای بازی پدرو چیزهای بسیاری یاد گرفته ام. او یك نمونه برای پیروی برای من در زمین مسابقه بوده است."

کاریکاتور روز ال موندو :

“Now that we’ve exchanged the old Masía for the finest installations for the formation of our cracks…the next thing is to expand our museum.”

ترجمه:

روسل : " حالا که لاماسیای قدیمی را برای بهتر کردن تجهیزات و تاسیسات آن برای شکل گیری ستاره هایمان عوض کردیم ... کار بعدی ، توسعه و گسترش موزه ی ما است"

12. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

خوب در بعضی از تاپیکها صحبتهایی در مورد بارسا میشه که فقط ناشی از کمبود اطلاعات هست

و چون جو جوریه که یک بارسایی فقط یک پست ساده هم بده در برابر توهین قرار میگیره جواب این دوستان رو اینجا میدم که حداقل قبل از بیان حرفی یکم اطلاعات بسیار محدود و ناقص خودشونو کامل کنند و بعد در مورد بارسا حرف بزنند .
    الان اینا رو به من گفتی؟

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یعنی انقدر راحت به یه تیم بی احترامی میکنین؟؟؟
    راحت به هر تیمی بی احترامی نکنید...
    اگر پست من توش بی احترامی داشت مطمئنا تایید نمی شد ...کمی حقایق رو بازگو کردم.به خاطر همین تلخ به نظر رسید.
    البته من این چیزا از جانب هوادارای بارسا عادت کردم.

شما از آرسنال چی میدونی
    در ضمن اونایی که نام بردی همه از افسانه ها و اسطوره های
    حقیقتش ما توی باشگاهمون اسطوره و افسانه رو کسی می دونیم که با پیرهن باشگاهمون خداحافظی کنن.
    توی باشگاه های بزرگ دیگه مثل منچستر و ... به همین منوال هست.
    +
    در پايان سسك در جايي بازي كنه كه خوشحال باشه و راضي
    علیرضا جان این تیتر خبر رو نگاه کنید:
    سسک فابرگاس: حضور در بارسا می تواند رسیدن به قهرمانی را تضمین کند
    تقریبا به همون حرف من می رسید. واسه یه بازیکن هیچی مثل یه جام نمی مونه.
    فراموش هم نکنیم فابرگاس در بهترین شرایط مدتها باید نیمکت نشین باشه.
    این قیمتی هم که آرسنال داده مطمئنا خودشون هم می دونند که فابرگاس با تمام خوبی هایی که داره انقدر دیگه نمی ارزه.
    جالب اینجاست که فیفا به بارسا و رئال خیلی گیر می ده که چرا انقدر خرج های بزرگ می کنید اما هیچ توجهی ندارن که باشگاه فروشنده داره گرونفروشی می کنه. بالاخره هر باشگاه دوست داره نیاز های سرمربی رو تامین کنه و تمام تلاشش رو می کنه که بازیکن های لازم رو جذب کنه...
    +
    این راسل هنوز نتونسته سانچس رو بگیره؟!

احتمال پیوستن قرضی بویان به رم
    امیدوارم اگر بویان از بارسا می ره به صورت قرضی بره. واقعا دوستش دارم. یه جورایی حس می کنم نسخه ی جدیدی از رائول می تونه باشه.حسه دیگه کاریش نمی شه کرد

15. 4 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بیانیه ی رسمی اف سی بارسلونا

در زیر متن کامل بیانیه ی رسمی مدیر عامل اف سی بارسلونا، ساندرو روسل که در مقابل مطبوعات بیان شد، آمده است.
    "اف سی بارسلونا به پایان فصلی که تا اینجا به لطف 15 جامی که توسط تیم های ما برده شده، بهترین فصل ورزشی آن است، نزدیک می شود و روش های آن در سراسر جهان مورد تحسین و ستایش قرار گرفته اند.
    تیم اصلی فوتبال برای سومین سال متوالی قهرمان لیگ شد و چهارمین جام اروپایی را هم به موزه ی باشگاه آورد. بارسا پس از فائق آمدن بر انواع مشکلات، پاداشی عالی در زمینه ی عناوین و شناخته شدن جهانی رویکرد منحصر به فردشان به فوتبال دریافت کرد.
    ما علی رغم تحریک های بسیار، تصمیم گرفتیم به دو باور وفادار بمانیم: این که بالاتر از هر چیز موظف هستیم منافع ورزشی تیم را حفظ کنیم، و دیگر این که وظیفه داریم نسبت به مسئولیت های اجتماعی خود به عنوان نماینده ی 180,000 عضو، پایبند باشیم. قلب ما چیز دیگری می خواست، ولی شرافتمان و پایبندی به اصولمان باعث شد تصمیم به انجام اقدام منطقی بگیریم. ما تحریک شدیم، ولی آرام ماندیم، همین طور اعضا و هوادارانمان. و می خواهم از شما به خاطر چنین رفتاری مثال زدنی تشکر کنم.
    اکنون ما از حاصل آن رفتار لذت می بریم. بار دیگر فوتبال هر کس را در جای خود قرار داد. نمایش ومبلی محکم ترین پاسخ به حملاتی بود که در این فصل به اف سی بارسلونا شد. تیم ما به خاطر فوتبال خارق العده اش و ارزش هایی که حفظ می کند و معرف باشگاه ما هستند، در همه جا شناخته شده و مورد تحسین قرار گرفته است. و ارزش های ما شامل احترام و شرافت است. چرا که شرایطی پیش آمد که نباید در آینده تکرار شوند.
    تمایل دارم از طرف همه ی هواداران بارسا صحبت کنم که با اتهامات و ادعاهای کذبی که در مورد باشگاه ما مطرح شد، احساس کردند مورد توهین و تخریب شخصیت قرار گرفته اند. اتهامات از پیش برنامه ریزی شده که تنها یک هدف را دنبال می کردند: به آن چه که نمی شد داخل زمین برسند، خارج از آن دست یابند. تهمت هایی که از جانب رسانه هایی خاص، بدون هیچ تردید و بی میلی زده می شد.
    با در نظر گرفتن آن چه در بالا ذکر شد، تمایل دارم به نام اف سی بارسلونا موارد زیر را ابراز کنم:
    1- باشگاه ها مسئولیت های اجتماعی دارند که باید آن ها را بپذیریم و بالاتر از هر رقابتی به آن ها احترام بگذاریم. سلیقه های گوناگون بسیاری به ما اطمینان کرده اند. ما الگویی را برای رفتار میلیون ها نفر شکل می دهیم، خصوصاً کودکان. در مورد ما، علاوه بر آن، می دانیم که بیان گر احساسات عده ی زیادی از مردم هستیم. و ما باور داریم این فصل رئال مادرید با اتهامات کاملاً بی اساس خود به باشگاه ما، پا را از محدودیت های رقابت ورزشی فراتر گذاشت.
    2- آن ها می خواستند عملکرد ورزشی خارق العاده ی تیم ما را با اتهامات دردآور علیه پزشکان و بازیکنان ما، مبنی بر استفاده از مواد نیرو زا، کم رنگ جلوه دهند. ما از خودمان دفاع کردیم و به دادگاه رفتیم تا اتهامات Cadena COPE (یک شبکه ی رادویی در اسپانیا) را تکذیب کنیم. آن ها بارها از رئال مادرید به عنوان منبع این اطلاعات نام بردند. می توانم به شما اطمینان دهم اگر کسی جرئت کند به نام اف سی بارسلونا چنین اتهامی بزند، قاطعانه عملی می کنیم، بلافاصله آن را تکذیب کرده و کسانی را که مسئول این عمل هستند به دادگاه می بریم. ما انتظار رفتار مشابهی را از سوی رئال مادرید داشتیم، ولی متأسفانه آن را مشاهده نکردیم.
    3- همیشه انتظار می رود نظرات اشخاص رده بالا بحث های فوتبالی را گسترش دهد. ولی این فصل یکی از کارمندان رئال مادرید، مربی آن ها، نیز پا را فراتر از حدود رقابت ورزشی گذاشت. وی حتی تا آن جا جلو رفت که بگوید مربی ما باید به خاطر برخی از پیروزی هایمان شرمگین باشد. کنفرانس مطبوعاتی مربی رئال مادرید پس از دیدار رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان در برنابئو قطعاً هر ورزشگاری را خجالت زده کرده است. او باشگاه ما را به این متهم کرد که عناوین را به کمک برخی توطئه های داخلی و بین المللی برده است و نام خوب یونیسف و مراجع فوتبالی را به این توطئه ها ربط داد. مسلماً ما با ارائه ی شکایتی رسمی به یوفا از خودمان دفاع کردیم، و آن ها سرانجام تصمیم گرفتند با استفاده از قدرت خود وی را جریمه کنند.
    4- در کمال شگفتی پاسخ رئال مادرید به حق قانونی ما در دفاع از شرافتمان، شکایتی رسمی علیه هشت بازیکن ما بود که آن ها را به رفتار غیر ورزشی و حتی نژادپرستانه متهم کردند تا از دیدار برگشت محروم شوند. ما نیز از خودمان دفاع کردیم و رئال مادرید به راه نیامد و یوفا دو بار اتهامات آن ها را رد کرد.
    5- رقابت فصل بعد هم ادامه خواهد داشت، ولی ما نمی توانیم اجازه دهیم حدود بازی جوانمردانه بار دیگر نادیده گرفته شوند. چرا که فوتبال استحقاق رقابت جوانمردانه را دارد و اف سی بارسلونا هرچه در توان داشته باشد برای حفاظت از آن انجام خواهد داد. اگر بتوانیم به دادگاه های پاسخگو و مراجع ورزشی برمی گردیم. هرچند، هیچ کس نباید از ما انتظار داشته باشد از حد معینی جلوتر برویم. ارزش های ما، که به جوان ها در لاماسیا آموزش می دهیم و برای دهه ها از آن ها دفاع کردیم و به آن ها احترام گذاشتیم، این اجازه را به ما نمی دهند.
    6- مسئولیت اجتماعی ما نسبت به میلیون ها دوستدار فوتبال، ما را مجبور می کند استانداردهای معینی را رعایت کنیم. رئال مادرید و اف سی بارسلونا هر دو بیش از صد سال قدمت دارند و تعهدات زیادی به اعضا، هواداران و جامعه ی خود دارند و مجبور هستند در زمینه های مشخصی با یکدیگر همکاری کنند. هرچند اگر بار دیگر حدود بازی جوانمردانه زیر پا گذاشته شوند، ما مجبور می شویم علی رغم میل خود روابط دو باشگاه را خاتمه دهیم. ما تمایلی به این کار نداریم، ولی اگر مجبور باشیم از انجامش بیم نداریم.
    7- چند روز پیش مدیر عامل رئال مادرید گفت تا زمانی که "دهمین جام" را نبرده اند متوقف نخواهند شد. ما امیدواریم او سعی کند در زمین بازی آن کار را انجام دهد، از طریقی ورزشی و با بازگشت به شیوه هایی که باور داریم بسیاری از هواداران رئال مادرید آن ها را ترجیح می دهند. مدیر عامل رئال مادرید این شانس را دارد که روابطمان را در داخل و خارج زمین دوباره زنده کند. فوتبال، که هرچه را به آن بدهید به شما برمی گرداند، بزرگترین منتفع خواهد بود.
    اف سی بارسلونا امیدوار است به وسیله ی این بیانیه ی رسمی به این ماجرای تأسف بار پایان دهد. ماجرایی که امیدواریم هرگز دوباره تکرار نشود، به خاطر فوتبال، ورزش و همه ی ما که آن را دوست داریم."
    ساندرو روسل ای فلیو
    مدیر عامل اف سی بارسلونا

17. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

همه طرفداران بارسا منتظر همچین بیانیه‌ای بعد بازی رفت لیگ قهرمانان بودن، سکوت باشگاه تو اون برهه خاص باعث شد تو آخرین نظر سنجی محبوبیت راسل به پایینترین میزان خودش برسه، احتمالا متوجه شده بود که طرفداران بارسا چقدر از واکنش نشان ندادن به اتهامات مادریدیها ناراضی‌ هستن ولی‌ حقیقتاً به بهترین شکل و منطقی‌ جواب اتهامات پوچ و بی‌ اساس مادریدیها رو داد و خیلی‌ واضح به همتا مادریدیش گفت:

" تمایل دارم از طرف همه ی هواداران بارسا صحبت کنم که با اتهامات و ادعاهای کذبی که در مورد باشگاه ما مطرح شد، احساس کردند مورد توهین و تخریب شخصیت قرار گرفته اند. اتهامات از پیش برنامه ریزی شده که تنها یک هدف را دنبال می کردند: به آن چه که نمی شد داخل زمین برسند، خارج از آن دست یابند. تهمت هایی که از جانب رسانه هایی خاص، بدون هیچ تردید و بی‌میلی زده می شد. "

با خوندن این بیانیه آدم احساس غرور میکنه، منم امیدوارم که مادریدیها رقابت رو داخل زمین بیارن و برای رسیدن به موفقیت ارزشها رو زیر پا نذارن.

19. 8 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •