دوستان لذت بردیم از بازی بایرن. امسال خیلی خیلی آماده به نظر می رسه و به نظرم بدشانسی نیاره یکی از مدعی هاست.
دوستان لذت بردیم از بازی بایرن. امسال خیلی خیلی آماده به نظر می رسه و به نظرم بدشانسی نیاره یکی از مدعی هاست.
به به مهندس شما کجا اینجا کجا
=====
انصافا ترکوندیم
نه خداییش ترکوندیم
گومز باز هم نشون داد خیلی خوب در موقعیت گل قرار میگیره
گل اول هنرنمایی ریبری بود جالبه روی ریباند اول مولر توپ رو زد تو دست دروازبان بعد زد تو سره خودشبعد که گومز گل زد خوشحال شد
خیلی باحال بود
پروردگارا عجب سری زد فن بویتن توپ رو از کجا فرستاد اون گوشه دروازه که بازم روی ریباند گومز کاره خودشو کرد .
DANKE BAYERN
بازی خیلی قشنگی بود بایرن خیلی زیبا بازی کرد
تبریک میگم به طرفدارای این تیم خوب
حریف میطلبیم
اینم السیتی که ترتیبشونو دادیم.
ریبری فوق العاده بودش،این روزا دیگه کسی درباره غیبت روبن صحبت نمیکنه.
تیم همینجوری بازی کنه نویر رکورد فن درسار رو میتونه بشکونه
گومز باز هم نشون داد که یک بازیکن ایدآل برای نوک حمله هست. تو این فصل تو 11 بازی که بازی کرده 12 تا گل زده. یعنی میانگین بیشتر از یک.
ریبری هم که الان تو اوج هست و اگه مصدومیتی براش پیش نیاد یکی از 4 هافبک هجومی برتر اروپاست.
مطمئنا با رسیدن روبن به آمدگی کامل، بایرن یک تیم کلاس جهانی در تمامی نقاط زمین رو خواهد داشت. چه دفاع، چه هافبک و چه حمله.
من قبل از بازی گفتم که منچسترسیتی تجربه اروپایی نداره و بایرن به راحتی میتونه شکستش بده که همینطور هم شد!
همون دقایق اول منچستر سیتی خیلی برتر بود اما رفته رفته بایرن برتری خودش رو به حریف دیکته کرد و این برتری تا پایان بازی ادامه
داشت.تجربه بازی تو لیگ قهرمانان چیزی نیست که یه شبه به دست بیاد و به نظر من یه تیمی مثل منچستر سیتی باید حداقل پنج یا
شش سال مداوم تو این جام بازی کنه تا شخصیت یه تیم قهرمان رو پیدا کنه.حتی تیم هایی مثل چلسی که یه خرده بیشتر از
منچسترسیتی تجربه داره هم جدا مشکل دارن.
در آخر هم این پیروزی رو تبریک میگم.
تا جایی که دیدم روبن تا صوت پایان رو شنید . سریع از زمین رفت بیرون . انگارا ناراحت بود . از بازی ندادنش . امیدوارم حاشیه درست نکنه . ولی به نظرم باید همینجوری کم بازیش بده چون دوباره مصدوم میشه و ......
البته خوبه اگه مصدوم بشه میتونیم به مولر اکتفا کنیم . ولی اگه ریبری مصدوم بشه کارمون تمومه . جایگزین نداره
پسر این Jupp heynckes عجب گلزنی بوده. توی 394 تا بازی 243 تا گل زده گه همش تو لیگ آلمان و اکثرش با تیم مونشن گلادباخ بوده.
بغیر از سال 2009 یک بار دیگه هم مربی بایرن بوده( اون زمانا که ما نبودیم) تو سالهای 1987-1991 که دو بار قهرمان بوندسلیگا شده و دو بار هم سوپر کاپ رو برده.
جالبه بدونی که آخرین باری که به عنوان مربی توی چمپیونزلیگ بوده سال 98 بوده که تونسته رئال رو بعد بیست سال و اندی قهرمان اروپا بکنه و بعد از قهرمان کردن رئال،اخراج شدش
بعدش دیگه با هیچ تیمی توی چپیونزلیگ حاضر نبوده تا اینکه امسال با بایرن به رقابتا برگشت.
من هم تبریک میگم ...
هم بردن قاطع من سیتی رو هم بازی زیبایی که به نمابش گذاشتند بچه های باواریا.
20 دقیقه اول کمی با استرس بازی می کردیم ...
من سیتی سریع با الیانز ارنا خودش رو وفق داد ولی به نظرم بی تجربگیشون توی بازی های اروپایی کار دستشون داد...
تبریک دیگه هم به خاطر گل نخوردن نوییر و خط دفاع ...
داریم کم کم رکورد فان دار سار رو می شکونیم
فقط من دوست داشتم به روبن بیشتر بازیم می داد هاینکس.
Last edited by hojjatinho; 28-09-2011 at 23:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)