فصل 3 تمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــوم شد
بچه ها اون مدار rc معلممون بهمون درس داده خدایی خیلی چرته.....من فکر کنم توی گلواژه دیدم که نوشته نمیاد اما برا کنکور میاد.... مطمئن نیستم.....
البته برا رشته تجربی!
فصل 3 تمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــوم شد
بچه ها اون مدار rc معلممون بهمون درس داده خدایی خیلی چرته.....من فکر کنم توی گلواژه دیدم که نوشته نمیاد اما برا کنکور میاد.... مطمئن نیستم.....
البته برا رشته تجربی!
Last edited by M A M M U T; 04-06-2011 at 23:17.
صددرصدرويرايش:امتحان امسال به نظرتون از مال پارسال سختتر باشه؟!
من چهار بار فیزیک دادم سالهای 88 و 89 هر بار از دفعه قبلتر سخت تر می شد
شابد من اینطور حس می کردم
به هر حال
![]()
چرا نیومده ؟اتصال خازن و مقاومت هم چیزی ازش تو کتاب نیومده ولی نمیدونم میاد یا نه؟
تا جایی که یادمه تمرین آخر فصل 3 همین بود
ادیت :
من کتاب رو تموم کردم . تا آخر شب یه دور دیگه فصل آخر رو میخونم .
فردا هم نمونه سوالات رو حل میکنم و یه دور دیگه کتاب رو میخونم.
Last edited by ALt3rnA; 04-06-2011 at 20:32.
مدار rc دلیلی نداره نیاد -تمرین کتابه- بعدشم خرداد 88 اومده بود .
گلواژه ی سوم تجربی صفحه ی 101 نوشته مدار "مقاومت-خازن" در کتاب مطرح نشده و برای امتحان نهایی هم نمیاد اما برا کنکور میاد... تاکید میکنم من در مورد رشته ی تجربی میگم نه در مورد ریاضی.....
من تجربی خرداد 88 رو دیدم و توش نبود. فکر کنم شما رشتت ریاضی باشه.درسته؟؟؟
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
ساعت 12 و 5 دقیقه تموم شد.... فردا میرم سراغ امتحان نهایی ها و یه دور هم حفظی ها رو میخونم....
آره من ریاضی ام
پس احتمالا اون تمرین رو تجربیا ندارن ، که گلواژه نوشته نمیاد
فردا؟!!!!!!!!!![]()
Last edited by Headphone; 05-06-2011 at 13:35.
مدار RC برای ریاضیا اومده قبلا . دقیقا همون تمرین کتاب اومده که گفتم . سال 88 بود ظاهرا
دقیقا که همون نبود ، یه ذره فرق میکرد
من کلا تموم همه کارام . سوالا رم کار کردم دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه . در حالت عادی باید میشستم عربی میخوندم الان ولی واقعا نمیتونم . خیلی خسته ام .
آره خوب یه مصرف کننده هم داشت فک کنم ولی همون اختلاف پتانسیل و انرژی رو میخواستدقیقا که همون نبود ، یه ذره فرق میکرد
دیشب زده بود اون پست روفردا؟!!!!!!!!!![]()
Last edited by ALt3rnA; 05-06-2011 at 15:55.
12 و 5 دقیقه بامداد تموم شد دیگه....
درسته ایولدیشب زده بود اون پست رو
من سوالا رو یه دور خوندم البته همش رو حل نکردم چون خیلی وقت میخواست و حوصله نداشتم...... بیشتر روی حفظی ها دقت کردم.... امشب باید یه دور دیگه حفظی ها رو بخونم و یه نگاهی به فرمولا بندازم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)