تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 167 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بنظرم دلیل اینکه در مشاهده ساتلایت کیفیت پایین بنظر میرسه واسه این هست که فرستنده هاشون خوب نیست و همینکه این شبکه ها خودشونم زورشون میاد پول اضافی خرج کنن و دومین مورد هم این هست که اکثر مردم ----- های قدیمی دارن .. الان باید ----- اچ دی بخرین
    درسته
    معمولا رسيور ها که الان استفاده ميشن اچ دي که نيستن هيچ حتي خروجي کامپوننت هم ندارن و فقط av سه فيش دارن که مطعلق به 20 سال پيش هست
    به همين دليل کيفيتشون هم در همين حد هست که ميبينيم
    کم کم ديگه وقتش رسيده بريم سراق رسيورهاي اچ دي

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

2. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رسيور هم hd باشه . كانالها كه hd نيستن و داستان ادامه دارد ...

4. 2 کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

باخرید اکانت و هزینه 3ماهه حدود 40تومن بهمراه اینترنت پرسرعت میشه کانالهای HD زیادی رو دید.

6. 2 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

همشهری ســـــی ســــــی کم رو از کجا میگیری؟ لطف میکنی برام پ.خ کنی

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اختلاف قيمت بين ال جي با دو تا تلويزيون ديگه يعني شارپ و سامسونگ چرا اينقدر زياده ؟؟؟ ( هر سه مدل 3D رو منظورمه ) ال جي الان 1800 ولي شارپ و سامسونگ 2500 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا دليل خاصي داره ؟؟؟؟؟ من هنوز كيفيت سه بعدي رو تو شارپ و سامسونگ نديدم ولي انصافا ال جي با 700 هزار تومن ارزون تر كيفيت واقعا خوبي داره !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درود
    دوستان ایا این دو LED سامسونگ از نظر کیفیت تصویر با هم تفاوتی دارند ؟ :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکیشون اسمارت تی وی هستش که من از امکانات وبگردی و نمایش سه بعدیش استفاده نمی کنم بنابراین نمی خوام پول بیخود براشون بدم، فقط می خوام بدونم کیفیت تصویرشون با هم فرقی داره یا نه ؟
    سپاس گزارم

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

درود

یکیشون اسمارت تی وی هستش که من از امکانات وبگردی و نمایش سه بعدیش استفاده نمی کنم بنابراین نمی خوام پول بیخود براشون بدم، فقط می خوام بدونم کیفیت تصویرشون با هم فرقی داره یا نه ؟
    سپاس گزارم
    بله از نظر کیفیت هم فرق می کنند. اولی فرکانس انطباقش 100 هست ولی دومی 400 هست بنابراین توی صحنه های فیلم با سرعت حرکت بالا دومی قوی تره.
    ضمن اینکه دومی می تونه فایل های تصویری، موزیک و عکس رو با فرمت های مختلف از روی فلش خض کنه ولی مدل 5540 فقط عکس رو می تونه نمایش بده.
    6960 وایرلس داخلی، وب براوزر و بقیه قابلیت های اسمارت رو داره ولی اولی اصلا اسمارت نیست.
    شما اگر هم خواستی سامسونگ غیر سه بعدی بخری مدل 5550 رو بگیر که لااقل بتونی با فلش باهاش فیلم ببینی.

---------- Post added at 06:12 AM ---------- Previous post was at 06:10 AM ----------

آقا اختلاف قيمت بين ال جي با دو تا تلويزيون ديگه يعني شارپ و سامسونگ چرا اينقدر زياده ؟؟؟ ( هر سه مدل 3D رو منظورمه ) ال جي الان 1800 ولي شارپ و سامسونگ 2500 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا دليل خاصي داره ؟؟؟؟؟ من هنوز كيفيت سه بعدي رو تو شارپ و سامسونگ نديدم ولي انصافا ال جي با 700 هزار تومن ارزون تر كيفيت واقعا خوبي داره !!!
    تایید میشه. ال جی نسبت به قیمتش واقعا کیفیت خوبی داره.

11. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله از نظر کیفیت هم فرق می کنند. اولی فرکانس انطباقش 100 هست ولی دومی 400 هست بنابراین توی صحنه های فیلم با سرعت حرکت بالا دومی قوی تره.
    ضمن اینکه دومی می تونه فایل های تصویری، موزیک و عکس رو با فرمت های مختلف از روی فلش خض کنه ولی مدل 5540 فقط عکس رو می تونه نمایش بده.
    6960 وایرلس داخلی، وب براوزر و بقیه قابلیت های اسمارت رو داره ولی اولی اصلا اسمارت نیست.
    شما اگر هم خواستی سامسونگ غیر سه بعدی بخری مدل 5550 رو بگیر که لااقل بتونی با فلش باهاش فیلم ببینی.
    ممنون از پاسخگوییتون
    امکانات تلویزیون برام مهم نیست فقط کیفیت تصویر برام اهمیت داره
    من متوجه نشدم "قوی تر" یعنی چی ؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون از پاسخگوییتون
    امکانات تلویزیون برام مهم نیست فقط کیفیت تصویر برام اهمیت داره
    من متوجه نشدم "قوی تر" یعنی چی ؟
    وقتی فرکانس انطباق صفحه نمایش پایین باشه توی صحنه های اکشن فیلم یا مثلا یه جا که دوربین سریع حرکت می مونه به اصطلاح تلویزیون کم میاره و فیلم دچار تا شدگی یا پرش میشه. البته اگر امکانات براتون مهم نیست همون فرکانس انطباق 100 هرتز کافیه و نیازی نیست هزینه اضافی برای سه بعدی بودن بدید. البته قبلش در مغازه تست هم بکنید خیالتون راحت تره.

14. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behnam129's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

درود

سپاس گزارم
    سلام دوست عزیز من این مدل 5540 رو اصلا توصیه نمیکنم چون کیفیت تصویرش واقعا افتضاحه
    چند وقت پیش(حدود یک ماه و نیم) یکی از اقوام که این تلویزیون رو به قیمت 1080000 تومن(با گارانتی سام سرویس) خریده بود ازم خواست که براش نصبش کنم.
    بعد از اینکه نصب کردم ، متوجه شدم کیفیت کانال های تلویزیون ، فوق العاده پایینه و یه حالت شطرنجی داره که همون دوستمون هم علتش رو پرسید(با توجه به اینکه قبلا کیفیت بالای تلویریون خودم رو دیده بود و انتظار کیفیتی در حد اون رو داشت)
    من هم که تنها علتش رو کیفیت پایین شبکه های صدا و سیما میدونستم ، یک فیلم HD با کیفیت بالا که روی فلشم بود رو گذاشتم و پخش کردم(قابل توجه اون دوستمون که فرموده بودند:مدل 5540 فقط عکس رو می تونه نمایش بده - البته من هم با اطلاعاتی که از قبل داشتم همین فکر رو میکردم اما دیدم فیلم Divx رو میخونه!!! ولی به زحمت!)
    بگذریم ؛ کلا کیفیت این پنل خیلی پایین بود و حتی فیلم HD رو هم انگار با رزولوشن SD پخش میکرد و با اینکه زرزولوشن پنل Full HD بود ، اصلا در حد انتظار نبود و از پلاسمای من که HD یـــــه خیلی پایین تر بود و حتی بعد از کلی دستکاری و تنظیمات هم تغییری نکرد(البته تنظیمات آنچنانی برای تغییر در کیفیت تصویر نداره)

ضمنا" من مدل 6960 رو ندیدم اما مدل 6920 رو میدونم که کیفیت قابل قبولی داره و قیمت مناسب تری هم نسبت به 6960 داره(در مورد 3 بعدی بودن هم توصیه میکنم 3 بعدی بگیرید هر چند الان براتون بلااستفاده باشه ، در آینده پشیمون نمیشید)

دوست عزیز ، پس ملاک اسمارت بودن چیه؟
    Last edited by behnam129; 24-04-2012 at 11:42.

16. این کاربر از behnam129 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •