سلام من این پچ 1.3 رو نصب کردم ولی از رزولشنش 1024*768
بالا تر نداره چرا اینجوری شده؟تو پچ قبلی این مشکل نبود![]()
سلام من این پچ 1.3 رو نصب کردم ولی از رزولشنش 1024*768
بالا تر نداره چرا اینجوری شده؟تو پچ قبلی این مشکل نبود![]()
سلام دوستان
بازی ریختم موقع اجرا این پیغامو میده: چه کنم؟
this application has failed to start because mfc100u.dll was not found.re-installing the appliction may fix this problem.
من قبلا مشکل نصب پچ داشتم ، اون حل شد اما حالا که پچ ها نصب شده وقتی میرم تو بازی هیچ تصویری دیده نمیشه و فقط نور چراغها تو تصویر هست !
شما باید Microsoft Visual C++ 2010 رو از تو dvd بازی نصب کنید...سلام دوستان
بازی ریختم موقع اجرا این پیغامو میده: چه کنم؟
this application has failed to start because mfc100u.dll was not found.re-installing the appliction may fix this problem
لطفا یکی از اون دوستانی که تو نصب پچ ها واسشون ارور "Installed game version is invalid or incomplete" میومده والان مشکلشون حل شده بگند چیکار کردن؟!!! من همه کارهای این تاپیک رو انجام دادم حتی با خود لانچر بازی یه پچ 112 مگابایتی دانلود کردم ولی هنوز همون اررور رو میدهواقعا موندم دیگه چیکار کنم!
![]()
بچه ها من میخوام این بازی رو بگیرم من یه جا دیدم سه dvd و یه جای دیگه 4 dvd شو دیدم نمیدونم کدوم کامله لطفا شما راهنمایی کنید که چند تا dvd هست و بعد از نصب حجمش چقدر میشه؟
فرقی نمیکنه دوست عزیز بستگی به فشرده سازی بازی داره که یکی بیشتر فشرده شده 3 تا dvd
یکی کمتر 4تاdvd تفاوتی با هم ندارن همه کاملا از من 3 دیویدی بود.
سلام
نسخه ای که من گرفتم دو نصبیه
یعنی اول اکسترکتش کردم توی یه پوشه و از اونجا باید با Daemon Tools دی وی دی 1 رو Mount کنم و نصبش کنم.ولی حالا که Mount کردم و میخوام نصبش کنم بعد از انتخاب زبان این ارور میاد
مشکل چیه؟!
Daemon Tools Lite 4.40 هم نصب کردم!
داداشا یه کمک میخوام در مورد بازی نیست یه مشکل اعصاب خورد کنه
من وقتی این بازی رو میرم هر 1 دقیقه که بازی میکنم حدود 30 ثانیه بازی خیلی کند میشه بیشتر تو این بازی اینجوری میشه بعضی از بازی های دیگه هم میشه ولی خیلی کمتر ویندوزم 7 هست کارت گرافیکم 1 GB
رم 4
_cpu 7200 GH_
کارت گرافیکم آخرین آپدیتو دارم نمیدونم چطوری مشکلشو رفع کنم
دوست من این ایراد یه خورده کلیه!!
ولی اگه ویندوزت seven هست بهت پیشنهاد میکنم که به جای daemon از برنامه هایی نظیر Virtual CloneDrive استفاده کن( چون بعضی از نسخه های daemon با seven مشکل دارند) ولی اگه بازم اخطاری مشابه گرفتی من حدس میزنم DVD یا setup بازی مشکل داره مخصوصا اینکه صورت ایمیج هست و این ایرانیها تخصصشون توی کم و زیاد کردن فایلهاست!!
عزیز شما مدل گرافیکتون چنده ؟منظورم اینه 9800 یا 5770 یا چیزای دیگه.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)