ساعت بازی کی هست؟
ساعت بازی 23:15 به وقت ایران
امیدوارم که امشب سنت شکنی کنیمه آمار جالب :
(هر 10 سال یک بار یک تیم انگلیسی یک تیم اسپانیایی را در فینال شکست می دهد)
شماره ها پیش گویی می کنن که امشب منچستر یونایتد، بارسلونا را شکست می دهد
این رو همه دوست دارند.ترکیب مورد علاقه من
=========== والدز ==========
ابیدال==== پویول=== پیکه=== = الوز
=========بوسکتس=========
======اینیستا==== ژاوی======
ویا======== مسی======== پدرو
![]()
سلام
دوس داشتم روز تولدم چلسی فینال بود و قهرمان میشد و خیلی رویایی بودولی همیشه هر چیزی که آدم می خواد که نمیشه
امشب طرفدار هیچ کدوم از تیم ها نیستم ولی شانس منچستر رو یکمی بیشتر می دونم و دوس دارم قهرمان بشه...
امشب منچستر دو تا امتیاز داره: یکی فرگوسن یکی دیگه هم اینکه بازی توی ویمبلی هستش و در اصل منچستر میزبانه...
جدای از اینا فکر کنم بازی خیلی قشنگی باشه و برای کسانی مثل من که طرفدار هیچ کدوم از تیم ها نیستن و استرس ندارن خیلی لذت بخشه...
مصاحبه با پلاتینی:من حامی بارسا هستم؟ حتما پارسال هم هوادار اینتر بودم!؟
![]()
سایت گل- میشل پلاتینی در ماه مارس گذشته برای 4سال دیگر در سمتش برای ریاست یوفا ابقا شد.او که برای تماشای فینال لیگ قهرمانان اروپا به لندن سفر کرده، در هتل محل اقامتش درکنار هایدپارک لندن، با خبرنگار روزنامه «ال موندو دپورتیوو»به گفت و گو پرداخت و البته حاضر نبود تا راجع به مسائل دیگری که به توپ مربوط نمی شود صحبت کند.در اینجا می توانید متن گفت و گوی او را مطالعه کنید:
فینال را چطور می بینید؟
این بهترین فینال ممکن است، فینالی رویایی برای تمام ماهایی که فوتبال را دوست داریم. دریک طرف قهرمان لالیگاست و درطرف دیگر قهرمان لیگ برتر و این بهترین چیزی است که می توانستیم توقعش را داشته باشیم
به نظر خیلی هیجان زده می آئید
بدون هیچ شکی بارسا و منچستر دو تا از بهترین تیمهای حاضر دراین رقابتها هستند.آنها تمام حریفان را از پیش رو برداشته و در جریان این تورنمنت سعی کرده اند تا بهترین فوتبال ممکن را بازی کنند و نسبتا هم موفق بوده اند. ارائه فوتبال تماشایی از این دوتیم کاملا واضح است؛ هر یک با سبک خود و با ابزارها و بازیکنان خودش تلاش می کند ولی تیمهای سرالکس فرگوسن و پپ گواردیولا، ریسک نمی کنند و همیشه به دنبال پیروزی اند
اگر بخواهید این فینال رابا فینال 2009رم مقایسه کنید..
به نظر می رسد که منچستریونایتد با انسجام بیشتری به این فینال آمده.آنها الان نه کریس رونالدو را دارند و نه کارلوس توس را ولی به عنوان یک تیم، خیلی بهتر شده اند.مطمئنم که سرالکس ازنظر تاکتیکی مقابل گواردیولا (که از تحسین من بهره مند است) کم نمی آورد. در فینال رم، جایگیری متفاوت مهاجمی مثل مسی، آسیب زیادی به منچستری ها وارد کرد ولی فکر کنم یونایتد امسال سیستم دفاعی متفاوتی را دنبال خواهد کرد
یعنی فکرمی کنید منچستربرنامه متفاوتی درمورد مسی دارد؟ مثل همان کاری که مورینیو درنیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا انجام داد؟
این را باید از سرالکس فرگوسن بپرسید.نمی دانم ولی می توانم بگویم که مسی فضای خالی کمتری درمقایسه بافینال رم خواهد داشت. نکته دیگر این است که بدین ترتیب و با این برنامه،منچستری ها قادرخواهند بودتا حرکات شاگردان گواردیولا رامهار کنند.هرچند که اگر لیو را رودررو ببینید، با سرعت بالاو توانایی حرکت پابه توپش، مهارنشدنی به نظر می رسد
و کوتوله های دیوانه ؟(منظور ژاوی و اینیستاست)
شما نقطه ضعف من را می دانید که ژاوی و اینیستا، درترکیب بارسا و اسپانیا، بازیکنانی هستند که واقعا مرا به وجد می آورند.اگر بگویم که دوست داشتم تا کنار آنها بازی می کردم، دروغ نگفته ام.آنها مرا به یاد تیم ملی فرانسه، زمانی که من در کنار تیگانا و ژیره سه بازی می کردم می اندازندو بازیکن موردنظرتان در منچستر؟
وین رونی بازیکنی است که می تواند بیش از هرکس دیگری به تنهایی و با بهره گیری از توانایی های تهاجمی و خلاقیتش حریف را به هم بریزد. نمی دانم که او دقیقا در چه پستی بازی خواهد کرد و تنها خواهد بودیا چیچاریتو را در کنار خواهد داشت.در هر صورت یونایتد و بارسا دو تیمی هستند که با سبک وشیوه خودشان و با مستقیم ترین فوتبال ممکن و درعین حال تماشایی به دنبال رسیدن به گل هستند.
منچستریونایتد از چه نظر نسبت به بارسا برتری دارد؟
از نظر تئوریک و از نظر بازیهای استراتژیک. انگلیسی ها و به ویژه منچستریونایتد در ضربات ایستگاهی فوق العاده خطرناکند. زمانی که ویدیچ شوت می زند،باید کاملا مراقب او بود.ضد حملات او هم فوق العاده است.در سه سوت،در شرایط شوت زنی قرار می گیرد و بازی خیلی سریع و پویایی را به نمایش می گذارد
بازی کدامیک از بازیکنان یونایتد،شما رامتعجب می کند؟
اگر رونی را که مثل مسی یونایتد است را کنار بگذاریم، سورپرایز یونایتد، چیچاریتو است که توجه مرا به خودش جلب می کند. برایم جالب است که رایان گیگز هم با وجود سن و سال بالایش در این فینال بازی می کند
و در بارسا ؟
مالکیت و گردش توپ آنها مرا متعجب می کند. اگر منچستر مثلث ژاوی- اینیستا و مسی را مهار نکرد، سختی زیادی خواهد کشید. بارسا با سرعت گردش توپ حریف را تضعیف می کد ولی فکر می کنم که انگلیسی ها از فینال 2009 رم درس گرفته اند
برخی از رسانه های مادریدی می گویند که شما رئیس بارسا هستید واز کمکهای پشت پرده یوفا به بارسا صحبت می کنند
من به این مسائل توجهی نمی کنم.اگر منچستر قهرمان شود، حتما من یکی از اعضای تیم انگلیسی هستم.نه؟ سال گذشته هم با اینتر بودم؟ من اصلا وارد این بحث های سطحی و بیهود نمی شوم.
مورینیو وصحبتهایش...
رابطه شخصی من با مورینیو همیشه خوب بوده
ولی مدتهاست که سبک بازی بارسارا تحسین می کنید
بله.اززمانی که کرویف مربی بارسا شد، من بازیهای این تیم رابه خاطر حرکات تهاجمی و تاکتیکی اش دنبال می کنم.این دقیقا همان فوتبالی است که همیشه دوست داشتم نه فقط بارسا، بلکه تیمهای دیگری هم درطول تاریخ خوب بوده اند؛ مثل میلان ساکی، آژاکس کرویف و تیمهای دیگر. آنچه درتیم بارسا جلب توجه می کند، پیاده سازی فلسفه بازی است.اول با کریوف،بعد با ریکارد والان هم با گواردیولا.
نقطه برجسته تیم گواردیولا چیست؟
توجهش به تیم پایه ای.باید خوش شانس باشی که نسلی مثل این نسل بارسا را دراختیار داشته باشی.ولی خیلی خوب است که یک تیم بتواند با بازیکنان بومی اش به اینجا برسدواین دراقتصاد باشگاه هم موثر است.چون سران بارسا مجبوربه خرید ستاره های جنجالی که اکثر هم خارجی هستند،نمی باشند.
این مرا مجبور می کند تا راجع به «فیرپلی»اقتصادی که یکی از چالشهای بزرگ شما به عنوان رئیس یوفاست بپرسم.
این رازی ندارد.بحث این است که باشگاه ها نباید بیشتر از مبلغ سرمایه گذاری شان خرج کنند و کسانی که این را رعایت نکند، در رقابتهای ماجایی نخواهند داشت. افراد باید بدانند که ما دست از تلاش برای پیاده سازی فیرپلی اقتصادی نخواهیم کشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویکتور کاسای؛ نمای نزدیک از داور فینال چمپیونزلیگ
کاسای در ژوئن 1990 و در سن 14 سالگی وارد دنیای داوری شد و تنها سه سال بعد در لیگ دسته چهار مجارستان داوری می کرد
سایت گل- بعد از ساندرو پل، مجارهای هیچ وقت داوری به خوبی ویکتور کاسای نداشتند. داوری که امشب با قضاوت در فینال ومبلی، رکورد جوان ترین داوری که فینال چمپیونزلیگ را قضاوت کرده، خواهد شکست.
بعد از جنجال های زیادی که در مورد داوری های رقابت های جام جهانی سال گذشته و رقابت های این فصل لیگ قهرمانان به وجود آمد، همه برای اینکه بدانند دیدار امشب را چه کسی سوت خواهند زد، بسیار هیجان زده بودند تا اینکه دو روز قبل اعلام شد این داور باتجربه مجار این مسئولیت را برعهده خواهد داشت.
او در گفتگو با سایت یوفا گفت:" دیدار فینال لیگ قهرمانان یک بازی واقعا بزرگ است. ما می توانیم انتظار یک جشن فوتبالی را داشته باشیم. امیدوارم که همه تماشاگران و همه بینندگان تلویزیونی از آن لذت ببرد و امیدوارم بازی جذابی باشد."
کاسای در ژوئن 1990 و در سن 14 سالگی وارد دنیای داوری شد و تنها سه سال بعد در لیگ دسته چهار مجارستان داوری می کرد. اما توانایی های بالای او در داوری موجب شد تا در سن 23 سالگی برای اولین بار قضاوت در سطح اول فوتبال کشورش را تجربه کند.
او در 25 سالگی برای اولین بار در لیست یوفا قرار گرفت و در دیدارهای یک جام منطقه ای در شرق اسلواکی قضاوت کرد. او در سال 2005 به فهرست داوران برتر یوفا راه پیدا کرد. کاسای در سال 2008 در لیست داوران ذخیره رقابت های لیگ قهرمانان قرار گرفت و تنها یک سال بعد با قضاوت دیدار فینال المپیک 2008 پکن بین آرژانتین نیجریه بزرگترین افتخار دوران کاری اش رابه دست آورد. پیشرفت ها و موفقیت های او ادامه داشت و سال گذشته نیز در بین داوران منتخب جام جهانی قرار گرفت و در آن رقابت ها چهار دیدار از جمله دیدار نیمه نهایی بین اسپانیا و آلمان را سوت زد.
او در کشورش نیز از اعتبار بالایی برخوردار است و در سال های اخیر همه دیدارهای مهم از جمله دیدارهای دو تیم مطرح مجار یعنی اژپشت و فرنچ واروش که به دربی مجارستان معروف است را تنها او قضاوت می کند.
این دیدار همیشه با درگیری هایی همراه است اما اعتماد به نفس و آرامش کاسای موجب می شود تا کسی نتواند قضاوت های او را زیر سوال ببرد.
او در ادامه صحبت هایش با سایت یوفا گفت:" این افتخار بزرگی برای من و تیمم است. این بسیار مهم است که داور در یک دیدار تنها نباشد. ما یک تیم 7 نفره هستیم و تلاش می کنیم تا بهترین عملکرد را داشته باشیم.
این بی تردید افتخار بزرگی برای ماست. بعد از کارولی پالوتای، آخرین بار ساندرو پل 14 سال قبل این دیدار را سوت زد . این افتخار بسیار بسیار بزرگی است و البته بسیار لذت بخش که این روند را در داوری مجارستان ادامه بدهیم. همه ما بسیار بسیار احساس غرور می کنیم."
در این دیدار گابور اروس و گئورگ رینگ کمک های کاسای هستند و ایستوان واد داور چهارم است.
الکس فرگوسن: این بهترین فینال دهه است
فرگوسن همچنین گواردیولا را مورد ستایش قرار داد و او را با یوهان کرویف مقایسه کرد
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، بازی امشب تیمش مقابل بارسا در فینال لیگ قهرمانان را فینال دهه نامید.
فرگوسن همچنین گواردیولا را مورد ستایش قرار داد و او را با یوهان کرویف مقایسه کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این می تواند بهترین فینال دهه باشد. جذابیت های دو تیم با تاریخچه های فوق العاده کاملا واضح است. این فینال بسیار جذاب است و آن هم به دلیل اتفاقاتی است که می تواند در آن رخ دهد.
هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. می تواند گل های زیادی داشته و بسیار جذاب باشد. امیدوارم بازی به این ترتیب پیش برود. فکر نمی کنم کسی تردیدی در توانایی های بازیکنان هجومی دو تیم داشته باشد.
ما مثل همیشه از کیفیت حریف مان آگاه هستیم. این عاقلانه نیست که توانایی های حریف را دست کم بگیرید. ما همیشه به حریفان مان احترام می گذاریم.
فکر می کنم مهمترین مسئله در مورد گواردیولا این است که مربی جوانی است که وارد این باشگاه شده و سبک بازی این تیم را تغییر داده است.
ما به خوبی می دانیم که او تیمش را به بلوغ رسانده است. از پیروزی آنها در فینال رم تا به حال شما می توانید این بلوغ را ببینید. او شیوه پرس کردن توپ که در چند سال اخیر بسیار تاثیر گذار بوده را تغییر داد.
او در بارسا بازی کرده بود و این مسئله به او کمک کرد و اگر شما به گذشته مربیان هلندی بارسا نگاه کنید، می بینید که گواردیولا گام بلندی برای مربیان اسپانیایی برداشت.
آنها به خوبی می دانند که چطور در اروپا بازی کنند و سبک بازی شان با سایر تیم ها متفاوت است اما اگر حالا به تیم سال 2008 نگاه کنید می بینید که با الان تغییر زیادی نداشته است. شاید تنها باتجربه تر شده باشند."
By Behnam Jafarzadehکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/5/28
استیو مک منمن نه از قهرمانی منچستریونایتد خوشحالی می شود نه از قهرمانی بارسا
سایت گل- استیو مک منمن، ستاره سابق لیورپول و رئال مادرید اعلام کرد از قهرمانی هیچ یک از دو تیم منچستریونایتد و بارسلونا در لیگ قهرمانان خوشحال نخواهد شد.
او در گفتگو با بخش بریتانیایی سایت گل گفت:" من واقعا ناراحتم. به عنوان کسی که بخش بیشتر دوران بازی اش را در لیورپول سپری کرده، دیدن قهرمانی مچستریونایتد در اروپا واقعا من را ناراحت می کند. این قهرمانی برای تیم من نخواهد بود و به همین دلیل موقع بازی اصلا طرف ومبلی نخواهم رفت.
منچستریونایتد با بردن نوزدهمین قهرمانی اش لیورپول را پشت سر گذاشت بنابراین ما باید یک قهرمانی دیگر در اروپا به دست بیاوریم.
در دنیای ایده آل من هیچ یک از این دو تیم به فینال نخواهند رسید اما اگر بخواهم تنها از دید فوتبالی به قضیه نگاه کنیم ترجیح می دهم بارسا ببرد زیرا فوتبال بی نظیری ارائه می دهد.
بازی در انگلیس برای منچستریونایتد نقطه مثبتی خواهد بود زیرا هواداران انگلیسی بدون در نظر گرفتن اینکه چه تیم هایی مقابل هم بازی می کند، به ورزشگاه خواهند رفت. اما این یک تک بازی است و بارسا تیم بسیار قدرتمند و باتجربه ای است و بعید است سرو صدای تماشاگران روی آنها تاثیر بگذارد.
در اسپانیا هر بازی خیلی پارتیزانی است. نسبت تماشاگران میزبان به میهمان 99 به 1 است اما انگلیس این طور نیست بنابراین این مسئله بازیکنان بارسا را اذیت نخواهد کرد اما می تواند اعتماد به نفس زیادی به بازیکنان منچستریونایتد بدهد.
من فکر می کنم بارسا با اختلاف دو گل پیروز خواهد شد مثلا 2-0 یا 3-1. واقعا امیدوارم که بازی جذابی باشد زیرا این دیدار رویارویی قهرمان اسپانیا و انگلیس است. فینالی که همه ما انتظارش را می کشیم و امیدواریم که جذاب و تماشایی باشد."
او همچنین در مورد زوج خط حمله منچستریونایتد، رونی و ارناندز گفت:" رونی از دیدار با وستهم و بعد از اینکه به دلیل فحاشی مقابل دوربین های تلویزیونی محروم شد، فوق العاده کار کرد. منچستریونایتد وابستگی زیادی به زوج رونی – ارناندز پیدا کرده است. آنها مقابل چلسی و شالکه در چمپیونزلیگ فوق العاده بودند. بارسا باید مراقب آنها باشد."
By Behnam Jafarzadehکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/5/28
مثل اینکه امشب هوا بارونیه تو لندن
اینو شبکه فراماسونی بی بی سی گفت![]()
بهتر...ما از هوای بارونی فینال خاطره خوبی داریم...فینال 2008
مستقیم از لندن (4)گزارش گرافیکی: با ورزشگاه ومبلی آشنا شوید
سایت گل- ورزشگاه ومبلی امشب میزبان یکی از حساس ترین دیدارهای سال جاری دنیای فوتبال است. مصاف بارسلونا و منچستریونایتد
ورزشگاه ومبلی جدید
افتتاح: 19 می سال 2007
ظرفیت: 90 هزار تماشاگر
هزینه ساخت: 1040 میلیون یورو
ابعاد زمین: 69*105 متر
ارتفاع:133 متر
پوشش زمین: 95% چمن و 5% فیبر مصنوعی
ورزشگاه ومبلی قدیم
افتتاح: 28 آوریل سال 1923
ظرفیت: 82 هزار تماشاگر (که عملا تا 127 هزار نفر نیز گنجایش دارد)
هزینه ساخت: 865 هزار یورو(در سال 1923)
ابعاد زمین: 70*105 متر
ارتفاع: 34 متر
پوشش زمین: چمن
نمای گرافیکی فوق العاده زیبا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرخش 360درجه+نمای قدیم وجدید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)