کلاً Rockstar تو E3 شرکت نمیکنه.
ویندوز 8 هم هفته پیش تو کنرانس D9 توسط ماکروسافت معرفی شد و اینترفس کاربری Metro اونم به نمایش در اومد که فیلما و عکساش تو اینترنت ریخته می تونید ببنید.
کلاً Rockstar تو E3 شرکت نمیکنه.
ویندوز 8 هم هفته پیش تو کنرانس D9 توسط ماکروسافت معرفی شد و اینترفس کاربری Metro اونم به نمایش در اومد که فیلما و عکساش تو اینترنت ریخته می تونید ببنید.
Last edited by Guts; 12-06-2011 at 20:27.
دوستان من کنفرانس ea رو از لینکهایی که اینجا گذاشتید دانلود کردم ولی 59 دقیقه است و از mass effect3 شروع میشه...کامله یا نه؟
شرمنده از اسپم ربطی به این تاپیک نداره ولی در ادامه حرفهای دوستمون اینکه ARM رو پشتیبانی بکنه زیاد جای نگرانی نداره همین الانشم معماری ویندوز (و لینوکس ) با معماری اصلی کامپیوتر یکی نیست یعنی اینکه در واقع معماری کامپیوتر RISC هست یعنی سه ادرسه هست ولی مال ویندوز CISC هست یعنی دو ادرسست مثلا اگه بخوای برنامه اسمبلی بنویسی حتما این مسئله رو دیدین که دو ادرسست اینا میان کلهم همه چیز و تبدیل می کنن به RISC حالا چرا اینکار و می کنن با وجود اینکه سرعت و کم می کنه این هست که وگرنه مجبورا کل صنعت نرم افزار و دگرگون کنن و در غیر اینصورت هیچ برنامه ای کار نخواهد کرد!
در کل من خیلی به این ویندوز امیدوارم بر خلاف حرفهایی که زده می شه واقعا مایکرو شرکت خلاق و بزرگیه مخصوصا وقتی بحث بره تو دیویلاپمنت نرم افزار هیچ شرکتی نمی تونه بهش برسه من خیلی شکایت شنیدم از سیستم عامل اندروید برای توسعه نرم افزارهاش iPad هم که با ساپورت نکردن جاوا -استیو جابز می فرماید کسی دیگه از جاوا استفاده نمی کنه!!!!!-تنها رغیب دات نت کلا سیاست اشتباهی رو در پیش گرفته دات نت مایکروسافت حداقل از بعد نرم افزاری خیلی چیزها رو خواهد بلعید و این پتانسیل رو داره که کلا قافیه رو عوض کنه این و مطمئن باشید!
=============
راستی بچه ها خبری از اسپلینتر سل جدید نیست؟! امیدوارم این سری بره به سمت دابل ایجنت اون اخریه چندان نچسبید بنظر من به سمت بدی رفتن اون مرحله چی بود گذاشته بودن انگار داشتی COD بازی می کردی![]()
Last edited by Mehran NZ; 12-06-2011 at 22:02.
زیباترین عناوین E3 از نگاه Up1
Zelda HD: Seeing Link in HD reminds us why we love video games; plain and simple
Battlefield 3: Be careful where you step. Our jaws are still on the floor
Gears of War 3: Has sheer destruction ever looked so good? We think not
Forza Motorsport 4: As close to photo-realism as we've ever seen in a racing game
BioShock Infinite: From cities underwater to cities in the sky, Irrational Games can make any environment look superb
Rayman Origins: Never before has a video game so deftly displayed itself as an interactive cartoon
Dragon's Crown: Did anyone standing at a Golden Axe cabinet 20 years ago think games could ever look this good?
El Shaddai: Ascension of the Metatron: An utterly unique art-style solidified El Shaddai's place on this list for a second year in a row
Trine 2: Seriously, take a look at that frog
Journey: Not a single frame from Journey would look out of place on the wall of a museum
منبع:
لیست شدیدا تایید میشه، آدم واقعا به بازی های Trine 2, Journey, Zelda, Rayman و ... نگاه می کنه لذت میبره! فقط با وجود بازی هایی مثل BF3، GeOW3, Bioshok یکم جای خالی Uncharted 3 احساس میشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا توی تریلر ها e3 بازی batman و Devil May Cry معرفی نشد
Batman Arkham City معرفی نشد ؟معرفی شد دیگه !
عزیز از هر دو تا تریلر به نمایش در اومد!
بتمن که یه استیج دمو هم داشت با پیم اسپات، واقعا فوق العاده بود، بتمن دوباره هم می خواد شاهکار بشه.
DmC هم یه تریلر نشون داد که به ثول بچه ها نشون نمی داد واقعا بهتر بود، کلا نا امید کرد!!!
BooTh BabeS : دیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چه بازیی هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)