تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 314 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

ممنون منظورم از دکمه باتری اینه که وقتی سمت راست میکشم باتری میاد بیرون و تمام ولی وقتی که باتری را در اوردم و دکمه را به سمت چپ میبرم درب بالای رکمه در پشت لپ تاپ میخواد بزنه بیرون !
    و یه سوال دیگه 6070 هم مثل 6090 قابلیت LightScribe را داره ؟
    بازم ممنون
    الان متوجه شدم نه اون مساله اي نداره و طبيعيه .... 6070 فقط تو 3 تا قسمت با 6090 فرق داره بقيه عينا شبيه به 6090 هست حتي برنامه ها و اپديتهاي يكساني داره:
    1- رم 4 گيگ داره ولي 6090 8 گيگه -> علت انتخابم اين بود كه اصلا به رم بالاتر از 4 گيگ نيازي ندارم پس بهش پول اضافي نميدم
    2-هاردش 500 هست اما 6090 1 ترا هستش-> هارد 500 واسه من كافيه در ضمن هارد 500 دور بالاست 7200 دوره ولي 1 ترا 5400 دوره
    3-بلوري نداره و فقط دي وي دي رايتره من بلوري به كارم فعلا نمياد و اگه بلوري 6090 رايتر بود شايد منم 6090 ميخريدم

2. 2 کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال راجع به لپ تاپ hp Dv6 6080 داشتم آیا این لپ تاپ فقط با رنگ قهوه ای هست؟ چون من این رنگشو زیاد نمیپسندم ولی این لپ تاپ امکانات خوبی داره و میخواستم بخرمش ولی زیاد رنگشو نپسندیدم و بیشتر لپ تاپای اچ پی که با رنگ نقره ای بودن و طرح آبشاری روشون داشتنو بیشتر میپسندم! به نظرتون چیکار میتونم بکنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اين عكسي از ديوايس منيجر لپ تاپ من هست . مال شما هم اينطوريه ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نميدونم شايد شما راست ميگيد . ولي من با 5-6 نفر از دستيارات اچ پي چت كردم . 4 نفرشون با اينكه خودم تاكيد ميكردم كه شماره سريال من بالاتر از 108 است ولي باز ميگفتند اگه اين در ديوايس منيجرت ديده بشه Intel® 6 Series/C200 Series Chipset Family ممكن است چيپت از اون مشكل دار ها باشه . و بايد شامل هر دو موضوع (سريال و ديوايس منيجر ) باشد.
    1. For HP Desktop and Notebook PCs, a combination of the serial number and Windows Device Manager must be used to properly determine whether or not the HP PC is affected.
    combination ( تركيبي از‌)
    ولي يكي دو نفرشون هم ميگفتند
    HP has found few Notebook sold in market with affected chipset. The reset of Notebook chipset were already updated whose serial number 4th to 6th character is higher than 108.
    به هر حال اچ پي تو اين زمينه شفاف سازي خوبي نكرده . ايسوز در اين مورد خوب عمل كرده : تو سايتش يه فروم گذاشته و با وارد كردن شماره سريال ميگه كه اين لپ تاپ از سري 6 معيوب ها است يا نه .
    حتي يك برنامه هم درست كرده كه ميشه با اون هم چك كرد . ولي من اون برنامه رو زدم رو لپ تاپم فهميد كه ايسوز نيست .

در ضمن من تو يكي دو تا سايت خارجي هم ديدم كه اونا هم همچين بحث هايي ميكردند در رابطه با B2 , B3 در لپ تاپ هاي اچ پي

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

ممنون منظورم از دکمه باتری اینه که وقتی سمت راست میکشم باتری میاد بیرون و تمام ولی وقتی که باتری را در اوردم و دکمه را به سمت چپ میبرم درب بالای رکمه در پشت لپ تاپ میخواد بزنه بیرون !
    و یه سوال دیگه 6070 هم مثل 6090 قابلیت LightScribe را داره ؟
    بازم ممنون
    وقتی دکمه رو به سمت چپ میبری در پشت لپ تاپ باز میشه و میتونید به هارد و رم لپ تاپتون دسترسی داشته باشید

7. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asghar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم:
    من اگه بنا به دلایلی نخواستم HP dv6-6090ee رو بخرم چه مدلی رو به عنوان جایگزین معرفی می کنین که در حد HP dv6-6090ee توانایی گرافیکی برای اجرای گیم رو داشته باشه و تو بازار هم پیدا بشه؟

Last edited by asghar21; 18-05-2011 at 21:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

[QUOTE=mehdi666lp;6052930]
    به شدت منتظر عکس از این لپ تاپیم...[/QUOTE

با تشکر از سایت یاس لپ تاپ و دیجی کالا (عکس ها از دو سایت زیر میباشد)

nدوستان این لپ تاپ رنگ دیگه ای نداره؟

10. این کاربر از tah_206207 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamid.acm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم:
    من اگه بنا به دلایلی نخواستم HP dv6-6090ee رو بخرم چه مدلی رو به عنوان جایگزین معرفی می کنین که در حد HP dv6-6090ee توانایی گرافیکی برای اجرای گیم رو داشته باشه و تو بازار هم پیدا بشه؟

به نظر من بهترین گزینه Lenovo Y570 هست که هنوز فروشش تو منطقه شروع نشده, البته این هم بگم که جدیداً فروش سایر محصولات جدید لنوو شروع شده

12. این کاربر از hamid.acm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون که جواب دادی اما نمیگه dvd هاتونو بذارید میگه با dvd ریکاوری کنید که گفتم موقع اونکار ارور میده.
    اما بالاخره درستش کردم ویندوز رو به یه زمان قبلتر restore کردمو بعد با dvd ریکاوری گرفتم.
    واسه پارتیشن بندی من acronis 13 رو امتحان کردم اما باز میرم ورژن 11 رو هم گیر میارم.
    تو هارد من مشخصات پارتیشنها دینامیکه هارد شمام همینجوریه؟

با سلام
    من hp6090 دارم و 6 دی وی دی ریکاوری از ویندوز اون دارم.
    حالا تمام هاردم پارتیشن شده و بوت نمیشه .
    لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه hldvpsdk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    منم قصد خرید این لپ تاپ رو دارم.مدل 6090 رو.چند تا سوال دارم اگه میشه جوابمو بدید.
    سریال رو کجا نوشته و از شماره چند به بعد چیپ ست مشکلی نداره؟
    توی باز خودش اتوماتیک سوییچ میکنه یا باید دستی رو کارت گرافیک 6770 تنظیمش کنم؟
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •