اخه رئالیها عرضه ی خشن بازی کردن رو هم ندارن...
چون قد و قواره ی بارساییها رو کوتاه میبینن و میدونن اکثر بازیکنای بارسا اهل خشونت نیستن اینطوری بازی میکنن...
رئال اگه عرضه داره بره جلوی لیورپول یا چلسی اینطوری بازی کنه نه جلوی بارسا!!!![]()
چون قد و قواره ی بارساییها رو کوتاه میبینن و میدونن اکثر بازیکنای بارسا اهل خشونت نیستن اینطوری بازی میکنن...
رئال اگه عرضه داره بره جلوی لیورپول یا چلسی اینطوری بازی کنه نه جلوی بارسا!!!![]()
ببینید کیا از فوتبال پاک صحبت میکنند!
امروز روزنامه الموندو 4 صحنه از وحشی گری رئالیها در فینال جام حذفی رو گذاشته بود که تو 4 صحنه بازیکن های رئال بدون توپ بازیکن های بارسا رو یا زدند و یا لگد کردند.
آدم چقدر تحت فشار باشه که خطای ماسکرانو رو با خطای پپه مقایسه کنه.
2 تا گل مسی بهتون زد به اندازه ی 1 فصل دیدن داشت بازم گیر دادید به داور!
آخه تو این عکس کورم میبینه که پپه با بی احتیاطی کامل با کف استوک میزنه تو ساق آلوز اون موقع بعضی ها !!!
تبریک به همه دوستان
تیمی که لایق پیروزی بود برنده شد و نتیجه هم عادلانه بود.
پویول وقتی توی زمین باشه چقدر تیم مطمئن تر بازی می کنه و چقدر ساختار تیمی بهتره، حتی اگه دفاع چپ بازی کنه! یه کاپیتان واقعی.
گلهای مسی شاهکار بودن، گل اول حرکت و جاگیری بی نظیری داشت و یه ضربه تمام کننده عالی و گل دوم هم یه شاهکار فردی (فقط واژه Perfect برازنده است!) . این رکورد هدتریک در مادرید هم دو بار مسی تا آستانه رسیدن بهش رفته و بهش نرسیده. به امید سال آینده! فعلا 52 گل از بهترین بازیکن دنیا.
ژاوی هم عالی بود و هماهنگی فوق العاده اش با مسی.
اخراج پپه هم به نظر من کاملا صحیح بود، خطای خشنی بود و کاملا به هدف ساق پای دنی آلوز زده شد و برخورد هم کرد و همچین خشونتی به وضوح اخراج مستقیم داره. مارسلو هم که نمی دونم چی بگم! امیدوارم یوفا باهاش برخورد مناسب کنه و آدبایور هم اگه یه کمی آروم تر باشه مهاجم خیلی بهتری میشه. به امید اینکه پدرو مصدومیت جدی نداشته باشه.
Last edited by satttanism; امروز at 01:46 AM. دليل: ایجاد بحث و جنجال
برو خودتو اصلاح کن ! این بود آرمان های ما؟
رئال مادرید 0- بارسلونا2؛ مسی ،پر پرواز بارسا به لندن
سایت گل
دیدار رفت دو تیم رئال مادرید و بارسلونا در مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا که چهارشنبه شب در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار شد، با برتری 0-2 بارسا به پایان رسید
این در حالی بود که بازی از همان دقایق ابتدایی با هیجان و جنجال فراوانی آغاز شد و در نیمه اول بازی درگیری هایی در زمین رخ می داد که نشان دهنده هیجان بالای بازی بود.
کافی بود تا بازیکنی روی یکی از بازیکنان حریف خطایی مرتکب شود تا بازیکنان دو تیم با هم درگیر شوند و این کار را برای داور مسابقه اندکی سخت کرد.
با پایان یافتن نیمه اول مسابقه و در پی درگیری آربلوا و کیتا بود که پینتو دروازه بان ذخیره بارسا وارد عمل شد و به شدت به سمت آربلوا حمله برد که این درگیری با دخالت نیروهای امنیتی و بازیکنان بارسا پایان یافت ولی کارت قرمززی را برای دروازه بان ذخیره بارسا به همراه داشت.
نیمه دوم بازی هم با خشونت هایی همراه بود و خطای په په برروی دانی آلوس باعث شد تا او با کارت قرمز زمین مسابقه را ترک کند
ده نفره شدن رئال دقایقی بعد با اخراج مربی اش کامل شد و همین موضوع باعث شد تا کار بارسا برای گلزنی راحت تر شود. لیونل مسی در دقایق 76 و 86 برای بارسلونا گلزنی کرد تا با گلهای خارج از خانه نیم بیشتری از راه صعودش به فینال را هموار کرده باشد.بدین ترتیب مسی تعداد گلهایش در 11 دیداری که در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برگزار کرده را به 11 گل رساند تا گام بزرگی در راه کسب بهترین گلزن رقابتهای این فصل اروپا بردارد.
مورینیو:چرا همیشه تیم های مقابل بارسا، اخراجی میدهند؟/صعودمان، ماموریت غیرممکن است
خوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید که پس از باخت 2-0 برابر بارسلونا، از قضاوت اشتارک آلمانی بشدت عصبی بود در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی گفت "به بارسلونایی ها تبریک میگویم. اما هرگز نمیفهمم که چرا داوران به بارسا کمک میکنند؟ این سوالیست که در تمام عمرم در ذهنم هست و امیدوارم روزی جوابش را بگیرم."
مورینیو سپس در مورد شکست گفت"بازی 0-0 مساوی بود و میخواستم کاکا را بجای دیارا به بازی بیاورم تا دقایق پایانی را حمله کنیم که داور پپه را اخراج کرد. همین راه را برای شکست ما باز کرد. حالا صعودمان، ماموریت غیرممکن است."
مورینیو سپس مجددا به داوریهایی که به سود بارسا میشود اعتراض کرد"خیلی ناراحت نیستم اما متوجه نمیشوم که بارسا این قدرت را از کجا می اورد. 2 سال قبل در بازی برابر چلسی(نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا) نیز چنین اتفاقی افتاد. در بازی سال قبل با اینتر نیز تغریبا چنین اتفاقی افتاد و امسال نیز در برابر بارسا این رویداد رخ داد."
وی ادامه داد" چرا همیشه تیم های مقابل بارسا، اخراجی میدهند؟ پشت این قضیه چیست؟ شاید این بخاطر قدرت زیاد یونیسف است! یا شاید هم ویار (رئیس فدارسیون اسپانیا) در یوفا نفوذ بسیار زیادی دارد! بردن این بارسا کار بسیار سختیست. بردهایی مثل برد امشب بارسا، برایم بسیار زشت است "
مورینیو سپس افزود که هرگز دوست ندارد جای بارسایی ها باشد"اگر در سال 2009 و به شیوه بارسا قهرمان اروپا میشدم، احساس شرم میکردم. آنجا فاجعه استنفورد بریج بود و حالا فاجعه سانتیاگو برنابئو"
مورینیو در مورد اخراجش نیز گفت" به داور چه گفتم؟ هیچ چیز! فقط خندیدم! حقیقت این است که اگر بخواهم احساس واقعیم را اکنون بگویم، مجبورم میکنند مربیگری را کنار بگذارم! واقعا این برایم جای تعجب دارد"
مورینیو سپس در مورد گواردیولا گفت"من دو بار و با 2 تیم متفاوت قهرمان شدم. با پورتویی که هیچ امیدی نداشت و اینتری که 50 سال بود قهرمان نشده بود. این قهرمانی ها، نتیجه بازی و زحمات من و بازیکنانم بوده اما پپ با وجود اینکه مربی خوبیست. قهرمانی را کسب کرده که من شرمم می آید چنین قهرمانی کسب کنم. اکنون نیز میتواند قهرمانی دوم را کسب کند اما این یکی، بسیار بدتر از قبلیست. به او همیشه احترام خواهم گذاشت اما امیدوارم روزی قهرمانی را کسب کند که بدور از هرگونه کمکی بیرونی باشد"
منبع:
چندین سایت خبری
مثل این:
espn.co.uk/football/sport/story/87695.html
من به عنوان یک بارسلونایی از این برد شرم میکنم
یه بار قبلا هم گفته بودم
کل یوفا پشت سر ماست همینه که هست .. میتونین شرکت نکنین
برین لیگ قهرمانان اسیا شرکت کنین
برین با کوپا دل ری تون حال کنین![]()
اگر واقعا این حرف ها از زبان مورینیو بیرون آمده باشه جای تأسف داره. من از این آدم خوشم نمیومد اما فکر نمیکردم تا این حد نا متعادل باشه که همچین حرفهایی بزنه. این امشب سکته نکنه خوبه!
اخه یکی نیست بگه مگه 2 سال پیش تو مربی چلسی بودی اظهار فضل میکنی
مثل اینه که گواردیولا بیاد کوپا دل ری امساله رئالو زیر سوال ببره بخاطر مسائل داوریش با سویا
فکر کنم سوال این بازی و فینال کوپا دل ری این باشه که چرا رئال تو هر کدوم دو سه اخراجی نداد؟
تو روز روشن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)