قراصنته السعودیه یعنی چی ؟ عربهای ملخ خور![]()
قراصنته السعودیه یعنی چی ؟ عربهای ملخ خور![]()
من میخام امروز sen بگیرم این مشکل wifi جدی هست .. تو همه گوشی ها هسست ؟
سلام اینجور که دوستان تو صفحات پیشین تاپیک گفتن نه مشکل خاصی وجود نداره
وقتی گرفتی کارکردی نظر بدی
ضمن عرض سلام به همه عزیزان؛
باید بگم با توجه به بررسی هایی که انجام دادم و اینکه از فروشنده های گوشی پرسیدم همه گوشی HTC Sensation رو تایید میکنند.
هم از لحاظ سخت افزاری و هم نرم افزاری .
البته هرکی هم نمیتونه قبول کنه میتونه بره جاهائی مثل پاساژ علاءالدین و موضوع رو پیگیر بشه.
افتادن دکمه تنظیم صدا در sensation
اگر شما هم مثل ما عادت بد باز کردن قاب روی باتری را داشته باشید میتوانید بفهمید که آنقدر ها هم HTC Sensation دارای کیفیت ساخت خوبی نمیباشد.
دکمه تنظیم صدای ما در حال در آوردن قاب پشت آن افتاد و خبر بد هم این است که ما نمیدانیم کجا افتاده است.در نتیجه در هنگام باز کردن قاب پشت HTC Sensation دقت کنید تا دکمه تنظیم صدای خود را گم نکنید.
منبع=---------.ir
اگه با هرچیزی کشتی ژاپنی بگیری وضعش خیلی خرابتر از این میشه محصوصا اگه اون چیز جنسش پلاستیکی باشه دیگه .... برو عمو یه دلیل محکم پیداکن اگه مخوای .....
منبع=---------.ir
اگر شما ورژن اروپایی HTC Sensation را خریدید، می توانید یک آپیت 27 مگابایتی برای حل کردن مشکل ها و آن هم بدون کامپیوتر بگیرید.این آپدیت ورژن گوشی را به 1.35.401.1 آپدیت می کند.
متاسفانه این آپدیت برای باز کردن Bootloader گوشی نیست. همان که بسیاری ها منتظرن آن هستند. همجنین این آپدیت ، آپدیت 2.3.4 نیست.
به هر حال این آپدیت رسما عرضه شده و بسیاری می گویند که این آپدیت، باعث بهبود در عملکرد گوشی و بیشتر شدن عمر باتری می شود.
منبع: ---------.irکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من گوشی مو از یاس گرفتم و گفت که ورژن خاورمیانه هست، ولی وقتی ورژن رامشو نیگا کردم دیدم واسه اروپاس!!!!!
حالا چجوری باید آپدیت کنم؟؟ آخه تا حالا آندروید نداشتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)