راه حل رد شدن از ف ي ل ت ر چيه؟
راه حل رد شدن از ف ي ل ت ر چيه؟
Last edited by mostafa101010; 10-09-2011 at 13:26.
سلام به همه
دوستان من 4 روز پیش 42lw4500 از بانه گرفتم 1.150
1. قیمت تهران چنده خوب گرفتم؟
2- چطور میشه اپدیتش کرد و وارد service menu شد![]()
بله از لحاظ مدلش خرید خوبی کردین خیالتون راحت
مبارکتون باشه
دوستان من میخوام بک تلوزیون 40 اینج و البته 3d بخرم . اول از همه میخوام قیمت رو بدونم. دوم هم اینکه کیفیت این تلوزیونها در حالت عادی و 3d قابل قبول هست
؟
من برام خیلی مهم هست که عمر و کیفیت تلوزیون بالا باشه.... مخصوصا کیفیت 3d و حالت عادی! ممنون میشم کمک کنید/
راضی هستی؟
با سلام خدمت همه دوستان
من مدل 57000 تو خونه دارم كيفيت تصوير كانالهاي ديجيتال جالب نيست ، كسي ميدونه ايراد از چيه؟ يعني تلويزيون بيكيفيته؟ يا از آنتن هست؟ يا اصلا با كيفيت خوب پخش نميشه؟
اشکال از انتنه من هم روز اول همین مشکل رو داشتم اما از یه انتن دیگه استفاده کردم خوب شد
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
دوستانی که قبل از شروع جشنواره سینما سه بعدی خریدند میتوند درخواست بدند و کنترل مجیک موشن رو به صورت رایگان دریافت کنند من یک ماه پیش درخواست دادم و دیشب دریافت کردم واقعا چیز جالبیه
با سلام مطمئنی ترافیک اینترنت 25 گیگا است نه 2.5 گیگا چون برای من که وصل شد گفتند ترافیک یکسال شما 2.5 گیگا است اگر کم اوردید باید بخرید.
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
با سلام مطمئنی ترافیک اینترنت 25 گیگا است نه 2.5 گیگا چون برای من که وصل شد گفتند ترافیک یکسال شما 2.5 گیگا است اگر کم اوردید باید بخرید.
ببینم حالا امد وشهری ال دی اس ال نداشت یا شاتل نمایندگی نداشت یا مثل من آرت ۵ یکساله داشت از شاتل نمیشه این هدیه را خشگه حساب کنند ؟؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)