این دوتا برنامه ای که اسم بردم مربوط به شما نمیشه مربوط به اون دو ستمونه که مشکل در لپ تاپ دارن .
این دوتا برنامه ای که اسم بردم مربوط به شما نمیشه مربوط به اون دو ستمونه که مشکل در لپ تاپ دارن .
شما فایل داخل پوشه minidump از داخل شاخه ویندوز اینجا آپلود کنید مشکل شما هم به احتمال خیلی زیاد از گرنای بیش از حد لپ تاپ هست دمای لپ تاپ خودتون با برنامه های realtemp یا hwinfo 32 یک تست بزنید ببینید چند نشون میده
:-؟؟ !این دمای سیستمم هست با 3 ساعت کارکرد بدون کول پد ، کول پد هم بذارم زیاد تغییری نمیکنه !
اما اون پوشه ، قبلاً دیده بودم ، حتی با سوپر هیدن هم هیچی توش نشون نمیده
خالیه !
کول پـــد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
#@!$#%^#$&#^#%^&@&^$&#^$&%
Last edited by HESAM_5700; 28-09-2011 at 19:43.
دمای هسته اصلی cpu شما تو این عکس 80 یکی از علتهای مهم هنگ کردن سیستم شما مربوط به دما هست اول ازهمه فن لپ تاپ خودتون چک کنیدببینید درچه وضیعتی قرارداره .
دمای هسته اصلی cpu شما تو این عکس 80 یکی از علتهای مهم هنگ کردن سیستم شما مربوط به دما هست اول ازهمه فن لپ تاپ خودتون چک کنیدببینید درچه وضیعتی قرارداره .
حتی با کول پد هم دما فقط حدود 8 - 9 درجه پایین تر میاد و فن هم خوب و درست کار میکنه ، بعضی موقع خیلی صداش میاد که خیلی داره کار میکنه ، ولی درست .
من هم مشکل هنگ کردن و قفل کردن را داشتم بعد یک مدتی فهمیدم مشکل از هاردم.بخاطر همینم بعد اسکن هاردم 20 گیگ اول هاردم را جدا کردم. اگه می تونی لپ تاب بازکن یکبار تمام فن را تمیز کن مخصوصا مجرای هوای خروجی رو با وسیله مخصوص این کار تمیز کن
: خوب با چه چیزی فهمیدید ؟ نرم افزاری داره ؟!
آقا این لپ تاپ همایونی ما باز بلو اسکرین داد
این دفعه نوشت begining with physical memory یا یک همچین چیزایی حلا خودم رم دارم میتستم اما یک بررسی بکنبن دوستان ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من لپ تاپ hp probook 4530s دارم آنتی ویروسم هم َAVG به تازگی این مشکل برام پیش میاد مخصوصا در هنگام استفاده از اینترنت ناگهان صفحه ی آبی ظاهر میشه و خودم باید به صورت دستی ری بوت کنم و ویندوز به صورت نرمال اجرا میشه و روزی چند بار این اتفاق میفته در ضمن ویندوز م هم اکتیو هست
windows : win 7 32bit ultimate
CPU : intel corei5 2.30GHz
RAM : 4 GB
VGA : Radeon HD 6490M
minidump file :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من مشکلم تو این سیمبلا اینه که میخام بفهمم مشکل از کجایه تو دیباگ اما این مشکل رو دارم خواهشا اط اول بگین چه کار کنم اصلا نفهمیدم از چند تا سایت خارجی
Your debugger is not using the correct symbols
In order for this command to work properly, your symbol path
must point to .pdb files that have full type information.
Certain .pdb files (such as the public OS symbols) do not
contain the required information. Contact the group that
provided you with these symbols if you need this command to
work.
Type referenced: nt!_KPRCB
باید چکار کنم ؟
سلام دوستان.
اين مشكل بلواسكرين ما رو هم حل كنيد، يك دنيا ممنون ميشم.
اين هم Generalreport:
اين فولدر ميني دامپ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين سيستم اينفروميشن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)