تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 574 اولاول ... 243031323334353637384484134534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

بله کینگ زمان خودش شاخ بود ولی این بازی .....
    نسخه قبلی گرافیکش شما رو راضی کرد؟؟؟؟؟؟
    من رو یه سیستم که 4 گیگ رم ddr3 داره و ... با حد اکثر تنظیمات اجرا کردم ولی کیفیت ماشین ها از کامیونی که تو gta iv طراحی شده بود و خوب هم روش کار نکرده بودن پایین تر بود.
    من نمیدونم شما از چیش خوشتون اومد برگ درخت ها بسیار بد.ماشین های سواری هم که همه کاغذ.
    هوش مصنوعی باقالی.نداشتن پلیس.نداشتن داستان.
    زمانی که king اومد داستان نداشت اما اون موقع 90 درصد بازی ها داستان نداشتن.اما الآن همه داستان دارن که این نداشت.king زمان خودش پلیس داشت که این نداشت. و .....
    در ضمن این سیستمی که گفتید برای نسخه قبله فکر میکنم خیلی بیشتر از اینا این نسخه بخواد.

دوست عزیز شما نمیدونم از یه شبیه ساز کامیون چه توقعی دارید؟
    توی واقعیت هم کامیون داران ما همینجوری هستن و داستان نداره که
    شما از یه شرکت و شهری بار میزنی به یه شرکت و شهر دیگه باید تحویل بدی
    پلیس هم که کار خودش رو میکرد حتما شما باید از دستش مثلا فرار کنی تا بهت بچسبه
    گرافیک هم در زمان خودش شاهکار بود شما نمیدوم کی این بازی رو بازی کردی ولی این بازی سال 2009 اومده که میشه 3 ساله پیش
    این سیستمی هم که من گفتم اگه شما نتونستی باهاش بازی رو اجرا کنی بیا من یه سیستم بهت میدم
    آخه از این بازیا توقع گرافیک های غول مثل GTA IV رو که نباید داشت اینم مثل نسخه قبلیه با این تفاوت که نقشه بزرگتر شده و کامیون ها یه فرقی کرده یکمی هم گرافیک بهتر شده
    Last edited by iCe m@n; 30-09-2011 at 01:54.

2. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما نمیدونم از یه شبیه ساز کامیون چه توقعی دارید؟
    توی واقعیت هم کامیون داران ما همینجوری هستن و داستان نداره که
    شما از یه شرکت و شهری بار میزنی به یه شرکت و شهر دیگه باید تحویل بدی
    پلیس هم که کار خودش رو میکرد حتما شما باید از دستش مثلا فرار کنی تا بهت بچسبه
    گرافیک هم در زمان خودش شاهکار بود شما نمیدوم کی این بازی رو بازی کردی ولی این بازی سال 2009 اومده که میشه 3 ساله پیش
    این سیستمی هم که من گفتم اگه شما نتونستی باهاش بازی رو اجرا کنی بیا من یه سیستم بهت میدم
    آخه از این بازیا توقع گرافیک های غول مثل GTA IV رو که نباید داشت اینم مثل نسخه قبلیه با این تفاوت که نقشه بزرگتر شده و کامیون ها یه فرقی کرده یکمی هم گرافیک بهتر شده
    دوست من من این رو همون زمان بازی کردم بعد از مدتی پاکش کردم ولی دوباره نصب کردم.آخه شما میگی غولی مثل gta آیا gta برای طراحی اون کامیون 1 هزارم ساخت خود بازی وقت گذاشت؟؟نه به جرئت میشه گفت حتی 1 ده هزارم هم رو اون ماشین کار نکردن.خیابون ها و ... و بازی open world بودن با جزئیات خیلی بالا و شلوغ بودن.بازی هم 2008 اومد.
    خوب انتظار از این بازی خیلی بیشتره.یه نیگاه به بازی های دیگه بکنید گرافیک داره بی داد میکنه.
    من کینگ رو متال زدم بله زمانی که اون اومد فکر کنم need for speed 3 هم اومد خدایی گرافیک خود تریلی ها بیشتر بود اما سواری ها کمی کمتر از need for speed بودن ولی این بازی با undercover اومد.گرافیکش از هر لحاظ کمتر بود.چه جاده و چه ماشین و ....
    من چون علاقه زیادی به ماشین های سنگین دارم خیلی دوست دارم عالی در بیاد و از طرفی چون هم 360 و هم ps3 دارم تو بعضی بازی های انحصاری یه لحظه مثلا یه ماشین سنگین میبینم تو کف گرافیکش میمونم و خیلی ناراحت میشم که چرا این بازی این طور نیست.البته حتما براشون نمیصرفه وقت زیادی بزارن چون فکر میکنم این بازی ها طرف داران زیادی ندارن وگرنه نسخه بعدی king میومد.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوست من من این رو همون زمان بازی کردم بعد از مدتی پاکش کردم ولی دوباره نصب کردم.آخه شما میگی غولی مثل gta آیا gta برای طراحی اون کامیون 1 هزارم ساخت خود بازی وقت گذاشت؟؟نه به جرئت میشه گفت حتی 1 ده هزارم هم رو اون ماشین کار نکردن.خیابون ها و ... و بازی open world بودن با جزئیات خیلی بالا و شلوغ بودن.بازی هم 2008 اومد.
    خوب انتظار از این بازی خیلی بیشتره.یه نیگاه به بازی های دیگه بکنید گرافیک داره بی داد میکنه.
    من کینگ رو متال زدم بله زمانی که اون اومد فکر کنم need for speed 3 هم اومد خدایی گرافیک خود تریلی ها بیشتر بود اما سواری ها کمی کمتر از need for speed بودن ولی این بازی با undercover اومد.گرافیکش از هر لحاظ کمتر بود.چه جاده و چه ماشین و ....
    من چون علاقه زیادی به ماشین های سنگین دارم خیلی دوست دارم عالی در بیاد و از طرفی چون هم 360 و هم ps3 دارم تو بعضی بازی های انحصاری یه لحظه مثلا یه ماشین سنگین میبینم تو کف گرافیکش میمونم و خیلی ناراحت میشم که چرا این بازی این طور نیست.البته حتما براشون نمیصرفه وقت زیادی بزارن چون فکر میکنم این بازی ها طرف داران زیادی ندارن وگرنه نسخه بعدی king میومد.
    خب دوست عزیز من نمیدونم چرا شما هی این شبیه ساز رو اولا با بازیهای دیگه در ثانی با NFS ها مقایسه میکنی
    این بازی هم یه جورایی برای تنوع هستش و بیشتر هم برای کسانی که عشق کامیون و رانندگی ماشین سنگین و تجربه اون رو دارن تولبد میشه و این بازی همونطور که میبینی طرفدار زیادی نداره و همه از این سبک بازی خوششون نمیاد حتی خیلی بی سروصدا نسخه ها میاد بیرون و 90% هم دانلود میکنن چون توی مغازه ها خیلی خیلی کم پیدا میشه برای فروش
    اصلا روی این بازی نباید زیاد حساب کرد مخصوصا روی گرافیک و طبیعی بودن بازی گیم پلی خاصی هم نمیشه روی این بازی گذاشت
    در کل این بازی رو باید جدای همه بازی ها دید و در نظر گرفت و برای تفریح با ماشین های سنگین چند تا بار ببری و عقدت رو خالی کنی تا بازی بهمون بچسبه
    این بحث هم ادامه ندیدم بهتره دوست عزیز
    موفق باشید

5. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

مد وجود نداره ک بشه ترافیک بازی رو زیاد کرد ؟ماشین زیاد باشه تو جاده ها !

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

مد وجود نداره ک بشه ترافیک بازی رو زیاد کرد ؟ماشین زیاد باشه تو جاده ها !
    هنوز که بازی نیومده که بخواد همچین مدی هم براش بیاد باید صبر کنیم بازی بیاد ببینیم همچین مدی درست میشه براش یا نه

8. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خب دوست عزیز من نمیدونم چرا شما هی این شبیه ساز رو اولا با بازیهای دیگه در ثانی با NFS ها مقایسه میکنی
    این بازی هم یه جورایی برای تنوع هستش و بیشتر هم برای کسانی که عشق کامیون و رانندگی ماشین سنگین و تجربه اون رو دارن تولبد میشه و این بازی همونطور که میبینی طرفدار زیادی نداره و همه از این سبک بازی خوششون نمیاد حتی خیلی بی سروصدا نسخه ها میاد بیرون و 90% هم دانلود میکنن چون توی مغازه ها خیلی خیلی کم پیدا میشه برای فروش
    اصلا روی این بازی نباید زیاد حساب کرد مخصوصا روی گرافیک و طبیعی بودن بازی گیم پلی خاصی هم نمیشه روی این بازی گذاشت
    در کل این بازی رو باید جدای همه بازی ها دید و در نظر گرفت و برای تفریح با ماشین های سنگین چند تا بار ببری و عقدت رو خالی کنی تا بازی بهمون بچسبه
    این بحث هم ادامه ندیدم بهتره دوست عزیز
    موفق باشید
    بله با شما موافقم.
    چشم.

10. این کاربر از need to fight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوست عزیز نسخه جدید کینگ هم اومد به نام rig n roll

خیلی هم مزخرف بود

---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------

بچه ها هیچ خبری از بازی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

هنوز که بازی نیومده که بخواد همچین مدی هم براش بیاد باید صبر کنیم بازی بیاد ببینیم همچین مدی درست میشه براش یا نه
    اشتب نوشتم,باید تو german ....مینوشتم!

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوست عزیز نسخه جدید کینگ هم اومد به نام rig n roll

خیلی هم مزخرف بود

---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------

بچه ها هیچ خبری از بازی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من هم از Rig n roll اصلا خوشم نیومد البته نظره منه خیلی ها هم بودن که با Rig n roll خیلی حال کردن ولی هرکی یه نظری داره

بازی هم تا دی ماه میاد البته اگه تاخیر نخوره دوباره

14. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

من هم از Rig n roll اصلا خوشم نیومد البته نظره منه خیلی ها هم بودن که با Rig n roll خیلی حال کردن ولی هرکی یه نظری داره

بازی هم تا دی ماه میاد البته اگه تاخیر نخوره دوباره

ای بابا

بریم شاگردی این شوفر ها رو کنیم تا اون موقع؟؟؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •