ازهمیناکه اجرا میکنه ضدضربه اینا میشه با تیره بی نهایت...
عید بود که بعدش دردسرا شروع نمیشد استراحته کامل؛خوشبحاله خودمکه خونه هیچکس نمیرم!
ازهمیناکه اجرا میکنه ضدضربه اینا میشه با تیره بی نهایت...
عید بود که بعدش دردسرا شروع نمیشد استراحته کامل؛خوشبحاله خودمکه خونه هیچکس نمیرم!
همشون یکیه فقط اسمشون عوض شده.
gamer = high ( با جزئیات و گرافیک کمتر برای روان اجرا شدن در سیستمهای ضعیفتر)
advance= very high ( با جرئیات و گرافیک بیشتر نسبت به گیمر)
hardcore =extereme ( با نهایت جزئیات و سایه ها و بالاترین کیفیت محیط و بازی برای سیستم های قوی)
دوست عزيز ممنونم
ولي من جواب سوال اصليم رو نگفتم.
من در حالت Extreme حدود 30 تا 32 فريم مي گيرم ولي مي خوام اگه بشه يخورده بعضي از تنظيمات رو پايين بيارم تا بهتر بشه. اما خب خود بازي اين امكان رو نميده ، حالا مي خوام بدونم اين Advance Graphics چه جوري كار مي كنه ؟ من كه نتونستم راهش بندازم.
سلام دوستان
اخرین پچ کرایسیس رو میخواستم.لطفا حجمش کم شده باشه.باتشکر
حجم پچ 1.1 35 مگ
حجم پچ 1.2 40مگ
اگر فشرده هم کنند نهایتش 1 مگ کم میشه از حجم اصلی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز خوب اگر می خواهید فریم بیشتری بگیرید تنظیمات گرافیک رو بیارید پایین بزارید روی very highدوست عزيز ممنونم
ولي من جواب سوال اصليم رو نگفتم.
من در حالت Extreme حدود 30 تا 32 فريم مي گيرم ولي مي خوام اگه بشه يخورده بعضي از تنظيمات رو پايين بيارم تا بهتر بشه. اما خب خود بازي اين امكان رو نميده ، حالا مي خوام بدونم اين Advance Graphics چه جوري كار مي كنه ؟ من كه نتونستم راهش بندازم.
البته 32 فریم خوبه برای بازی![]()
من یه سوال دارم فکر کنم وقتی پج 1.1 اومد یکی از ویژگیهاش این بود که هدف گیری اتوماتیک حذف میکرد یعنی منی که این پج نریختم میتونم هدف گیری اتوماتیک کنم و اگه میتونم چه جوریه ؟ بعد یه چیز دیگه آیا این دو تا پج فریم بازی رو افزایش میده یا نه؟
دوستان اگه میشه یک توضیحی در مورد بخش چند نفره بازی بدید که چطور میشه شبکه انجام داد من هنوز موفق به ورود به این بخش نشدم و نمیدونم لن میشه زد یا نه اگه میشه کرکی یا سریالی هست که بشه کاری کنه وارد این بخش بشه و اینکه برای بازی آپدیت و پچی قرار هست بیاد
من که بالاخره تونستم Advance Graphics رو راه بندازم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انگلیسیمون خوب نیست
فارسی میبود عالی میشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)