بردیا تا حالا کسی بهت گفته خیلی خوش بین هستی ؟؟؟ خب الان من میگم![]()
بردیا تا حالا کسی بهت گفته خیلی خوش بین هستی ؟؟؟ خب الان من میگم![]()
گرانت خیلی هنر نکرد که تیم مورینیو رو به فینال رسوند !
كاري كه خود مورينيو نتونست انجام بده طي سه سال حضورش
البته زمانی که مورینیو از اون تیم کنار گذاشته شد ( رفت) چلسی شرایط مساعدی نداشت ، اما گرانت چلسی رو به مسیر بازگردوند.گرانت خیلی هنر نکرد که تیم مورینیو رو به فینال رسوند !
(همونطور که جناب بردیا هم اشاره کرد) .
+
به نظرم فریادهای گرانت نه چندان خوش اخلاق میتونه حواشی چلسی و بازیکنانش رو محدود و محصور کنه ( البته فریاد به عنوان شاخصه ی رفتارهای گرانت مثال آوردم) .
یعنی الان طرفدارای اینتر امید دارن؟به اینکه صعود میکنن؟!
بازی رئال رو با تاخیر نشون میدنالبته واسه ما هم زیاد فرق نمیکنه
![]()
رئال چی؟ یعنی الان هواداراش مطمئن به صعود تیستند؟ با در نظر گرفتن این مساله که تاتنهام هم تو مایه های موناکو نیست!(شوخی)
به نظر من منطقیه بازی یه تیم پرهوادار در حال حذف رو نشون بدن تا یه تیم پر هوادار در حال صعود!
کما اینکه نوبتی هم باشه، نوبت پخش بازی اینتره...![]()
بارسا که کلا همراه چلسی منچستر شد تاخیر خورد. گزارش رفت هم دادن سیانکی دقیقه 5 نشده هر چی اراجیف هفته و مسئله منفی بود در مورد بارسلونا گفت. خط گرفتن گواردیولا از مورینیو تا گل نزدن ویا. به دقیقه 10 نرسیده پایان کار پپ رو مطرح کرد و به همین ترتیب! آخرشم بخشی از نوشته نویسنده اینتری گل فارسی رو با ادعای ضعف داشتن بارسا نقل قول کرد.
"پیکه مارو یاد جام جهانی میندازه." حرکات واکا واکای شکیرا در ذهنش نقش بسته بود؟![]()
راستی دوستان! جواتی کجاست؟!
ولی خارج از شوخی چند وقته از خیابانی خبری نیست...(حالا بازی یونایتد - چلسی) رو ندن بهش!!
راستی سینا!! اگه بارسا رو باز بدن به سیانکی جریان مسی رو هم رسانه ای می کنه!!![]()
از اونجا که بازی منچستر فواهام رو دادن خیابانی به احتمال زیاد چلسی منچستر رو می دن به خیابانی.
فقط همین رو تو این بازی کم داشتیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)