تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 36 اولاول ... 2430313233343536 آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 357

نام تاپيک: Game Development [ UDK ] TesT

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

مرد بايد مدلاشو خودش بسازه
    مگه چقد وقتتو ميگيره ؟ از اون طرف ارزش كار مردونه ميره بالا

2. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

ببینم احسان کجای دنیا یه بازی ساز هم خودش مدل میسازه . خود خودش برنامه نویسی می کنه و غیره ؟

حتما اگه به قول تو مرد باید مدل های خودش رو خودش بسازه پس من همین الان باید بازی سازی رو بزارم کنار نه ؟

اونطور که جنابعالی داری می گی پس به امثال من و کسایی که مدل سازی بلد نیستن می گن نامرد نه؟

خب اره احسان راست می گه چون من بلد نیستم مدل سازی کنم پس نباید دست به هیچ کاری توی صنعت بازی سازی بزنم چرا چون نامردیه دیگه.

خوبه فردا پس فردا میشینم با Command Button و شیپ دلفی و ویژوال بیسیک بازی میسازم خوب نیست؟ تازه اونم اشکال شرعی داره نامردیه دیگه چون دارم از کامند باتن و شیپ اماده استفاده می کنم دیگه . نه نه خوب نیست مرد که از ابزار اماده استفاده نمی کنه . می ام توی اسمبلی بازی میسازم خوب نیست ؟ اسمش رو هم مزارم بازی با سگمنت ها ((نسخه بدون مدل اماده))
    Last edited by silsin; 15-05-2011 at 14:08.

4. 3 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

كي با تو بود
    خودتو ميندازي وصط
    آنتي جان باهات موافقم

6. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اقا من مخالفم . یعنی چی که مدل اماده استفاده کردن اشتباهه . جنابعالی منظورت به همه است . شامل من تنها نمیشه که جنابعالی و انتی میلی تاری نظرتون به همه کساییه که دارن بازی میسازن و مدل سازی بلد نیستند .

---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------

مدل سازی اماده اشکالی نداره که من که بلد نیستم چیکار باید بکنم . به نظرت من می تونم مدل سازی رو توی یه هفته یاد بگیرم ؟ حداقل باید چند سال کار کنم اینجوری باشه من باید بازی سازی رو بزارم کنار دیگه نه؟

8. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مدل سازی زیر مجموعه از بازی هست دیگه نه؟جدا هستند پس نباید این قدر تعصب داشته باشیم رو مدلای بازیمون , مدل که همه چیزه بازی نیست.

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

اقا من مخالفم . یعنی چی که مدل اماده استفاده کردن اشتباهه . جنابعالی منظورت به همه است . شامل من تنها نمیشه که جنابعالی و انتی میلی تاری نظرتون به همه کساییه که دارن بازی میسازن و مدل سازی بلد نیستند .

---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------

مدل سازی اماده اشکالی نداره که من که بلد نیستم چیکار باید بکنم . به نظرت من می تونم مدل سازی رو توی یه هفته یاد بگیرم ؟ حداقل باید چند سال کار کنم اینجوری باشه من باید بازی سازی رو بزارم کنار دیگه نه؟
    نه بابا چی چند سال باید کار کنی!!!مگه میخوای شاتل هوا کنی؟این قدر ها هم سخت نیست.مخصوصا اگه با بلندر کار کنی خیلی محیط کاربر پسندی داره.(حداقل مثل تری دی مکس نیست که هر منوش هزار تا گزینه داره باز هر گزینش...)

10. 2 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

دقیقا باهات موافقم . مدل سازی در حقیقت یه زیر مجموعه است دلیلی نداره که من برنامه نویس . من طراح صحنه . من نویسنده مدل ساز باشم. می تونم مدل اماده استفاده کنم . احسان ناراحت نباش من خودم سر مردی و نامردیش می ایستم .تازه یه بازیکن مثلا از کجا می خواد بفهمه مدل من امادست؟ مگه شکل در و تخته و سطل اشغال و اینچیزا فرقی باهم دارن خب من که یه مدل ساز نیستم ولی مثلا هادی خب این بیچاره ببینه این کار می تونه سرعتش رو بیشتر کنه خب استفاده می کنه ازش چرا باید بشینه از نو این چیزها رو بسازه ؟

12. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا منحرف کردین باز بحثو ها تکسچر اون گیگیل های برق چپه ی به اون علامت danger و caution نگاه کنین میفهمین ولی در کل خیلی خوب شده کارت واقعا تحریک میشم برم هرچی دارم و ندارم خالی کنم max یاد بگیرم

14. این کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آخ جون احسان جون اومد :d

اگه قرار باشه از یه موتوری مثل UDK استفاده کنیم و از مدلهای آماده پس هنر بازی ساز چی میشه ؟
    اینطوری که همه بازی ها شبیه هم میشن !

خو حسن جان قرار نیست که یه شخصی به تنهایی بازی بسازه و هم مدلساز باشه هم برنامه نویسی و ... ! واسه یه بازی باید یه سری تخصص مختلف باهم همکاری کنن . مخصوصا تو بازی های 3 بعدی . میشه به جای استفاده از مدل آماده با چندتا مدلساز همکاری کرد ( مثلا گرشاسب از مدل آماده استفاده نکرد اما به جاش چندتا طراح آورد )

درکل بازم میگم استفاده از مدل آماده جرم نیست اما حداقل باید قبول کرد که استفاده از مدل آماده یه نقص خیلی فجیع تو بازی به حساب میاد ...

محتوای مخفی: ! 
    اینها رو خطاب به هادی نمیگم ها چون هادی بیشتر محیط و مدلهاشو خودش میزنه

16. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آخ جون احسان جون اومد :d

اگه قرار باشه از یه موتوری مثل UDK استفاده کنیم و از مدلهای آماده پس هنر بازی ساز چی میشه ؟
    اینطوری که همه بازی ها شبیه هم میشن !
    اخه مگه بازیسازی فقط استفاده از انجین و مدل هست؟؟ پس ایده و خلاقیت و گیم پلی و داستان و ...اینا کجا میره؟الان بازی ماریو خیلی مدلاش با کیفیت و تمیز طراحی شدن که این همه طرفدار داره و معروفه؟ نه بابا هر چی داره از گیم پلی بازیش هست.

18. 2 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اخه مگه بازیسازی فقط استفاده از انجین و مدل هست؟؟ پس ایده و خلاقیت و گیم پلی و داستان و ...اینا کجا میره؟الان بازی ماریو خیلی مدلاش با کیفیت و تمیز طراحی شدن که این همه طرفدار داره و معروفه؟ نه بابا هر چی داره از گیم پلی بازیش هست.
    اینجا من فقط خطاب به گرافیک بازی گفتم ( چندبار هم اشاره کردم که منظورم فقط تو قسمت گرافیک بازیه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •