هنگام خرید لاستیک کموهو به چه چیزی باید تو جه کنم وساخت کجا باشه بهتره پس فردا می خرم برای سمند 205 در60در15؟
هنگام خرید لاستیک کموهو به چه چیزی باید تو جه کنم وساخت کجا باشه بهتره پس فردا می خرم برای سمند 205 در60در15؟
کره از همه بهتره، جنس ویتنام هم بد نیست، اما چینی رو در رده آخر قرار بدید. قیمت خیلی پایین تری هم داره و عمرش هم کمتره.
کلاً کومهو کره ای یه کم کمیاب شده و اگه باشه هم قیمتش از چینی خیلی بالاتره.
یه سوال دیگه بهترین لاستیک ایرانی برای سمند که برای پسر خالم همراه من می خواهیم بخریم کدومه از نظر نرمی؟
یزد تایر>کویر تایر > بارز
فردا قرار شد مال پسر خالمو بیاره لاستیک یزد تایر 205 در60در15 طرح اورانوس قیمتش هم برای دو جفت 540هزار تومان قیمتش خوبه یا نه برای من هم یه هفته ی دیگه میاد؟
2 سوال داشتم
1- لاستیک تو صدایی که داخل اتاق میاد چقد تاثیر داره؟
ماشینم پرایده و 4 حلقه لاستیک ایرانی داره.
لاستیک های جلو تقریبا نو هستند و عقبی ها 1.5 سالی میشه رو ماشینه.
2- لاستیک مناسب از نظر جنس و قیمت چیه و چقد؟
دوستان لطفا جواب بدید.
معمولا میگن لاستیک بعد از 5 سال کیفیت اولیه رو از دست میده و به لاستیک انباری معروف میشه.
از لحاظ ظاهر فرقی نداره ولی امنیت لاستیک خیلی کم میشه و احتمال ترکیدن و پاره شدنش خیلی بالا میره و تقریبا کسی توصیه نمیکنه همچین لاستیکی زیر ماشین ببندیم البته احتمالش هست که همچین لاستیکی کار کنه ولی ریسک خطرش بالاست.
100 درصد تو قیمتش تاثیر داره، و فروختنش یه نوع کلاهبرداریه، عین اینه که شما یه خوراکی رو تاریخ منقضی رو بخری
1- تاثیر زیادی داره. هر چی لاستیک نرم تر باشه طبیعتاً صدا و لرزش اتاق هن کمتر میشه.
عمر لاستیک بیشتر تحت تاثیر کیلومتری هست که کار کرده. 1.5 سال مدت زیادی نیست. هر لاستیک میانگین 70 تا 80 هزار کیلومتر عمر مفید داره.
2- برای پراید رودستون یا کومهوی کره ای بهترین مدلی هست که میتونید بگیرید که بسته به اندازه ای که بخواید از جفتی 250 تا 300 داره.
توی ایرانی ها هم یزد و کویر خوب هست که بین 150 تا 190 قیمتشون هست.
اگه فقط لاستیک های جلو عوض بشه کفایت می کنه یا باید همشو عوض کنم؟؟ آخه صدای بیرون موقع رانندگی خیلی اذیتم می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)