تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 156 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

كاگارانتيش كه فكر نميكنم چيز خاصي باشه و چرته....
    كتاب اموزشي هم كه چيز خاصي نيست و معمولا كسي كه ايپد٢ ميخواد بخره احتمالا قبلا يه idevice رو تجربه كرده پس نيازي به اموزش نيست زياد از طرفب هم نياز باشه قيمت كتاب كه ٥-٦ تومن نيست....
    اين فروشگاه با يه گارانتي نه چندان معقول و يه كتاب معمولي چيزي حدود ١٨٠تومان روش كشيده...
    من ميگم صبر كن همون فروشگاه بياره با اينكه اگر اشنا داري تهران بگو واست بخره بياره (چون فكر ميكنم تو هم مثل من تهران نيستي كه از انترنت ميخواي بگيري)
    خلاصه اين نظر من بود نميدونم....

2. این کاربر از dragon2410 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان چند تا سوال داشتم:
    1- میخام آی پد2 بخرم، ترجیحا64 گیگی. به نظرتون 3g به کارمون میاد؟
    2- نرم افزار مجانی براش هست؟ اگر نیست چجوری می تونیم خریداری کنیم(قضیه گیفت کارت رو نمی دونم چیه و چطور میشه تهیه کرد)
    3- شنیدم بعضی آی پد ها وقتی یه تصویر سیاه نشون داده میشه گوشه صفحه اشون سفیده میشه. چرا؟ هنوز حل نشده؟
    4- نرم افزار i tunes برای چیه؟ فقط واسه انتقال اطلاعات از کامپیوتر به آی پد؟
    5- آیا پشتیبانی فارسی برای خوندن و نوشتن داره؟
    6- می تونم فایل های فارسی word ام رو توی آی پد باز کنم؟
    7- اگر مدل 3g رو انتخاب نکنم نمی تونم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم؟
    8- مولتی تسکینگ اصلا وجود نداره؟
    9- از کجا بخرم که مطمئن باشه؟

پیشاپیش ممنون از پاسختون
    Last edited by faridtabasi; 28-06-2011 at 20:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان چند تا سوال داشتم:
    1- میخام آی پد2 بخرم، ترجیحا64 گیگی. به نظرتون 3g به کارمون میاد؟
    2- نرم افزار مجانی براش هست؟ اگر نیست چجوری می تونیم خریداری کنیم(قضیه گیفت کارت رو نمی دونم چیه و چطور میشه تهیه کرد)
    3- شنیدم بعضی آی پد ها وقتی یه تصویر سیاه نشون داده میشه گوشه صفحه اشون سفیده میشه. چرا؟ هنوز حل نشده؟
    4- نرم افزار i tunes برای چیه؟ فقط واسه انتقال اطلاعات از کامپیوتر به آی پد؟
    5- آیا پشتیبانی فارسی برای خوندن و نوشتن داره؟
    6- می تونم فایل های فارسی word ام رو توی آی پد باز کنم؟
    7- اگر مدل 3g رو انتخاب نکنم نمی تونم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم؟
    8- مولتی تسکینگ اصلا وجود نداره؟
    9- از کجا بخرم که مطمئن باشه؟

پیشاپیش ممنون از پاسختون
    1- پیشاپیش مبارک باشه.... بسته به خودتون داره کلا با آیپد به دو راه میشه به نت وصل شد وایرلس یا اینترنت سیم کارت (همون 3g) پس اکر میخواهید وقتی تو جایی هستید که یه access point در اختیار ندارید به نت وصل شید مجبور هستید که مدل 3جی رو انتخاب کنید که بتونید با gprs سیم کارت باهاش یه نت وصل شید
    2- باید در نرم افزار Itunes یک اکانت بسازید و از طریق اون میتونید برنامه هارو دانلود کنید که بعضی برنامه ها مجانی و بعضی ها پولی هستند که باید با خریدن گیفت کارد اکانت خودتون رو شارژ کنید برای خریداری برنامه های پولی (آموزشش تو سایت هست فکر میکنم) و اونو دانلود کنید و بریزید رو آیپد
    3-خیر همچین چیزی نیست
    4- بله هم واسه اون و هم واسه مواردی که تو مورد 2 گفتم و چند تا چیز دیگه در کل بهش نیاز دارید
    5- عربی داره که کاملا فارسی رو هم شامل میشه که فکر میکنم از ios5 کاملا فارسی رو پشتیبانی میکنه ولی الان هم هیچ مشکلی نداره
    6-تا حالا امتحان نکردم ولی فکر نمیکنم یعنی به طور عادی که نه ولی نمیدونم واسش برنامه ای هست یا نه
    7- خیر در مورد 1 توضیح دادم
    8- چرا وجود داره....
    9- اینجا که نمیشه واسه سایتی تبلیغ کرد البته اون سایت هم الان موجود نداره ولی اگر تهرانی میتونی از دوستان تهرانی کمک بگیری و البته چند صفحه قبل هم چند تا از دوستان یه آدرس های دادن میتونی استفاده کنی...

5. 2 کاربر از dragon2410 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

1- پیشاپیش مبارک باشه.... بسته به خودتون داره کلا با آیپد به دو راه میشه به نت وصل شد وایرلس یا اینترنت سیم کارت (همون 3g) پس اکر میخواهید وقتی تو جایی هستید که یه access point در اختیار ندارید به نت وصل شید مجبور هستید که مدل 3جی رو انتخاب کنید که بتونید با gprs سیم کارت باهاش یه نت وصل شید
    2- باید در نرم افزار Itunes یک اکانت بسازید و از طریق اون میتونید برنامه هارو دانلود کنید که بعضی برنامه ها مجانی و بعضی ها پولی هستند که باید با خریدن گیفت کارد اکانت خودتون رو شارژ کنید برای خریداری برنامه های پولی (آموزشش تو سایت هست فکر میکنم) و اونو دانلود کنید و بریزید رو آیپد
    3-خیر همچین چیزی نیست
    4- بله هم واسه اون و هم واسه مواردی که تو مورد 2 گفتم و چند تا چیز دیگه در کل بهش نیاز دارید
    5- عربی داره که کاملا فارسی رو هم شامل میشه که فکر میکنم از ios5 کاملا فارسی رو پشتیبانی میکنه ولی الان هم هیچ مشکلی نداره
    6-تا حالا امتحان نکردم ولی فکر نمیکنم یعنی به طور عادی که نه ولی نمیدونم واسش برنامه ای هست یا نه
    7- خیر در مورد 1 توضیح دادم
    8- چرا وجود داره....
    9- اینجا که نمیشه واسه سایتی تبلیغ کرد البته اون سایت هم الان موجود نداره ولی اگر تهرانی میتونی از دوستان تهرانی کمک بگیری و البته چند صفحه قبل هم چند تا از دوستان یه آدرس های دادن میتونی استفاده کنی...
    بسیار متشکر از پاسختون
    همه مسائل روشن شد
    من قمی هستم، به نظرتون خودم برم تهران بخرم بهتره یا اینترنتی سفارش بدم؟ تو سایت فروشگاه سیب موجود داشت.متاسفانه فقط مشکیشو
    Last edited by faridtabasi; 29-06-2011 at 00:04.

7. این کاربر از faridtabasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بسیار متشکر از پاسختون
    همه مسائل روشن شد
    من قمی هستم، به نظرتون خودم برم تهران بخرم بهتره یا اینترنتی سفارش بدم؟ تو سایت فروشگاه سیب موجود داشت.متاسفانه فقط مشکیشو
    بازم بستگي به خودتون داره ولي اگه سفيد ميخواهيد و امكانش هست براتون ميتونيد بريد از تهران مطمئنتر خريد كنيد

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام یه سوال سلیقه ای از تمام دوستان داشتم

به نظر شما خرید iMac خوب + ایپد ۲ بهتره یا ، یه مک بوک پرو خفن .

جمع مبلغ هر ۲ طرف تقریبا یکی هست حالا نهایت ۱۰۰ یا ۲۰۰ بیشتر و کمتر ( 2200 USD )

میدونم بنا به کاربری هر کسی نظری متفاوت هست ولی در کل کدوم به نظر شما ..... ؟؟؟

به نظر من که بیشتر وقت کارم توی خونه هستم ای مک خیلی باید جذاب باشه ، واسه دانشگاه و مسافرت هم ایپد تقریبا کافیه مگر اینکه دوستان سر ایپد بحثی داشته باشن

iMac

2.7GHz Quad-Core Intel Core i5
    1920 x 1080 resolution
    4GB (two 2GB) memory
    1 TB hard drive1
    AMD Radeon HD 6770M

+

iPad 2 wifi 32 GIG

یا

Macbook Pro

2.2GHz quad-core
    Intel Core i7
    4GB 1333MHz
    750GB 5400-rpm1
    Intel HD Graphics 3000
    AMD Radeon HD 6750M with 1GB GDDR5

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فقط و فقط نوع کاربری مهم هست و هیچ کس هم بهتر از خود شما نمیتونه بهتون بگه کدوم Device در حال حاضر به درد شما میخوره. لطفا از اینجور سوالها تو این تاپیک نپرسید.
    Last edited by *Ali*; 29-06-2011 at 18:04.

11. این کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مبارکه حمید.میبینم توام مثل من به SE داری خیانت میکنی میای طرف اپل...

منم Oplayer رو خریدم همینجوری میشد.دلیلش رو هم آرمان تو چند صفحه قبل توضیح داده.

خلاصه بگم که بهترین کار اینه که کانورتش کنی به Mp4 یا هم اگه حوصله کانورت نداری Airvideo نصب کن(یعنی بخر!) حالش رو ببر

منم تو این چند روزه کلی بازی و برنامه نصب کردم که...

Cute the Rope که Fun ترین بازییه که به عمرم بازی کردم...عاشق اون قورباغه ام
    Airvideo ...واسه دیدن فیلم و ... روی آیپد بدون نیاز به ریختنشون روی آپید
    TableTennis
    Overkill که این 3 روزه خواب رو ازم گرفته(حمید این به نظر من خیلی بهتر از Contract Killer ه)

ایر جدید هم یکی 2 ماه دیگه میاد...من که بیاد روز اول گرفتمش
    ای بابا خام شدم فکر نمی کردم تو یه پک اسیرش بشم
    اقا بد دردیه!!!
    این se اونقدر بد مرامی کرد تا مارو به این احوال انداخت کلا ازش بریدم رفت چسبید به این اندرویید مزخرف رفاقت رو یادش رفت حالا برا گوشی که دیگه iphone4 نمی چسبه (ios رو ipad بیشتر حال میده )برا گوشی منتظرم ببینم این نوکیا باwp7 چه میکنه البته هنوز کامل از سونی دل نکندم یه pspvita برا خودم نشون کردم
    ایر همینشم عالیه حالا نسل جدیدش دیگه چیه ؟!!!میگن رو اونم میخوان A5 بزارن یعنی اینقدر قویه؟!!!

کسی راهی نمیدونه واسه Credit گرفتن تو
    فکر کنم تنها راهش تو ایران همون فیلم تبلیغلتیا باشه که هر از چند گاهی نشون می ده

جمع مبلغ هر ۲ طرف تقریبا یکی هست حالا نهایت ۱۰۰ یا ۲۰۰ بیشتر و کمتر ( 2200 USD )

به نظر من که بیشتر وقت کارم توی خونه هستم ای مک خیلی باید جذاب باشه ، واسه دانشگاه و مسافرت هم ایپد تقریبا کافیه مگر اینکه دوستان سر ایپد بحثی داشته باشن
    من که میگم هیچ وقت نباید یه لپ تاپ قوی گرفت حتی اپل چون دستگاه سنگین میشه و دیگه قابلیت حمل و نقد رو از دست میده ،من یکی از دوستام یه مک بوک پرو داشت(نصل قبل) کلا خستست از این ور و اونور بردنش میخواست با یه ایر یا آیپد 2 عوض بکنتش
    به نظر من اگه سیستم قوی می خوای یه مک پرو یا یه آیمک بگیر و برای سیستم قابل حمل یه ipad یا air هر دوشونم عالین ولی من که ipad دارم فکر میکنم air کاربردی تره(البته تمام اون حرف هارو با توجه به نیاز های خودم گفتم شاید برا شما فرق کنه)
    Last edited by Hamid..God; 29-06-2011 at 20:53.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

فقط و فقط نوع کاربری مهم هست و هیچ کس هم بهتر از خود شما نمیتونه بهتون بگه کدوم Device در حال حاضر به درد شما میخوره. لطفا از اینجور سوالها تو این تاپیک نپرسید.
    عزیزم این حرف رو که خودم بهش اگاهم و گفتم

ولی خواستم بدونم بقیه چی فکر میکنن . از جهتی یه جورایی هم سوالم این بود که اون خلع رو ایپد میتونه حل بکنه که مربوط به همین تاپیک میشه

در ضمن خیلی ها هستن که یا یه لپ تاپ قوی دارند یا یک سیستم + یه ایر یا یه ایپد ، خواستم بدونم اونا چی فکر میکنن و از تصمیم راضی هستن یا خیر

شما هم اجبار نیست ولی میتونستی نظرت رو بدی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

iMac

2.7GHz Quad-Core Intel Core i5
    1920 x 1080 resolution
    4GB (two 2GB) memory
    1 TB hard drive1
    AMD Radeon HD 6770M

+

iPad 2 wifi 32 GIG

یا

Macbook Pro

2.2GHz quad-core
    Intel Core i7
    4GB 1333MHz
    750GB 5400-rpm1
    Intel HD Graphics 3000
    AMD Radeon HD 6750M with 1GB GDDR5

به نظر من که iMac با این کانفیگ عالی رو از دست نده...این رو بگیر با یه آیپد 2! تو خونه که آی مک داری...مواقعی هم که نمیتونی پشت میز بشینی... آیپد رو داری واسه وب گردی و موسیقی و بازی و فیلم ...
    شما پرو بگیری فقط تو خونه کاریرد داره و مسافرت...ولی اون 2 تا هم واسه خونه هم مسافرت و هم بیرون میتونی از آیپدت استفاده کنی
    نه اینکه چون خودم گرفته باشما میگم.من شده یه چیز میگیرم 5 تومان ولی به دردم که نمیخوده اعصابم خورد میشه ولی با گذشت 2 هفته 1% هم از خرید آیپد پشیمون نیستم

میگن رو اونم میخوان A5 بزارن یعنی اینقدر قویه؟!!!
    این یه شایعه الکی بود.رو ایرهای جدید قراره i5 و i7 بزارن.(Sandy Bridge)

15. این کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •