یه سوال داشتم بعد از نصب ACB Codex Edition Unlocker نیازی هست که فایله دیگه هم دانلود کنم مثل patch 1.01 یا dlc
یه سوال داشتم بعد از نصب ACB Codex Edition Unlocker نیازی هست که فایله دیگه هم دانلود کنم مثل patch 1.01 یا dlc
پچ که خوبی های خودش رو داره
اما این ACB Codex Edition Unlocker همین DLC داوینچی رو باز می کنه + لباس های جدید + مراحل جدید مقر تمپلارها
همچنین داستان بازی رو کامل می کنه من قبل اینکه این ACB Codex Edition Unlocker رو نصب کنم فکر می کردم محل تمپل هارو نمیدونیم کجاست که تو DLC داوینچی اتفاقایی میفته که محل تمپل ها هم کشف میشه که چطور کشف میشه و کجاست و چرا رو خودتون بازی می کنید و می فهمید
راستی دست هومن هم درد نکنه که این آنلاکر رو گذاشت
سلام آقا یا خانم marmolak kocholo
ممنون
لینکهای پست اول رو دانلود کردم
فقط اگه ممکنه:
1-در چند جای دیگه هم آپلود کنید چون بعضی از یرورها مشکل دارند
2- بهتره با 7Zip فشرده کنید چون مثلآ فایل اول که 47 مگ شده با 7Zip که فشرده کردم حدود 10مگ شد وخیلی حجمش اومد پایین
بهرته عوضش کنید
درضمن
1-اگه امکان داره یه نفر پیدا بشه فایلها رو یه جای دیگه آپلود کنه
2-فایلرو دانلود کردم و داخلش چند فایل داشت...بگید با هرکدوم باید چیکار کرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-به سایت اصلی آپدیتش رفتم...یه فایل با نام acbup101rpck.rar و حجم 76مگ دانلود کردم. این چیه؟ آپدیته؟ با اونی که شما معرفی کردید چه فرقی داره؟ کدوم بهتره؟ میشه هردوش رو نصب کرد؟؟؟؟؟
4-من یه جایی شنیدم Patch 2.01 هم هست ولی نتونستم دانلود کنم...میتونید زحمتش رو بکشید بزارید یا آدرس بدید بگیریم؟
باتشکر
.......خدا نگهدار.......
اینی که من دارم خیلی کرش میکنه ، خیلی رو مخه
کرک من SKIDROW که 46mb (فشرده نشده)
چه کنم ؟؟؟؟؟![]()
سلام دوست عزیز به P30world خوش آمدید
1. حتما اگه خدا عمری بهم بده این کارو می کنم...
2. حرف شما کاملا درسته من خودم چند وقت پیش داشتم یه چیزی و تست می کردم به این نکته برخوردم متاسفانه بد پک شده حتما اونم درست می کنم...
(درضمن)
1. جوابتون رو دادم در بالا...
2. کافیه همه ی محتویات رو به پوشه ی اصلی بازی انتقال بدید
3. منظورتون از سایت اصلی چه سایتی هست؟ اون فایلی که شما اسمشو بردید همون آپدیت 1.01 بازی هستش که من این آپدیت رو تو همون پست اول گذاشتم...( فرقی نداره )
4. آپدیت 2.01 هم منتشر شده ولی هنوز کرکش نیومده، هر موقع کرکش اومد به روی چشم ...
Last edited by marmolak kocholo; 26-03-2011 at 21:06.
sسلام دوستان
من موقع نصب با این ارور مواجه میشم. مشکلش چیه؟ دی وی دی خرابه؟؟
![]()
من یه سوال دارم این نسخه ای که مانیاسافت میفروشه نسخه کامل بازی هستش؟ یعنی لانچر بازی کار می کنه بدون مشکل؟
آقا کسی نبود که راه حل مشکل منو بدونه؟!
تو خماریش موندم شدید...
کرک skidrow استفاده می کنم
نمی دونم چرا هنگ میشه!!!!
چی کار کنم؟!
هومان جان دستت درد نکنه جز شما کسی مارو اینجا دوست نداره
با اجازه به پست اول اضافه شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)