نه هنوز عزیزم، شاید فردا دانلود کنم عزیزم![]()
نه هنوز عزیزم، شاید فردا دانلود کنم عزیزم![]()
دوست عزيز مارو گذاشتي تو كف اين بازي. ما هم كه اينترنت زغالي داريم
ولي هر چيزي راهي داره راهش رو هم ميگم
يه برنامه اي هست به نام kgb archiver تقريبا مثل winrar است ولي با اين تفاوت كه حجم رو له ميكنه مثلا بازي gta 5 رو بچه ها با اين برنامه حجمش رو 600 كيلو بايت كردند
اگر ميخواهي برو بچه هاي ديال آپ دعات كنند با استفاده از اين برنامه حالا خودت يا يكي ديگه كه اينرو دانلود كرده حجمش رو كم كنند بگذارند واسه دانلود خداييش كوتاهي نكنيد
به خاطر اينكه نگي اين برنامه گيرم نيومد خودم برات آپ ميكنم
لازم به ذكره كه كمپرسور و ديكمپرسور فايلها يه خورده طول ميكشه ولي ارزش داره باز هم ميگم كوتاهي نكن دمت گرم
اين هم لينك دانلود برنامه با حجم كمتر از 1 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم من خودم این برنامه رو میشناسم و تازه خودم این برنامه رو فارسی کردم ولی درسته که اینترنت من با سرعت اتم کار میکنه ولی کامپیوترم ذغالی هست
من امروز تو بازار یه سی دی دیدم مورتا کمبات 4 روش نوشته بود اون چه صیغه ایه
همینه که برا دان گذاشتی
حالا چيكار ميكني ميزاري يا نه بابا كمپرسور كردن 600 مگ كه زياد طول نميكشه يه مردانگي كن انجام بده بچه ها حال كنند
من امروز بازي رو گرفتم ولي موقع extract كردن پسورد ازم نخواست
يعني تو بازي خودش بازي مي كنه به جز enter esc بالا پايين چپ راست تو بازي هيچ كدوم كار نمي كنه
Last edited by ali_gamer; 26-07-2008 at 08:13.
اقا هر كي اين بازي رو دانلود كرده با برنامه kgb كمپرسور كنه بذاره برا ما ديال ْپي ها هم دانلود كنيد
لينك دانلود برنامه رو بده البته هنوز مطمن نيستم بازي من درسته يا نه اگه خراب باشه دوباره دان مي كنم
عزیز جان این همون Mortal Kombat 4 پلی استیشن 1 هست ولی همراه یک Emulator در قالب سی دی کامپیوتر عرضه شده
عزیزم همونطور که گفتم برای من مقدور نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)