تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 99 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

.
    مرسي از نظراتون. به نظرتون شراكت با يكي و دو نفر و وارد ساخت وسلزو فروش خونه چطوره. سال اول مثلا يه اپارتمان. سال بعد دوتا و همينطوري ادامه دادن
    خوبه میتونه یا آزمون هم برای میزان سودش باشه
    پدر دوستم همیشه میگفت همه ی پولتون رو توی یه جا سرمایه گذاری نکنید که اگر جواب نداد همه پولتون به فنا نره

2. 2 کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون بابت نظرات
    حالا شما اگه جای من بودید کجا سرمایه گذاری میکردید ؟
    دوست عزيز هر كسي با كس ديگه فرق داره و كاري كه مي تونه بكنه متفاوت هست اگه من بودم يا كارم تو واردات رو گسترش مي دادم يا اينكه كافي شاپ مي زدم يا كارواش چون اين سه تا به نظر من سود زياد و ريسك كم براي من دارند ، سراغ طلا نمي رفتم چون ريسكش كمي بالا هست و بدليل بي تجربگيم ممكنه ضرر كنم ، مسكن هم سود خوبي داره اما نه در حدي كه ادم بخواد سرمايشو بخوابونه به نظر من كسي كه توانايي كار كردن با پولشو داره نبايد پولشو بخوابونه تو خريد ملك

خوبه میتونه یا آزمون هم برای میزان سودش باشه
    پدر دوستم همیشه میگفت همه ی پولتون رو توی یه جا سرمایه گذاری نکنید که اگر جواب نداد همه پولتون به فنا نره

اين حرف درست هست كه مي گن ادم بايد چند جا سرمايه گذاري كنه اما وقتي ميزان دارايي محدود هست و كم باشه نميشه اين كار رو كرد

4. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اين حرف درست هست كه مي گن ادم بايد چند جا سرمايه گذاري كنه اما وقتي ميزان دارايي محدود هست و كم باشه نميشه اين كار رو كرد
    آره حق با شماست
    منظورم milin بود که میگن 600 سرمایه دارن

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

14 بـا 20 مـیـلـیـون سـرمـایـه چـه کـاری ؟ ( مــشــهــد )

..:: با سلام خدمت همه گی دوستان ::..

مـن بـیـسـت مـیـلـیـون تـومـن سـرمـایـه دارم مـیـخـوام تـو مـشـهـد یـه کـاری رو شـروع کـنـم . مـیـخـواسـتـم بـبـیـنـم پـیـشـنـهـاداتـتـون بـرای یـه کـار خـوب تـو مـشـهـد بـا ایـن سـرمـایـه چـیـه ؟

- البته اگه یه خورده هم قیمت بالا پایین شد مشکل نداره

با تشکر از همه دوستان
    ...

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

..:: با سلام خدمت همه گی دوستان ::..

مـن بـیـسـت مـیـلـیـون تـومـن سـرمـایـه دارم مـیـخـوام تـو مـشـهـد یـه کـاری رو شـروع کـنـم . مـیـخـواسـتـم بـبـیـنـم پـیـشـنـهـاداتـتـون بـرای یـه کـار خـوب تـو مـشـهـد بـا ایـن سـرمـایـه چـیـه ؟

- البته اگه یه خورده هم قیمت بالا پایین شد مشکل نداره

با تشکر از همه دوستان
    ...
    سلام دوست عزيز
    تحصيلات ، سن ، تجربه ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان کسی اطلاعاتی درباره نانوایی فانتزی داره؟
    هزینه دستگاهها و مشکلات و ...

9. این کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان!
    از توجه بی بدیل همه دوستان اینجا خصوصا آقایان Majid.shiraz و Logos که گویا فقط اونا اینجا فعالن و زحمت همه دوستان رو دوش اوناس کمال تشکر رو دارم!
    امابا توجه به اینکه حس میکنم جناب آقای Logos میتونه کمک بیشتری به من بکنه خصوصا با توجه به زمینه کاریه خودش خواهش میکنم از ایشون با توجه به پست قبلیه من و اطلاعات اعلام شده در صورت امکان منو راهنمایی کنن.
    با تشکر از همه دوستان.

11. 2 کاربر از badcracker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    اینجوری که من تا الان دیدم اینجا همه افکار دور و بره کافی نت و گیم نت میگرده.
    البته دوستانی هم هستند که دستی بر آتش دارند و پیشنهادات بدی هم نمیدن.
    من یک رز.مه کلی از خ.دم میدم تا دوستان بتونن مشاوره ای به من هم بدن.
    لیسانس دارم ولی کارم هیچ وقت ربطی به رشتم نداشته.
    زمان دانشجویی تدریس میکردم تو خیلی از مبحث های کامپیوتر.
    کار سخت افزار و نرم افزار میکردم زمان دانشجویی
    یک شرکت تبلیغاتی داشتم زمان دانشجویی که تو شهرستان قد بخور نمیری در میاورد (اصلا اون کارو دوست نداشتم)
    مشاوره صنعتی دادم. طرح توجیهی نوشتم (هنوزم میتونم بنویسم) و به همین دلیل از اصول حسابداری و دیگر مفاهیم مدیریتی و صنعتی آشنام.
    چند سالی مدیر فنی کارخونه ای بودم و از لحاظ کارهای فنی و ماشین آلات تجربه دارم
    مدیر تولید بودم با 30 نفر پرسنل.
    مدیر کارخانه بودم.
    به کامپیوتر کاملا مسلطم. برنامه نویسی دیتابیس با ویژوال بلدم و طراحی وب
    فتوشاپ رو کاملا حرفه ای مسلطم و زمان دانشجویی تدریس میکردم
    به امور صنعتی از همه لحاظ چه تئوری و اداری و چه اجرایی و عملی واردم
    کارت بازرگانی دارم ولی تا حالا کار بازرگانی نکردم ولی دوستان زیادی در این زمینه دارم که عموما صادرات میکنند بیشتر. .ولی از امور اداری تجارت خارجه (صادرات و واردات) اطلاعات کامل دارم و پروسه ها رو کامل میشناسم.
    زبانم هم خوبه.
    شرمنده زیادی شد....
    و حالا مشکل اینه که به علت بابا شدنم و غریب بودن خانومم در شهرستان ما و اجبار ایشون باید برم به شهرستان اونا (شاهرود) اونجا هم از نظر صنعتی وسطح حقوقی خیلی بده! و ضمنا من کسیو نمیشناسم و خیلی هم دوست دارم خودم واسه خودم یک کاری بکنم. از نظر تامین سرمایه هم تا 20 تومن آماده دارم.
    حالا پیشنهاد شما چیه؟ یعنی بعد از این همه کارکردن و تجربه برم مغازه بزنم؟ حالا بزنم چی باشه؟ خیلی گیج شدم.
    با توجه به علاقه خودم به امور تجاری (درکنار صنعت که اینجا توجیح نداره) از دوستان فعال در این زمینه واقعا درخواست همفکری دارم.
    سلام دوستان!
    از توجه بی بدیل همه دوستان اینجا خصوصا آقایان Majid.shiraz و Logos که گویا فقط اونا اینجا فعالن و زحمت همه دوستان رو دوش اوناس کمال تشکر رو دارم!
    امابا توجه به اینکه حس میکنم جناب آقای Logos میتونه کمک بیشتری به من بکنه خصوصا با توجه به زمینه کاریه خودش خواهش میکنم از ایشون با توجه به پست قبلیه من و اطلاعات اعلام شده در صورت امکان منو راهنمایی کنن.
    با تشکر از همه دوستان.
    دوست عزيز من گشتم پست شما رو ديدم گذاشتم اينجا تا بقيه هم بتونن راهنمايي كنن شما رو
    اولا تبريك به خاطر پدر شدنتون
    در مورد كار واقعيت اينه پيشنهاد كار به فردي مثل شما سخت تر از خيلي از دوستان هست ، شما با توجه به سابقه كاري كه داريد به نظر من اگر علاقه اي خاص به داشتن مغازه نداريد سراغش نريد ، يعني من به شخصه فكر مي كنم شما خيلي كارهاي بيشتري مي تونيد انجام بديد كه هم از نظر روحي هم از نظر مالي شما رو تامين كنه

ببينيد شما سرمايتون كم هست و خب نمي شه با اين سرمايه كار بزرگي راه انداخت اما اگه برنامه و هدف درستي داشته باشيد موفق مي شيد

1: كار توليدي : خيلي ها بر اين باورند كه همه توليد كنندگان محكوم به شكست هستن اما واقعيت كشور ما اين هست كه عده اي از توليد كنندگان بسيار بازار خوبي دارن فقط بايد محصول رو درست انتخاب كرد ، مثلا حدود دو سهسالي هست بازار توليد قاشق و چنگال و ليوان يك بار مصرف كاغذي رونق گرفته (و داره اشباع مي شه) اما خيلي ها اين وسط ميلياردر شدند ! يا توليد لب گير قليون كه به نظر چيز ساده اي مياد اما من ميشناسم كسي رو كه تقريبا با صفر شروع كرد و الان ميلياردر هم بالا تره !! اين كه شما بتونيد چيزي رو پيدا كنيد كه بتونيد توليد كنيد نياز به فكر و مهارت داره يه مثال ديگه شركت كروز هست كه قطعات كاميوتري و برقي ماشين رو توليد ميكنه و به دليل اينكه تنها توليد كننده اين قطعات هست نونش تو روغنه !!! يا مواد دارويي خاص يا مواد شيميايي و ....

2:‌ كار بازرگاني : واضحه يكي از كارهايي كه ساده تر هست و ول هم توش خوب هست دلالي (بازرگاني) هست . شما اگه با كار و نحوه كار كردن و امور مالياتي و گمركي و ... اشنا باشيد راحت ميتونيد تو اين زمينه فعاليت كنيد ، تو اين زمينه بر اساس اشناييت شما با بازار ميتونيد از شير مرغ تا جون ادمي زاد رو معامله كنيد شايد باورتون نشه اما كارخانجات ما اينقدر اجناس مختلف مصرف مي كنند كه به راحتي شما با انتخاب محصول مناسب و داشتن اشنا مناسب مي تونيد پولدار شيد در اين زمينه من مي تونم در مورد محصولات پزشكي و همچنين ايمني كار شما رو راهنمايي كنم (چون تو اين زمينه ها تجربيات اندكي دارم) حالا مي تونيد جنس از خارج بياريد يا اينكه از وارد كننده بگيريد و شما پخش كنيد كه هر دو حالت توش پول هست (البته بازم ميگم با انتخاب درست كالا و بازار هدف)

3: كار خدماتي : يكي از كارهايي كه شما با داشتن سرمايه كم مي تونيد انجام بديد كارهاي خدماتي هست ، از كارواش و اين چيزها بگيريد تا كارهاي تبليغاتي و مشاوره هاي صنعتي (كه به نظر من كار خيلي خيلي خوب و ز منفعتي هست)

كلا كار خيلي زياد هست من قبلا هم گفتم ، بنا به علاقه و استعداد خودتون در زمينه كاري تون شما بايد كاري رو انتخاب كنيد و در اون زمينه ما اگه بتونيم راهنمايي كنيم چون من با توجه به زمينه فعاليت خودم ، اشنا هايي كه دارم علايقم و ... تو يه سري كارها موفقم و به سري كارها برام خوبه اما افراد ديگه تو يسري كارهاي ديگه

پي نوشت : من نمي دونم وضعيت شاهرود چه طور هست اما شما مي تونيد به زدن موسسه اموزشي هم فكر كنيد كه البته من اصلا توصيه نمي كنم يه جورايي به سختي اي كه داره نمي ارزه

باز هم اگه كمكي از دست من بر اومد بگيد

13. 2 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام . دوستان من یه مشاوره میخوام که چیکار میتونم بکنم تا یه کاری پیشه کنم .
    من مجردم و حدود 2 ساله کارشناسی معماری گرفتم و الان 1 سالی میشه تو یه شرکتی سه بعدی های پروژه هارو میزنم ولی نه بیمه هستم و نه برام سابقه حساب میشه (چون اگه فرصتی پیش بیاد و بخوام به عنوان مهندس معمار کار
    کنم به دردم بخوره) کارم دورکاری حساب میشه و تو خونه کارهارو انجام میدم ، فقط درآمدش برام بد نیست .
    به تمام نرم افزارهای مربوط به رشتم واقفم ولی هر جا میرم برا کار دنبال سابقه کار میگردن و استخدام نمیشم .

به نظر شما چیکار باید بکنم؟
    تو فکر اینم که برم چنتا دوره دکوراسیون داخلی هم ببینم و مدرکش رو بزارم کنار مدرکم تا شاید کار گیر بیاد ، به نظرتون این کار تاثیر داره تو کار پیدا کردن؟

سوال بعدی که دارم و برام مهمه اینه که . من تو راسته رشته درسیم دنبال کار گشتم تا حالا،
    آیا به نظرتون آدم برای اینکه یه کار همیشگی داشته باشه و هزینه خودو خانواده رو تو آینده تامین کنه حتما باید تو راسته رشته تحصیلیش کار کنه تا موفق باشه؟ یا اینکه
    میتوه تو یه رشته دیگه به کسب و کار بزنه؟ چون من تو ککامپیوتر هم سر رشته دارم البته تجربی .

فکر کردم با یه کسی شریک بشم و یه کار تو راسته کامپیوتر دستو پا کنیم که برای خودمون کار کنیم . نظر شما چیه؟ منو با این اوصاف راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم تا یه کار همیشگی و موفق داشته باشم؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

به نظر شما با 90 میلیون تومن تو شهری مثل اردبیل یا تهران چیکار میشه کرد؟
    تحصیلات :راهنمایی
    تجربه:نجاری +ساختمان

نوشته شده توسط badcracker
    سلام دوستان.
    اینجوری که من تا الان دیدم اینجا همه افکار دور و بره کافی نت و گیم نت میگرده.
    البته دوستانی هم هستند که دستی بر آتش دارند و پیشنهادات بدی هم نمیدن.
    من یک رز.مه کلی از خ.دم میدم تا دوستان بتونن مشاوره ای به من هم بدن.
    لیسانس دارم ولی کارم هیچ وقت ربطی به رشتم نداشته.
    زمان دانشجویی تدریس میکردم تو خیلی از مبحث های کامپیوتر.
    کار سخت افزار و نرم افزار میکردم زمان دانشجویی
    یک شرکت تبلیغاتی داشتم زمان دانشجویی که تو شهرستان قد بخور نمیری در میاورد (اصلا اون کارو دوست نداشتم)
    مشاوره صنعتی دادم. طرح توجیهی نوشتم (هنوزم میتونم بنویسم) و به همین دلیل از اصول حسابداری و دیگر مفاهیم مدیریتی و صنعتی آشنام.
    چند سالی مدیر فنی کارخونه ای بودم و از لحاظ کارهای فنی و ماشین آلات تجربه دارم
    مدیر تولید بودم با 30 نفر پرسنل.
    مدیر کارخانه بودم.
    به کامپیوتر کاملا مسلطم. برنامه نویسی دیتابیس با ویژوال بلدم و طراحی وب
    فتوشاپ رو کاملا حرفه ای مسلطم و زمان دانشجویی تدریس میکردم
    به امور صنعتی از همه لحاظ چه تئوری و اداری و چه اجرایی و عملی واردم
    کارت بازرگانی دارم ولی تا حالا کار بازرگانی نکردم ولی دوستان زیادی در این زمینه دارم که عموما صادرات میکنند بیشتر. .ولی از امور اداری تجارت خارجه (صادرات و واردات) اطلاعات کامل دارم و پروسه ها رو کامل میشناسم.
    زبانم هم خوبه.
    شرمنده زیادی شد....
    و حالا مشکل اینه که به علت بابا شدنم و غریب بودن خانومم در شهرستان ما و اجبار ایشون باید برم به شهرستان اونا (شاهرود) اونجا هم از نظر صنعتی وسطح حقوقی خیلی بده! و ضمنا من کسیو نمیشناسم و خیلی هم دوست دارم خودم واسه خودم یک کاری بکنم. از نظر تامین سرمایه هم تا 20 تومن آماده دارم.
    حالا پیشنهاد شما چیه؟ یعنی بعد از این همه کارکردن و تجربه برم مغازه بزنم؟ حالا بزنم چی باشه؟ خیلی گیج شدم.
    با توجه به علاقه خودم به امور تجاری (درکنار صنعت که اینجا توجیح نداره) از دوستان فعال در این زمینه واقعا درخواست همفکری دارم.
    تا جایی که من میدونم بزرگترین شهرک صنعیتیه ایران تو استان سمنانه فک نکنم از لحاظ صنعتی بد باشه
    Last edited by moh72; 28-08-2011 at 17:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •