تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 71 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 704

نام تاپيک: Desire S | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 5 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان آپدیت آندروید اومده؟ ورژن 2.3.4 رو میگم اگر اشتباه نکنم، چون سامسونگ داده البته شنیدم فارسی ساپورت نمیکنه
    نمیدونم، اصلا هر کی برای خودش میده یا آندروید برای همه برندا یه آپدیتی داره؟

یه موضوع دیگه اینکه اگر میشه راجع به رم های مختلف برای این گوشی اگر اومده هم صحبت کنید
    یعنی دوستان هرکسی گوشیش رو روت کرد، اینجا هم توضیح بده تا هم با رم ها آشنا بشیم و هم با نحوه روت کردن
    من که تا به حال تجربشو نداشتم
    مرسی از همگی

داره خودمونی میشه yaroo89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

mohammah_87 عزیز با تشکر از راهنمایی مفید شما مراجعه به notification مشکل در یافت بلوتوث منو حل کرد. یه سوال دیگه
    دارم :
    من مودم وایرلس ندارم میشه این گوشی رومستقیم به کامپیوتر وصل کرد ؟ با چه نرم افزاری ارتباط با pc برقرار میشه ؟ فایل 34 مگی رو از چه سایتی آپگرید کردین ؟ با سپاس مجدد

3. این کاربر از yaroo89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان آپدیت آندروید اومده؟ ورژن 2.3.4 رو میگم اگر اشتباه نکنم، چون سامسونگ داده البته شنیدم فارسی ساپورت نمیکنه
    نمیدونم، اصلا هر کی برای خودش میده یا آندروید برای همه برندا یه آپدیتی داره؟

یه موضوع دیگه اینکه اگر میشه راجع به رم های مختلف برای این گوشی اگر اومده هم صحبت کنید
    یعنی دوستان هرکسی گوشیش رو روت کرد، اینجا هم توضیح بده تا هم با رم ها آشنا بشیم و هم با نحوه روت کردن
    من که تا به حال تجربشو نداشتم
    مرسی از همگی
    نه هنوز نیومده...ببین اینطوریه که گوگل 2.3.4 رو بیرون میده و بقیه شرکت ها میان برای گوشی خودشوم کانفیگ میکنن و میدن بیرون...مثلا htc باید سنس بریزه و یا سامسونگ تاچ ویز...
    من به شخصه هنوز گوشیم رو روت نکردم.و نیازی هم نمیبینم....

mohammah_87 عزیز با تشکر از راهنمایی مفید شما مراجعه به notification مشکل در یافت بلوتوث منو حل کرد. یه سوال دیگه
    دارم :
    من مودم وایرلس ندارم میشه این گوشی رومستقیم به کامپیوتر وصل کرد ؟ با چه نرم افزاری ارتباط با pc برقرار میشه ؟ فایل 34 مگی رو از چه سایتی آپگرید کردین ؟ با سپاس مجدد
    بله میشه.شما گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید...و internet pas-through رو انتخاب کنید...اینطوری اینترنت کامپیوتر با گوشی تقسیم میشه...
    آپدیت 34 مگی رو باید از توی خود گوشی تو بخش about phone انجام بدید...

5. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راجع به کالیبره کردن باطری چیزی میدونید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

راجع به کالیبره کردن باطری چیزی میدونید؟
    من توصیه نمیکنم چند بار این کار رو بکنید.ولی به بار ضرر نداره...منظورم اینه که نزارید باتری بیاد زیر 10 %.حول هوش 15 % وقیت پاور سیوینگ فعال شد بزارید شارژ بشید...

1. گوشی رو بزارید تا شارژش کاملا خالی بشه و گوشی خودش خاموش بشه ( باهاش کار کنید اما فشار به باتری نیارید )
    2. باتری رو از داخل دستگاه خارج کنید و بزارید 1 ساعت استراحت کنه.
    3. باتری رو درون گوشی بزارید و صبر کنید همون جور که خاموشه فول شارژ بشه (چراغش سبز بشه) ///(درصد شارژش خیلی پایین باشه و بعد بزارید فول شارژ بشه.)
    4. حالا گوشی رو روشن کنید و مانند حالت عادی استفاده کنید.
    حالا باتری کالیبره شده.

8. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

من این گوشیو یه چند روزه خریدم نقره ایشو(یکم خاکستری تره البته)
    همه چیش خیلی عالیه مشکل وایفای هم اصلا محسوس نسیت چند بار که گرفتم تو دستم اصلا سیگنال کم نشد(چه لنداسکیپ چه بالای گوشی) باید کامل کامل بالای گوشی رو بگیری تا این اتفاق بیوفته که هیچ کس گوشیو اونطوری دست نمیگیره
    گرافیک رابط کاربری همون اول که گوشیو دست میگیری حالتو از تاچ ویز بهم میزنه(به دوستان برنخوره )
    کیفیت صفحه نمایش عالیه اون حالت پیکسل های ستاره ای تو super amo led رو نداره و اینکه رنگا واقعی ان تو گلکسیه رنگا به سبزی میزنه. رنگ سفید و هم که خیلی تیره تر از سفید نشون داده میشه ولی خب تو تیرگی رنگ مشکی گلکسی یه چیزه دیگست تو مقایسه رنگا کنار هم که میذاری یه درخشش خاصی تو گلکسی هست که Desire S نداره
    یه چیز دیگه که خیلی بهم حال داد این بود که رم زیادی داره بین 150 تا 350 مگ فضای خالی داری که تو گلکسی 80 تا 150 مگ بود واقعا آزار دهنده بود که وقتی زیر 80 میومد گوشی کاراییشو از دست میداد که مجبور میشدم ریستش کنم
    یه جیز دیگه که بهم ضدحال زد این بود که Desire S اصلا دوربین خوبی نداره البته تو فیلم برداری، یه باگ باید باشه چون به کیفیت پایین دوربین نمیخوره خیرسرش 30 فریمه. مشکل اینه که دوربین فیلم برداری مکث داره به اصطلاح فریم فریم میشه که فیلم برداری توش هیچ لذتی نداره. دوربین گلکسی تو فیلم برداری عالیه خیلی روون و نرم فیلم میگیره 30 فریم بودن توش احساس میشه کیفیتش با دوربین 12.1MPix سونی قابل مقایسس(خودم تست کردم)
    توی قدرت پردازنه و پخش فایلای تصویری با کیفیت هم مشکلی توش ندیدم ولی گالری سه بعدی گلکسی جاش اینجا خالیه
    تو بازی ها هم مشکلی نداشتم شارژ هم خوب نگه میداره هیچ فرقی توش با گلکسی ندیدم جفتشونو روزی یه بار میزنم شارژ
    گوشیم ورژن خاورمیانست خودش فارسی داشت آپدیتم نکردمش از همون اول داشت(در جواب دوستمون که میگفت آپدیتو از کجا بگیریم بگم که شما اول باید گوشیتون ورژن خاورمیانه باشه: About Phone>software Information> Build Number اینجا که یری یه عدد 415 لای چندتا عدد باید ببینی اگه خوش شانس باشی. اگه نه مثلا 401 باشه یا یه چیز دیگه یعنی فارسی بشو نیست فعلا Mirsal نصب کن.

کیفیت صدا تو هدست هم خیلی عالیه یه جورایی از گلکسی بهتره تو اون صداها یکم گنگ بود ولی در کل تفاوتی به هم ندارن
    دکمه های روی هدستم خیلی کار آدم راحت میکنه
    کیبورد HTC هم خیلی جالبه مخصوصا وقتی میخوای بری وسط چیزی که نوشتی زوم میکنه، که گلکسی از این بی نصیب بود یه خورده هم گیج میزد دوستانی که دارن میدوونن ولی این دیگه T9 گلکسی رو نداره چه حیف یه سری چیز این داره یه سری چیز اون خیلی بده اینطوری هر کدومو که میگیری دستت حسرت چیزای اونیو میخوری که جاش تو این خالیه خودمم نفهمیدم چی گفتم
    گلکسی فایل منیجر داره این نداره باید نصب کنی بعد مثل اون نمیشه این فلش داره اون نداره اون دوربینش خفنه این نیست این رمش زیاده اون کمه خیلی چیزای ریز دیگه ام هست که یادم نمیاد

یادم اومد یه چیز دیگه اینکه وقتی دوتا گوشیو دستت میگیری دقیقا احساس میکنی گلکسی یه تیکه پلاستیک به دردنخوره دوستان ناراحت نشن من خودم چندماهه گلکسی دارم دارم اینو میگم.
    بدنه ی یه تیکه ی فلزی با وزن متناسب Desire S واقعا دوست داشتنیش میکنه راحتم تو جیب جا میشه گلکسی ام راحت جا میشد چون نازک بود ولی این راحتتر جا میشه
    کاشکی رام نصب کردن اینم مثل گلکسی راحت باشه چون دوستان تو تاپیکای دیگه یکم مشکل داشتن
    دیگه چیزی یادم نمیاد که بگم دوستان سوال داشتن درخدمتم
    راستی بقیه بچه ها تو قیلم برداری مشکل منو دارن یا فقط مشکل منه؟
    منتظر نظر بقیه بچه ها هستم

10. 6 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

راستی بقیه بچه ها تو قیلم برداری مشکل منو دارن یا فقط مشکل منه؟
    منتظر نظر بقیه بچه ها هستم
    ممنون از نوشته ات.خیلی کامل و خوب بود...هر چی ابهام تو خرید هست بر طرف میکنه...
    مشکل فیلم برداری هم منم دارم ولی فکر کنم مال رام باشه.چون از لحاظ سخت افزاری کم نداره...

12. 2 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cina1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان عزیز سلام.من تمام پست هارو خوندم حالا هم راغب شدم که این گوشی رو بخرم .به نظر شما چه رنگی بخرم؟(سیاه-سرمه ای -نقره ای، لطفا عکسشو هم بزارین)
    قیمتشو بگین.ممنونننننننننننننننن نننن
    Last edited by cina1991; 15-08-2011 at 15:17.

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

دوستان عزیز سلام.من تمام پست هارو خوندم حالا هم راغب شدم که این گوشی رو بخرم .به نظر شما چه رنگی بخرم؟(سیاه-سرمه ای -نقره ای، لطفا عکسشو هم بزارین)
    قیمتشو بگین.ممنونننننننننننننننن نننن
    رنگش که سلیقه ایه عزیز ولی مشکیش اصلا جالب نیست نقره ایش خیلی شیکه. عکسارو هم تو همین تاپیک گذاشتم خودم صفحه های 18 تا 26 بگرد پیدا میکنی یادم نیست تو کدوم صفحه بود

قیمتم یکم رفته بالا تایوانیشو که قیمت خون باباشون میدن بدون گارانتی 540 550 خیلی ام کمه با گارانتی یاس 590 چینیش هم با گارانتی یاس 550 با گارانتی کامتل 540 بدون گارانتی 480 تا 500 تومن میتونی پیدا کنی فقط حواست باشه ورژن خاورمیانه بگیری واسه این که بفهمی ورژن خاورمیانس به شارژش توجه کن نباید واسه وصل کردن به پریز بهش تبدیل بزنی(یعنی سرش دوشاخه باید باشه) چون یه Wildfire S گرفتم که اینجوری نبود سرش سه شاخه بود ورژن خاورمیانه نبود. اگه هم با گارانتی بگیری که خیالت راحته که ورژن خاورمیانست.
    اگه تهرانی مواظب باش موقع خرید سرت کلا نذارن
    موفق باشی
    Last edited by Pedram_mrn; 15-08-2011 at 17:51.

15. 3 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

نقره ایش محشره وای واقعا سک س یه

17. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •