سلام بله سه ماهه سوم 2012 اپدیت میشه
سلام بله سه ماهه سوم 2012 اپدیت میشه
نه بابا با مصرف معمولی یعنی فقط زنگ و اس و کمی هم ور رفتن با منو ها و نصب نرم افزار ماله من تا 3 روز رو میرفت
در هر صورت باتریش بنظر من عالیه باتری مزخرف فقط سنسیشن
شما به 2.3 اپدیت کرده بودین؟
گوشی دیشب ساعت 12 فول شد از شارژ درش اوردم تا الان که ساعت 11:30 ظهره از نصف کمتر شده استفاده ای هم نکردم![]()
آره دقیقا همون شبی که برا خاورمیانه اومد آپش کرده بودم تغییر انچنانی تو مصرف من ندیدم
من تا حالا به شخصه هیچ اپتیموسی رو ندیدم که اینقدر مصرف داشته باشه برو بخش ال جی موبایلستان یه سر بزن حتما دوستان راهنماییت می کنند
اونجا(موبایلستان) حتی یه نفر هست با اپدیت جدید باتریش 3 ساعت هم دووم نمیاره....
من رام 20e ریختم بعد روت کردم گوشیو گوشی 3 بار ریست شد اما در منو گزینه ای به نام superuser نیمد....الان یعنی روت نشده؟
تا جایی که بنده اطلاع دارم 100% باید superuser نصب شده باشه و گرنه روت نشده
دوستان بهتون پیشنهاد میکنم حتما ThiaiZ V2.6 نصبش کنید
مصرف باتری خیلی بهتر میشه.من وقتی نصب کردم تموم شد شارژم 20% بود.الان حدود 1 ساعته دارم باهاش اهنگ گوش میدم شارژش شده 19%
این مشخصاتشه
بیس ترکیبی رامهای 21a و 10h رام الجی پرادا....(جدید)
-کرنل اختصاصی کوکر بدون آورکلاک
-کلیه برنامه های الجی بغیر از کتاب گالیور و لانچر الجی موجود هستند
-دی ادکس شده و زیپ الاین جهت افزایش سرعت و کارایی
-فریمورک و لانچر پرادا برای افزایش سرعت و کاهش استفاده از رم بهینه سازی شده است(جدید)
-بعضی ویجت ها و برنامه های الجی هم بهینه شده اند(جدید)
-استفاده از لانچر الجی پرادا(جدید)
-استفاده از دوربین پرادا(جدید)
-استفاده از network usage widget،Spectrum in touch widget،Spectrum Desk clock،Spectrum Digital clock widget(جدید)
-استفاده از آهنگ های زنگ و مسیج جدید(جدید)
-برنامه های اضافه شده:WIFI Killer + LG O2X Weather Widget + FM Radio +Onlive + Root browser
-موتور گرافیکی براویای سونی(تست شده)
-موتور تقویت صدای سونی XPLOUD (تست شده)
بعد نصب این Beats Audio هم نصب کردم بیس خیلی بیشتر شد.اون یه ذره خش هم که وقتی صدارو زیاد میکردی داشت از بین رفت
دوستان الان قیمتش چنده این مدل؟!
بنظر شما این مدل بهتره یا گالکسی اس2؟!
من بیشتر اهل مالتی مدیایه گوشی هستم...
با 500 هزار تومان اختلاف قیمت ، از نظر من این بهتره :|
بـالاخره خریدمش
یکم الان باهاش کار کردم خــوب بوده تا حالا راضـی بودم...وزنـش یکم زیاد به نظر میاد ولی من که دوســــت دارم...احساس کیفیت بالا رو بهم دست میده
هرچند جنس بدنـــش خیلی خــوبه از این نظر عــالیه....ولی این 3بعدیش فقط چشمم رو اذیت میکنه...اصلا با اون 3بعدی که توی tv هستش فرق داره...
حالا اینو چطوری به 2.3 آپدیت کنم؟ روت هم لازمه؟
بلد نیستم اینارو لینکی چیزی بدین لطفا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)