سلام دوستان
من نمیدونم گوشیم چش شده که اتوماتیک صفحهع رو قفل نمیکنه و رمز نمیخواد واسه وارد شدن!
وقتی دوباره میرم رمز میذارم روش بعد از مدتی دوباره خود به خود قاطمیزنه و صفحه رو قفل نمیکنه
میشه راهنماییم کنید؟
ممنون
سلام دوستان
من نمیدونم گوشیم چش شده که اتوماتیک صفحهع رو قفل نمیکنه و رمز نمیخواد واسه وارد شدن!
وقتی دوباره میرم رمز میذارم روش بعد از مدتی دوباره خود به خود قاطمیزنه و صفحه رو قفل نمیکنه
میشه راهنماییم کنید؟
ممنون
سلام دوستان
كسي ميدونه كه گوشي neo v تو بازار ايران موجود هست يا نه؟
و اگه هست قيمتش چنده؟؟؟
امروز صبح شیراز قیمت گرفتم 375سلام دوستان
كسي ميدونه كه گوشي neo v تو بازار ايران موجود هست يا نه؟
و اگه هست قيمتش چنده؟؟؟
سفیدش واقعا خوشکل و خوشدسته.
neo v 375 ؟
اشتباه نمیکنی ؟
آره دوست خوبم . مطمئنم.neo v 375 ؟
اشتباه نمیکنی ؟
و در ضمن اون مغازه ای هم که داشت گوشی و باتری و همه چیش اصله. آدمای درستی هستن .
الان خودم موندم mini pro بخرم یا neo v .![]()
به نظر من نئو وی بهتره ، صفحه ی مینی پرو زیاد واسه ی پاور یوزر اندروید خوب نیست... البته فقط یه چیز کار راه انداز اگه میخواین ، مینی به خاطر کوچیک بودنش به نظرم بهتر هم هست...
میشه تفاوت های نئو با نئو وی رو بگید ؟
و اینکه از نظر شما کدومش بیشتر برای خرید توصیه میشه !
نئو وی همون نئو ــه ، با دوربین ضعیف تر... تفاوت دیگه ای من ازش اطلاع ندارم...
دوستان ممنون میشم به سوالاتم جواب بدین :
از آپدیت آندروید ورژن 4 میشه اطمینان حاصل کرد . من میتونم یکم منتظر بشم تا مطمئن بشم . تاریخ دقیق عرضه مشخص شده ؟
حافظه کم اینترنال که داره ، مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ چون به نرم افزار های خیلی زیادی احتیاج دارم که حجمشون هم خیلی زیاده .
به نظرتون تو این رنج انتخاب خوبی هست ؟
تاریخ دقیقی کسی نگفته ! ولی یکی دو ماهی میشه قاعدتااز آپدیت آندروید ورژن 4 میشه اطمینان حاصل کرد . من میتونم یکم منتظر بشم تا مطمئن بشم . تاریخ دقیق عرضه مشخص شده ؟
حافظه کم اینترنال که داره ، مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ چون به نرم افزار های خیلی زیادی احتیاج دارم که حجمشون هم خیلی زیاده .
به نظرتون تو این رنج انتخاب خوبی هست ؟
حافظش داخلیش کم هست ولی نه مشکلی ایجاد نمی کنه! اکثر برنامه ها رو میشه به مموری انتقال داد!
برای من بهترین گوشی بوده با این قیمت ... با کرنل های موجود هم میشه تا 2 گیگاهرتز اورکلاکش کرد! من روی 1.5 برام کافی بوده و گوشی بدون لگ تو کارای عادی کار میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)