تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 53 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 521

نام تاپيک: همه چیز درباره بازار لپ تاپ ( ایران ، دبی ، چین) و سیاست ها فروش شرکت های ایرانی ، ترفندها ، تقلب !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

یه سوال برای اینکه لپ تاپ ریفربیش بهمون نندازند باید چیکار کنیم؟
    بعد از اینکه یه لپ تاپ خریدیم باید از کجا بفهمیم ریفربیش بوده یا نه؟ البته فکر کنم برای Dell رو توضیح دادین اما لپ تاپ من سونیه.
    و راستی خیلی ممنون از تاپیک
    سلام

دوست عزیز جواب سوال یه خطی شما حداقل 24 ساعت وقت میبره!!! شما اگه همون Dell رو در نظر بگیرید که توضیح دادم (تقریبا) با این همه مطلبی که نوشتم آخرش هم یه تیکش ناقص موند. حالا خودتون مقایسه کنید که در مورد هر برند دیگه ای هم همین قدر مطلب نیاز باشه چه قدر وقت خواهد برد.

از اونجایی که نوبت برند Dell تموم شده و میریم برند بعدی که HP خواهد بود ، الان یه پاسخ کلی درباره سونی میدم ولی ریزه کاریاش رو خودتون بایستی زحمتش رو بکشید!!!

توی لپ تاپ های سونی فقط اونایی که سفارش آمریکا هستند قابلیت ریجستر کردن دارند . کلا امکانت بیشتری برای مصرف کننده آمریکایی در نظر گرفتن ، مثل ساپورت آنلاین بوسیله چت کردن و .. .

با این توصیف بستگی زیادی داره چه مدلی بخری . اگه میخوای تشخیص بدی که لپ تاپ مورد نظرت سفارش آمریکاست یا برای خاورمیانه به پست زیر برو :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه لپ تاپ رو سفارش آمریکا انتخاب کردی برای ریجستر به آدرس زیر برو:

کد:
    وارد که شدین به قسمت Guest برید:

وارد که شدید بایستی این فرم رو پر کنید:

اونایی که مشخص کردم رو بایستی دقیق و مرتبط وارد کنید . مثلا شماره تلفن بایستی با شهر رو ایالتی که انتخاب می کنید بخونه و حتی ZIP Code رو هم بایستی مرتبط با شهر و ایالت باشه. چون فرمول دارن و قابل محاسبه هستند. در آخر IP شما هم بایستی آمریکا باشه ، که راهش رو بلد هستین احتمالا!!

اگه در قسمت ZIP Code گزینه Outside USA رو بزنید یه پنجره باز میشه :

اون قسمتی که مشخص کردم شما رو به صفحه Global میره که با انتخاب گزینه خاورمیانه وارد سایت خاورمیانه سونی میشید، نکته اینجاست که در سایت خاورمیانه گزینه Register وجود نداره:

موفق باشین.

2. 6 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان من میخواهم یه لب تاب از امریکا بیارم در همین رنج قیمت اچ پی بهتره یا سونی?
    متاسفانه قوانین ..... فروم مانع از زدن پیام خصوصی میشه من عجله دارم ولی کسی به داد ما نمیرسه
    سلام

دوست عزیز من از هیچ کس دلخور نیستم ولی اگه دقت کرده باشین جای مطرح کردن سوال شما اینجا نیست و چون باعث بی نظمی تایپیک میشه جواب ندادم تا مطلبی که تا نیمه رسیده بود رو تموم کنم بعد جواب سوال شما رو بدم.

اگه پست های قبلی رو خونده باشین یه پست در میون عرض کردم در مورد مدل خاص نپرسین . کلا سوالاتی که مشاوره برای خرید محسوب میشن ، جاش مشخصه و بهتره که همونجا بپرسین. اینطوری خیلی بهتر نتیجه خواهید گرفت ، چون چندین نفر پاسخ میدن و شما میتونی نتیجه گیری کنید.

اما در کل نه سونی بهتر از HP هست و نه HP بهتر از سونی. انتخاب یک لپ تاپ 80 درصد سلیقه ای هست و 20 درصد هم توجه به بودجه و امکاناتی که نیاز دارید. رقابت بین شرکت ها و قوانینی که باید برای حضور قدرتمند توی بازار انجام بدن ، شرکت ها رو مجبور میکنه کیفیت کارشون رو حفظ کنند یا بالا ببرند. مگه میشه که HP بهتر از سونی باشه و سونی بیکار بشینه و پائین اومدن درصد فروشش رو تماشا بکنه؟ یا بالعکس!!

ولی برای خرید از آمریکا نکته ای که هست از هر برندی خواستید بخرید آنلاین خرید کنید. مزایای زیادی داره که توی یه پست که همین چند پست قبلی می تونی پیداش کنی توضیح دادم. توضیحات کلی بودند و برای اکثر برندها صدق می کنند.

در مورد خریدی که گفتین کردین مدل رو نگفته بودین . شارژرها هم اکثرا همونی هستند که گفتین. مشکلتون با شارژر رو هم مشخص نکردین.

موفق باشین.
    Last edited by teknosys; 08-04-2011 at 23:31.

4. 6 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز HP رو کی شروع می کنید؟

سلام دوست عزیز
    متوجه منظورتون نشدم .......................

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

دوست عزیز شما قیمت رو چه جوری محاسبه کردین؟ منظورم اینه که درهم رو چه قدر گرفتین؟ یا اگه با دلار حساب کردین اون رو چه قدر گرفتین؟

آیا نمودار ارزش ریال در برابر درهم یا دلار رو نگاه کردین؟

ببینین خرید از خارج کشور مستلزم یه سری اطلاعات هست در مورد ارزش پول کشورهای مبدا و مقصد.

برای مثال همین الان که دارم پست رو می نویسم درعهم امارات از 300 تومان در 4 روز کذشته رسیده به 350 تومان. این باعث میشه اگه مثلا یه کالایی 1 میلیون تومن به پول ما قیمت می خورده الان که حساب کنید بشه 1 میلیون و 200 هزار تومن. اگه توی موقعی که درهم ارزشش بالاتر بره خرید کنید قطعا ضرر می کنید چون همون کالا توی ایران ارزونتر هست. چرا؟

چون مثلا لپ تاپی که توی ویترین فروشگاه می بینید ماله 2 ، 3 یا 4 روز پیش که این افزایش قیمت درهم اتفاق افتاده نیست. این لپ تاپ حداقل 3 ماه پیش خریداری شده و پولش هم با درهم سه ماه پیش محاسبه شده که مثلا 290 تومن بوده. تا اون لپ تاپ بخواد بیاد و توی ویترین قرار بگیره زمان میبره. تا فروشنده بخواد این خریدش رو بفروشه و به نوبت بعدی خریدش برسه یه زمانی طول خواهد کشید که بین 3 تا 6 ماه هست. توی این مدت هر اتفاقی از جمله بالا رفتن ارزش درهم و در نتیجه پایین اومدن ارزش پول ما ممکنه اتفاق بیفته. اگه شما توی زمانی، جنسی که مثلا 3 ماه پیش وارد کننده خریده رو قیمت بگیرید و اونوقت بیاین قیمت رو با درهم امروز محاسبه کنید قطعا شاهد اختلافی که نیستید هیچ تازه ممکنه اونی که توی ایرانه ، ارزونتر از دستگاه مشابه توی بازار خارج باشه.

چند روز که قیمت های ارز مشخص بشه و به ثبات نسبی برسه قطعا اون موقع هم قیمت ها در ایران هم افزایش پیدا خواهند کرد.

مثلا اگه الان قیمت درهم کنترل نشه و پایین نیارنش قطعا تا چند وقت دیگه فروشندگان مجبورن قیمت ها رو بالا ببرن تا بتونن برای نوبت بعدی خرید نخوان از جیبشون بزارن تا همون دستگاه سری قبل رو که قرار بوده سود بکنن ، بخرن.

امیدوارم متوجه صحبت هام شده باشین.

البته این رو هم اضافه کنم که بعد از اینکه آدرس این سایت رو توی تایپیک گذاشتم سایت Down شد و وقتی دوباره راه اندازی شد قیمت ها بالاتر رفته بودند. افزایش ارزش درهم نسبت به ریال هم مزید بر علت شده که قیمت ها بالا به نظر بیان.

موفق باشین.

سلام مرسی که وقت میزارید و بچه ها رو راهنمایی می کنیید ...................
    از این بابت یه تشکر جانانه می کنم .......................

اقا یه سوال
    حداکثر چند تا لپتاپ میشه اورد ازدبی منظورمه ...........البته بدون دادن گمرکی و در واقع استفادهاز همون قاعده 30 کیلو بار مد نظرمه..............

چوندارم برنامهریزی میکنم برمدبی ..........

و سوال دوم اینکه یه لپ تاپکهاینجا 800000 تومنه دبی چه قیمتی می تونم بخرمش .؟؟؟؟

ممنونم از اگه جواب بدید

داره خودمونی میشه conjed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

دوست عزیز جواب سوال یه خطی شما حداقل 24 ساعت وقت میبره!!! شما اگه همون Dell رو در نظر بگیرید که توضیح دادم (تقریبا) با این همه مطلبی که نوشتم آخرش هم یه تیکش ناقص موند. حالا خودتون مقایسه کنید که در مورد هر برند دیگه ای هم همین قدر مطلب نیاز باشه چه قدر وقت خواهد برد.

از اونجایی که نوبت برند Dell تموم شده و میریم برند بعدی که HP خواهد بود ، الان یه پاسخ کلی درباره سونی میدم ولی ریزه کاریاش رو خودتون بایستی زحمتش رو بکشید!!!

توی لپ تاپ های سونی فقط اونایی که سفارش آمریکا هستند قابلیت ریجستر کردن دارند . کلا امکانت بیشتری برای مصرف کننده آمریکایی در نظر گرفتن ، مثل ساپورت آنلاین بوسیله چت کردن و .. .

با این توصیف بستگی زیادی داره چه مدلی بخری . اگه میخوای تشخیص بدی که لپ تاپ مورد نظرت سفارش آمریکاست یا برای خاورمیانه به پست زیر برو :

کد:
    اگه لپ تاپ رو سفارش آمریکا انتخاب کردی برای ریجستر به آدرس زیر برو:

کد:
    وارد که شدین به قسمت Guest برید:

وارد که شدید بایستی این فرم رو پر کنید:

اونایی که مشخص کردم رو بایستی دقیق و مرتبط وارد کنید . مثلا شماره تلفن بایستی با شهر رو ایالتی که انتخاب می کنید بخونه و حتی ZIP Code رو هم بایستی مرتبط با شهر و ایالت باشه. چون فرمول دارن و قابل محاسبه هستند. در آخر IP شما هم بایستی آمریکا باشه ، که راهش رو بلد هستین احتمالا!!

اگه در قسمت ZIP Code گزینه Outside USA رو بزنید یه پنجره باز میشه :

اون قسمتی که مشخص کردم شما رو به صفحه Global میره که با انتخاب گزینه خاورمیانه وارد سایت خاورمیانه سونی میشید، نکته اینجاست که در سایت خاورمیانه گزینه Register وجود نداره:

موفق باشین.

خب من رجیستر کردم با ادرس ساختگی امریکا وبدون سریال دسگاه که اختیاری بود
    حالا صفحه زیر اومد
    باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

خب من رجیستر کردم با ادرس ساختگی امریکا وبدون سریال دسگاه که اختیاری بود
    حالا صفحه زیر اومد
    باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام

مگه قرار بود چیکار کنید؟ لپ تاپ ریجستر شد و معلومه که سریال نامبر و سرویس تگ شما درسته.

ببینید مثل اینکه درباره ریجستر خوب توضیح ندادم. شما با ریجستر چیزی به جز اطمینان از درستی لیبل های سریال نامبر و سرویس تگ چیزی بدست نمیارید. ولی بهتر بود سریال رو وارد می کردین.

در ادامه نوبت VAIO که بشه حتما توضیح کامل خواهم داد برای تشخیص دستگاه Refurb .

موفق باشین.
    Last edited by teknosys; 09-04-2011 at 21:19.

9. 6 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض HP

سلام

نوبت HP هست.

همونطور که می دونید HP جزو بزرگترین تولید کنندگان لوازم الکتریکی محسوب میشه ، از فلش مموری تا لپ تاپ.

شاید براتون جالب باشه که HP از کجا شروع کرد:

این گاراژی هست که HP از اونجا متولد شد. این گاراژ واقع در شهر Palo Alto در کالیفرنیا بود. هنوز هم دفتر اصلی شرکت HP در این شهر هست. اسم HP هم که مخفف Hewlett-Packard هست هم از فامیل دو نفری که توی این گاراژ شروع کردن گرفته شده .

William Hewlett :

ویلیام که bill بهش میگفتن توی سال 2001 فوت کرد متاسفانه. 5 تا فرزند داشت و 5 تا هم فرزند خوانده که از آفریقا و بوسنی اورده بود. پنج تا فرزند خودش الان جزو مدیران ارشد HP هستند.

David Packard :

دیوید که Dave بهش می گفتن هم توی سال 1996 فوت شد. همین چند وقت پیش سالگردش بود. 27 مارچ.

وصیت Dave به فرزندانش موقع مرگ:

Take risks. Ask big questions. Don't be afraid to make mistakes; if you don't make mistakes, you're not reaching far enough."

ترجمه: ریسک کنید ، سوالات بزرگ بپرسید ، از اشتباه کردن نترسید ، اگه اشتباه نداشته باشید ، از اینجایی که هستین خیلی دورتر (جلوتر ) نخواهید رفت.

چند ماه قبل از مرگ Dave :

خیلی از کسانی که بزرگترین تحولات رو توی اینترنت و کامپیوتر ایجاد کردن از همین شهر Palo Alto بودن ازجمله :

استیو جابز( از بنیان گذاران اپل ) ، دیوید فیلو ( بنیان گذار یاهو ) ، جاوید کریم (بنیان گذار یوتیوب ) ، لری پیج (گوگل) و زوکربرگ (موسس فیس بوک)!! عجیـبه!

چند سال بعد از شروع کار در گاراژ اولین محصولات رو تولید کردن. این محصولات ماشین حساب برای انجام کارهای تجاری بود.

بگذریم!

لپ تاپ های HP در ایران :

همونطور که توی یه پست چند وقت پیش خبری از HP رو زدم ، ایران تحت تحریم این شرکت هست و شرکت به صراحت اعلام کرده که در ایران فعالیت تجاری نداره و حتی محصولاتش رو به ایرانیان نمی فروشه. دلیلش هم قوانین دولت آمریکا و پیرویHP از این قوانین ذکر شده . دوستانی که مطلب رو نخوندن به این پست مراجعه کنند:

کد:
    پس برای خرید این برند در ایران این نکته رو تو ذهنتون داشته باشین که نمایندگی رسمی HP در ایران وجود نداره.

برای اینکه متوجه بشین ، فقط کافیه جمله " نمایندگی رسمی HP در ایران " رو گوگل کنید. خواهید دید چه قدر لینک تبلیغاتی که خودشون رو نماینده رسمی معرفی می کنن نشون داده میشه. خیلی از خریدارا هستن که بار اوله که میخوان لپ تاپ بخرن و اصلا از لپ تاپ و بازار اون سر در نمیارن. ( خودتون رو نبینید که صبح تا شب تو این فروم و تو اون انجمن مطلب می خونید. من 4 سال فروشنده بودم ، 80 درصد خریداران وقتی وارد میشدن می پرسیدن لپ تاپ خوب چی داری؟ این یعنی مطالعه = صفر ، انگار اومدن ماست بخرن!!!) پس به راحتی فریب یه همچین تبلیغاتی رو خواهند خورد.

کارایی که هنگام خرید باید انجام بدین برای همه برندها یکیه . توی Dell هم عرض کردم:

قبل از خرید :

1. از جای مطمئن خرید کنید : هیچوقت فریب قیمت های پائین رو نخورید. با استفاده از نظر دیگران و مطالعه فروم هایی که تجربه خریداران در اون نوشته شده اطلاعات زیادی از جمله فروشنده مطمئن رو پیدا خواهید کرد.

2 . اطلاعات مدل مورد نظر : همیشه قبل از خرید یک مدل رو انتخاب شده داشته باشید و با مطالعه و مشورت با افراد مطمئن و جمع بندی با اطلاعاتی که در سایت شرکت در مورد مدل دستگاه مورد نظر شما نوشته شده می تونید به اطلاعات کافی برای جلوگیری از سؤاستفاده افراد سودجو بدست بیارید. برای کسب اطلاعات از سایت سازنده می تونید به لینک زیر برید و با پیدا کردن مدل دستگاه خودتون قطعات و اطلاعات مناسبی به دست بیارید. درسته که این کار یه کم تخصصی و وقت گیر هست ولی در نظر داشته باشید با توجه به هزینه ای که برای خرید می دین ارزش چند روز وقت گذاشتن رو داره.

3. به برچسب ها و نحوه بسته بندی دقت کنید که آثار تغییر در آنها چه بصورت فیزیکی و چه بصورت چاپی وجود نداشته باشد.

برای شماره 2: چطوری مدل ها رو تشخیص بدیم؟

سایت HP آمریکا :

کد:

دسته های(category) لپ تاپ HP از نظر کاربرد به 5 دسته تقسیم میشن.

چندتا پسوند برای شناختن سری های HP از روی نام اونها :

t: Intel processor : برای مثال dm4t به معنی ، سری dm4 با CPU اینتل هست.

z: AMD Processor : برای مثال dm1z به معنی ، سری dm1 باCPU AMD .

ua /ax : در اینجا a یعنی asia/pacific / AMD و حرف u هم حرف اول UMA که اشاره به گرافیک دستگاه داره. u

یعنی گرافیک مجزا در دستگاه وجود ندارد. x یعنی یک گرافیک مجزا برای سیستم تعبیه شده . در کل AX میشه
    Asia/Pacific / AMD + UMA Discrete .

tu / tx : در اینجا هم دستگاه برای آسیا و اقیانوسیه (استرالیا) هست البته با CPU اینتل. U و X هم مثل توضیحی که دادم معنی می دهند.

ae: Artist Edition : برای مثال dv6zae یعنی سری dv6 با AMD و Artist Edition. این لپ تاپ ها همون هایی هستند که دارای طراحی بدنه هستند. این لپ تاپ ها دارای جنس بدنه با کیفیت هستند و توسط شرکت ژاپنی نیسشا پرینتینگ! طراحی و اجرا میشن.

Artist Edition :

پسوند های منطقه ای:

us: آمریکا برای مثال dv-2409us

ca : کانادا برای مثال dv6-3280ca

la : آمریکای لاتین (جنوبی)

br : برزیل

ee / ea : اروپا و خاورمیانه. e به تنهایی هم معنی اروپا و هم خاورمیانه .

ap (Asia/Pacific : مختص آسیا و اقیانوسیه (استرالیا).

پسوندها چه استفاده ای دارند؟

شما با بلد بودن معانی این پسوندها می تونید قبل از خرید ، مشخصات کلی هر سری رو بدونید و مدل مورد نظرتون رو از زیر شاخه های اون سری انتخاب کنید. همچنین برای فهمیدن کانفیگ کلی یک سری دیگه نیازی به سرچ توی اینترنت و گذاشتن وقت زیاد نداشته باشید. یه کم حرفه ای بشین حتی می تونید متوسط قیمت مدل های اون سری رو هم متوجه بشین. مثلا لپ تاپ های se گرونترن ، به خاطر طراحی اختصاصی که دارن.

دسته بندی سری های فعلی HP برای آمریکا و سایر مناطق (بعضی مدلهاش) ، با توجه به سایز LCD :

(بهترین راه برای گم نشدن بین مدل های زیاد یک شرکت اینه که دنبال دسته بندی محصولاتش با توجه به سایز LCD اون بگردید. اما مثلا از طریق دسته بندی با CPU قطعا گیج خواهید شد. )

به نظرم حالا بتونین اکثر این سری ها رو با نامشون تجزیه و تحلیل کنین.

نکته: همونطور که می بینید استفاده از پسوندهای منطقه ای (ae , ee , us , ca) برای مدل ها استفاده میشه و پسوندهای تکنیکال(t , z , au , ax ,tu ,tx ) برای سری ها استفاده میشه.

خوب تا اینجا درباره خود شرکت و کلیات سری لپ تاپ های HP و برخی پسوند ها توضیح دادم. یه خورده هم درباره بازار ایران گفتم.

وقتم تموم شد. ادامه رو در قسمت دوم می نویسم.

موفق باشین.

Last edited by teknosys; 19-05-2011 at 23:47.

11. 17 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با عرض شرمندگي من تازه امروز با اين تاپيك آشنا شدم و ديدم كه اعلام كرديد ديگه در مورد Dell صحبت نميكنيد ولي خواهش من اينه كه به سوال من جواب بديد بينهايت از لطف شما ممنونم. من يه لپ تاپ Dell studio 1557 از بانه تو تعطيلات عيد به قيمت 1060خريدم و بعد از راهنماييهاي شما متوجه شدم كه refurb هست البته من تو اين مدت حسابي ازش كار كشيده بودم و اشكالي توش نديدم اما ترسم اينه كه مشكلي وجود داشته باشه و من نفهميده باشم تو ليست Warranty هم من هيچ كلمه MOD نديدم كه بفهمم كدوم قسمتش ممكنه تعويضي باشه اولش خواستم با چت آنلاين سوال بپرسم كه اشكال اين لپ تاپ چي بوده ولي ميگه بيشتر از اين به اين مدل سرويس نميديم سوالم اينه كه نبودن MOD يعني اينكه ايرادي نداره؟ (اميدوار باشم كه مثلا چون فروش نرفته بوده Refurb شده) يا نه و اينكه قيمتش با توجه به refurb بودن توي تهران چقدره ؟ با تشكر مجدد از زحمات شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من صفراولمه به دبی میشه بگیداز کدوم فرشگاه یاچه جایش خرید کنم که ارزون وکیفیت محصولش بهتره ممنون

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز....
    خرید کردن online از سایتdell یاsony مالیات بهش تعلق میگیره...؟
    به نظر شما من می‌خوام از کانادا از طریق لپ‌تاپ بگیرم....
    dell یاsony ...؟کدومشون احتمالrefurb بودن کمتر هست...
    چون در موردdell که خوندم دیدم ۹۰% دست گاه ها refurbشده هستند..
    ایران هم که خرید کنم
    (sony,dell,...) به احتمل ۹۰ %refurb شده هست...؟
    چون همانطور که گفتی‌ اگر به صورتonline خریداری شده باشه احتمال بودنش کمتر...
    چی‌ کار کنم من...؟....تا قبل از خوندن این تاپیک تصمیم گرفته بودم از اون ور خرید کنم ولی‌ الان دو دل‌ شدم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •