شما كاملا اشتباه ميكنيد 100 درصد فروشنده هستيد كه اين حرفو ميزنيد تا نسبت به نفرت خريداران ديجي كالا اضافه كنيد
شما كاملا اشتباه ميكنيد 100 درصد فروشنده هستيد كه اين حرفو ميزنيد تا نسبت به نفرت خريداران ديجي كالا اضافه كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين تاپيك هر چي هست نشون ميده كه يك فروشگاه اينترنتي كه امروزه مثل علف سبز ميشه داره جنس فيك ميفروشه
حداقل ديجي كالا جنسش اصله همون بيتس رو از ديجي بخرين تا ببينيد اصله
با کیفت ترین و بهترین قیمت و با اطمینان ترین سایت خرید وسایل دیجیتال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
من خودم بارها از امازون امریکا خرید رو از طریق ال دیجیتال انجام دادم
یک اسپیکر 360 بیسیم نوکیا که خیلی معروف بود داشت 240 تومن ، دلار که بعد از مدت ها گرون شد و چند برابر شد هنوز به همون قیمت قدیم میداد
عمرا فروشگاه دیگه اینکار رو کنه
شما همین الان یک ایمیل بزن به آل دیجیتال یکی هم بزن به دیجیکالا ببین کی جواب میده اصلا؟حالا سرعت در پاسخگویی به کنار !!!
آل دیجیتال فروم گفتگو داره راحت میان صحبت میکنن کاربرا حتی اسم از فروشگاهای دیگه میبرن اما دی جی کالا عمرا داشته باشه این چیزا رو
بارها دیدم قسمت نظرات توی آل دیجیتال کسی مشکلی چیزی داشته سریعا جوابش داده شده
همین عطر هایی که دی جی کالا آورده بعضا تا 50% تخفیف میخوره بر چه اساسی ؟!! غیر از اینه که همین عطر های داخل مغازه ها هست که برای تولید کشور های حاشیه خلیج فارسه؟!!!
ولی تخفیف های غیر منطقی در آل دیجیتال ندیدم
آقا جان من هم از بخت بد از این دی جی کالا یک ماکروویو خریدم آقا پشمتون روز بد نبینه یک دستگاه معیوب که از بغل ضربه خورده بود برای من ارسال کردند و پیک شرکت نیز گفت که کلیه اجناس تا یک هفته گارانتی تعویض دارد حالا ما یک هفته است که دنبال تعویض ان هستیم همش جواب سربالا می دهند از ارسال که نگو افتضاح است اصلن به تنها چیزی که اهمیت نمی دهند حقوق مشتری است و هر زمان که پیک بخواهد جنس را می آورد خلاصه اگر دوست دارید که علاف شوید و دردسر بکشید و یک عفته تا یک ماه درگیری ذهنی داشته باشید از بنجل کالا خرید کنید من که از این بنجل کالا متنفر هستم و دیگر خرید نمی کنم به شما هم توصیه می کنم که اصلن از این کلاه برداران اینترنتی خرید نکنید همگی کلاه بردار هستند نگاه به تبلیغاتشان نکنید پول تبلیغات را از جیب ما در می اورند
آقا جان من هم از بخت بد از این دی جی کالا یک ماکروویو خریدم آقا پشمتون روز بد نبینه یک دستگاه معیوب که از بغل ضربه خورده بود برای من ارسال کردند و پیک شرکت نیز گفت که کلیه اجناس تا یک هفته گارانتی تعویض دارد حالا ما یک هفته است که دنبال تعویض ان هستیم همش جواب سربالا می دهند از ارسال که نگو افتضاح است اصلن به تنها چیزی که اهمیت نمی دهند حقوق مشتری است و هر زمان که پیک بخواهد جنس را می آورد خلاصه اگر دوست دارید که علاف شوید و دردسر بکشید و یک عفته تا یک ماه درگیری ذهنی داشته باشید از بنجل کالا خرید کنید من که از این بنجل کالا متنفر هستم و دیگر خرید نمی کنم به شما هم توصیه می کنم که اصلن از این کلاه برداران اینترنتی خرید نکنید همگی کلاه بردار هستند نگاه به تبلیغاتشان نکنید پول تبلیغات را از جیب ما در می اورند![]()
الان خوبه منم بگم شما از مدیران دیجی کالا هستی و میخوای برای بقیه بد بگی؟
حرفهات کاملا بوی مدیر بودن دیجی کالا میده
منم یک بار از این سایت یه گوشی htc سفارش دادم خلاصه بعد 4روز دستم رسید اومدم وقتی روشنش کردم دیدم گوشی روت شدس و درحالی که هیچ اطلاعی تو مشخصاتش در مورد روت بودن نداده بودن![]()
سلام منم تا حالا چند تا خرید داشتم و خدا رو شکر هیچ کدومشون مشکل نداشت با وجود اینکه خودم بازاری هستم و دقیقا تو کار کامپیوتر و لوازم جانبی هستم اما بازم دمشون گرم!
سلام
من حدود 3 سال هست که از این سایت خرید میکنم
تنها جاییه که بهش اعتماد دارم
بازار موبایل و علاءالدین تقریبا همه منو میشناسن از بس رفت و آمد دارم اونجا و یه جورایی تابلو شدم
ولی فقط به یکی از مغازه های اونجا اعتماد دارم اونم بازار موبایله
از دیجی 10 ملیون خرید داشتم تماما سالم و بدون مشکل بوده
پشتیبانیش از قدیم که چت آنلاین نداشت و تا الان که چت داره بسیار خوب و مودب بوده فقط یه بار یه گوشی آلکاتل گرفته بودم تصویرش یه کم پرش داشت گفت بفرستش چک کنیم منم نفرستادم چون به نظر میومد همه این مدل این مشکل و دارن
خلاصه همه جوره ازش راضی ام و سعی میکنم همیشه از این سایت خرید کنم
فقط تنها مشکلی که داره قیمت گذاریاش جالب نیست و خریدار باید خیلی با هوش باشه
مثلا وان مکس آورده بود قیمت زده بود 1800.000 و فرداش قیمتش شد 1200.000 اگه کسی خبر نداشته باشه که قیمت روز فلان جنس چنده مطمئنا ضرر میکنه و خریدار باید زمینه قبلی راجع به قیمتها داشته باشه چون تقریبا هر روز قیمتاش تغییر میکنه
ولی از لحاظ اصالت جنس آک بودن و... کاملا راضی بودم
فقط آخر سال اگه کسی خواست خرید کنه ممکنه اینور اونور شه ارسالش و دیر و زود شه
فقط کافیه به عنوان مثال همین امروز قیمت یک هارد اکسترنال WD My Passport Ultra 1tb را در فروشگاه دیجی کالا با فروشگاه کیمیا آنلاین مقایسه کنید تا متوجه عمق فاجعه بشید... قیمت دیجی 255 و قیمت کیمیا 229 ، 26 هزار تومن اختلاف قیمت برای یک هارد...!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)