نه اون توی مایه های مخفی کاری بود
این بیشتر شبیه بازی Call of duty ه .
نه اون توی مایه های مخفی کاری بود
این بیشتر شبیه بازی Call of duty ه .
صفحه ی قبل 5-6تا لینک مستقیم هست...آقا کسی لینک این ویدئو 12 دقیقه ایی رو از Gamespot نداره؟!!
آره اونارو دیدم یکیشون که 1.77 گیگ بود که به کامپیوتر ما نمی سازه!!!!
اون 245 مگابایتی هم که امتحان کردم از یک سرور یا نهایتا 2 سرور به صورت همزمان بیشتر دانلود نمی کرد (IDM) واسه همین سرعت روی 14 تا 18 کیلوبایت بود که چیزی حدود 8 ساعت طول می کشید دانلود شه!!
اگه کسی از دوستان امکانش هست واسش همین 245 مگابایتی رو یه جایی مثل Uploadfa آپلود کنه!
یه لینک از مدیافایر بود واسه سایزای 360 420 720 که من هر کار کردم نتونستم لینک 420 رو در بیارم، اگه دوستان همین لینک 420P شو به من بدن خودم یه فکری به حالش می کنم!
چقدر حرف زدم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آره دیگه خب اینم حرفیه ولی چاره ای نیست فعلآاون 245 مگابایتی هم که امتحان کردم از یک سرور یا نهایتا 2 سرور به صورت همزمان بیشتر دانلود نمی کرد (IDM) واسه همین سرعت روی 14 تا 18 کیلوبایت بود که چیزی حدود 8 ساعت طول می کشید دانلود شه!!
منم 1 ساعت فیکس طول کشید تا دان شد ولی ارزششو داشت.
بالاخره بعد از 3 ساعت دانلود شد!!
عجب تریلر توهمی!! اونجا که با آر پی جی هتل و میترکونه تهش بود. افکت های محیطی تو این بازی به اوج رسیده! اما فکر کنم سیستم خفن بخواد برای اجرا.
دوستان به جز مدیافایر (که چیزتره) جای دیگه ای این تریلر 1.7 گیگی رو میشه گیر اورد؟
سلام
میگم قبل تریلر 12 دقیقه ای یه لینک دیگه هم گذاشتید
اون چیه؟
تو همین 12 دقیقه ای هست که سوار تانک و هواپیما میشیم؟
لینک hd از gametrailers نیست؟
بچه ها این لینک تریلر 12 دقیقه ای تو کیفیت های مختلف از سایت gamespot
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چقدر لفت دادن gametrailers تازه گذاشت.
دانلود تریلر 12 دقیقه ای
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپ.ن:یا خدا تریلر 1.77 گیگ رو دان کردم full hd یا بیت ریت 21 مگ لپ تاپم داشت منفجر میشد چه کیفیتی!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Senator_Offline; 19-04-2011 at 13:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)