دمش بهترين شمشير رو داره وقتي واردي dlcشدي همون ياروو كه طبقه بالا كه درش قفله نشسته بالا سر قبر lord astro درش رو باز ميكنم با تيرو كمونش ميزنه ازدها رو ميكشه پايين بعد ميرم سراغش كشتنش بسيار سخته
دمش بهترين شمشير رو داره وقتي واردي dlcشدي همون ياروو كه طبقه بالا كه درش قفله نشسته بالا سر قبر lord astro درش رو باز ميكنم با تيرو كمونش ميزنه ازدها رو ميكشه پايين بعد ميرم سراغش كشتنش بسيار سخته
این covenant ها چین؟
فقط میتونیم عضو یکی بشیم؟
کدوم بهتره؟
يه سوال...ميشه نسخه كركو انلاين بازي كرد؟
بازی رو با تاخیر بسیار زیاد، تازه الان شروع کردم!
یکی از فوق العاده ترین، یونیک ترین و چالش برانگیزترین بازی هایی هست که تا به حال انجام دادم و به نظرم واقعآً بازی بی نقصی هست.
تا الان تمام Knightـهایی که بهشون برخوردم رو کشتم، شمشیر Drake رو گرفتم، Red Dragon رو کشتم و سعی کردم تمام سوراخ سمبه های بازی رو بگردم...
تقریباً فکر میکنم اوایل بازی هستم(بعد از مینی باس ـه One legged Demon) و بازی شدیداً داره بهم کیف میده.
گرافیک بازی به لطف یه مادـه 600 کیلوبایتی از این رو به اون رو میشه و تقریباً ایرادی بهش وارد نیست.
صداگذاری بازی هم خیلی عالیه و یه جو خاصی رو بازی حاکم کرده، حالت حرف زدن شخصیت ها هم خیلی باحاله! یه جور خاصی هست کلاً !!
سیستم آنلاین بازی هم واقعاً جالبه، حتی موقعی که داری تک نفره بازی میکنی، با دیدن پیغام های روی زمین حس خوبی بهت دست میده و یه جورایی انگار آدم اونقدر هم تنهای تنها نیست D:
Invade شدن ها هم لذت خاصی داره :| :| :| !!
کو-آپ ـش هم که ما بازی کردیم کیف داد و خوب بود.
در مورد داستان بازی چیزی نمیتونم فعلاً بگم! یه حالت گنگ ـی داره که حداقل من یکی دارم ازش لذت میبرم : )
این هم یه عکس همینجوری D:
Last edited by marmolak kocholo; 27-04-2013 at 22:44.
خیر بازی آفلاین هم انجام میشه .
گیر کردم تو Darkroot Garden ! دلم نمیاد بیام بیرون! خوراکه لول آپه! لول 30 اومدم، در عرض 1 ساعت شدم لول 40 D:
یه عکس الکی دیگه D:
![]()
مي بينم كه يك فرد ديگه به سيل طرفداران بازي استاد! ميازاكي اضافه شد ...ارين سربلندم كرديدقيقا همينه....نشون ميده كاملا جو و چرايي بازي رو متوجه شدي......انلاينشم خيلي عاليه يعني مثه خود بازي عجيب و جالب.
Last edited by halflife g; 02-05-2013 at 09:50.
سلام داداش چه جوری میشه برگشت undead asylumمیخوام اون انگشتر که رو اب میشه راه رفتو بردارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)