تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 36 اولاول ... 2430313233343536 آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 353

نام تاپيک: ****عشق من (شورلت ایمپالا 1973)****

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اتفاقا یه صفحه کلاچ نو 8 فنره (مارک سکو اصلی)داشتم و همین تازگی به قیمت خیلی کمی برگردوندم به لوازم فروش (1.5 سال پیش برا نوا خریده بودم 45 تومان)و با 35 تومان جنس با قیمت گران عوضش کردم کاش میدونستم و تقدیم میکردم.معمولا اشکال در دیسک و صفحه هست.الان شاید بشه با 300 تومان یه دیسک و صفحه خرید.راستی دنده زیر گیربکستون که مشکل نداره(زوزه و اینها که تو نوا معمولا رو دنده عقبه که رو دنده زیره و ظریفه خراب میشه و تو بیوک دنده 1 رو دنده زیره هم به خاطر قدرت بالا خورده میشه)؟اگر داره من به تازگی یه لوازم فروش پیدا کردم که دنده زیر نو اصلی داره و قیمتش هم 45 گفت اگر لازم بود بفرمایید تا شماره و ادرسشو بدم خدمتتون(توی همون چراق برقه ولی خب چون مغازش یه جای پرته فقط لوازم فروشهای پر فروش ازش خرید میکنن و گاهی قیمتاش خیلی مناسبتره)

2. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    لطفآ اسم و آدرس این لوازم فروش رو بگید.من تهران زیاد میام اینبار یه سر بهش بزنم.!

4. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خيلي از لطف شما متشكرم اگر نيازي بود حتما بهتون زحمت ميدم.
    گيربكس مشكلي نداره و زوزه و گير كردن و صداي ناخوشاينده و ..نداره، مشكل همون شتاب بود كه امروز با كمي تست ديگه مطمئن شدم مشكل از همينه.
    اينجا كيت كلاچ رو قيمت گرفتم 210 تومان كه ديسك اون ساچ آلمان و صفحه هم يه مارك ديگه بود و از يه نفر كه اتفاقا نوا دنده اي داشت و دو هفته قبل هم از همين مدل سوار كرده بود كيفيت اون رو سوال كردم و گفت خيلي عالي جواب داده و شتاب خوب و بدون لرزش و مشكلي هست.
    اگر خريدم حتما عكس اونها رو هم اينجا ميذارم، فعلا براي هفته ديگه احتمال داره كلاچ رو باز كنم تا ببينم وضعيتش چيه؟
    در مورد دور گلگير كه عوض كردين، هنوز قطعات بدنه اونها رو ميسازن؟ من چند بار ديده بودم( سالها قبل) احتمالا اينهم از همون جنسهاي باقي مانده از گذشته بايد باشه.

6. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله 2 سال پیش 15000 تومان بود و جدیدا 18500 شده که سمت راننده رو عوض کردم و کامل که شد عکس میذارم.

8. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    مغازه 110 شورلت رو این سری که برای خرید رینگ رفته بودم تهران رفتم سراغش ولی مغازه اش بسته بود زنگ هم میزدم موبایلش جواب نمیاد.
    ولی یادمه از پشت مغازه دیدم شمع ای سی اصلی قدیمی داشت که تعجب کردم!
    قیمت پیستونها رو اگه مارک سیل پاور باشه که عالی گفته اصفهان الان بالای 500 فی میخوره.
    دور گلگیرها هم اصفهان هست هر سری هم میبینم که روی نوا و بیوک سوار میکنند اگر خواستید قیمتش رو میپرسم.
    جدیدآ دیدم باد گیر زیر رادیاتور نوا و بیوک هم آورده بودند معلوم بود ایرانی بود ولی برای ماشینهایی که بادگیر ندارند واجبه.

10. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    جناب MJ1970 سوالتون رو امروز از مکانیک پرسیدم گفت برای 6 سیلندر توربین 400 کار اشباهیه شتاب ماشین فوق العاده کم میشه.!
    میگفت یه بار روی بلیزر موتور 350 توربین 400 انداختم شتابش کم شد دیگه نوا بدتر!!
    همون 350 مناسب نوا هست.

12. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خیلی لطف فرمودید جناب حجازی .شما چرا توربینتون رو عوض کردید ؟چطور میشه از سلامت توربین استوک اطمینان حاصل کرد؟قیمت نو اون رو ندارید؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من توربین رو عوض نکردم.!
    یعنی 2 سال پیش بود که مکانیک پیشنهاد داد توربین ماشین رو عوض کنم.
    یه توربین استوک پیدا کردم 70 تومن انداختم روی ماشین کمی هم افزایش شتاب داشتم.
    والا هنوز نتوستم فرق توربین سالم با خراب رو تشخیص بدم یه جورایی شانسیه باید بندازی رو کار تا ببینی چطور کار میده.

15. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب در اينكه درك سالم يا خراب بودن توربين ،بيشتر با شانس همراهه شكي نيست، اما يه سري آثار و علائم هست كه نشون ميده توربين وضعش چطوريه؟ تقريبا يه چيزايي مثل ديسك و صفحه كلاچ، چون توربين هم در واقع همون كار كلاچ رو منتها بصورت اتوماتيك انجام ميده.
    توربينهايي كه ضعيف شدن، توانايي انتقال قدرت كامل موتور به گيربكس رو ندارن.
    اگر فرض رو بر اين بگيريم كه موتور و گيربكس سالمه، اما ماشين شتاب خوبي نداره و بخصوص با بكسواد نميتونه خودشو بكنه، و يا به اصطلاح سينه ماشين موقع شتاب بالا نمياد، اين نشون ميده كه توربين نمي تونه بخوبي قدرت رو به گيربكس منتقل بكنه و بايد تعويض بشه.
    يكي از چيزهايي كه توي توربينهاي فرسوده و مستهلك خيلي شايع هست، صداي خاص اونه، يك صدايي كه موقع كار كردن درجا و زماني كه ماشين بصورت پارك و يا خلاص ايستاده و توربين داره ميچرخه شنيده ميشه.
    اين صدا تقريبا شبيه صداي كشيده شدن جاروي دستي معمولي روي زمين هست و بصورت يك فِش فِش متوالي و تقريبا يكسان ادامه داره، درست انگار يه نفر داره با سرعت جارو ميكشه و اون صداي فش فش رو ميشنويد.
    گاهي اين صدا اونقدر زياده كه وقتي كنار ماشين ايستاده باشيد بخوبي ميشنوين و گاهي بايد ماشين روي چاله باشه و نزديك توربين بياستيد و خوب گوش كنين تا اون صدا رو بشنويد.
    اين رو خودم چند بار تجربه كردم و ديدم كه اينجوريه، و مورد آخر اينكه اصلا به توربينهاي دست دوم اعتماد نكنين كه دقيقا مثل كيت ديسك و صفحه كلاچ دست دوم ميتونه مشكلساز و خراب باشه.
    بعضي مكانيكهاي خيلي وارد و باتجربه، قبل از سوار كردن توربين، يك شافت گيربكس وارد اون ميكنن و با كمي چرخاندن متوجه ميشن كه مشكلي داره يا نه؟
    احتمالا مقدار سايش توربينها و سفتي و نرمي چرخش توربين دومي كه نيرو را به شافت گيربكس منتقل ميكنه را چك ميكنن.

17. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    تو این مدت یه سری کار انجام دادم.

اول از همه درب ترموستات آب میداد که 1 دونه با واشر خریدم به قیمت 6 تومن ولی باز هم آب میده.!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد لاستیکهای بین اتاق سر جلو شاسی رو عوض کردم که حالا فهمیدم اشتباه کردم عوض کردم همون فابریک خرابش بهتره!
    هنوز هیچی نشده دوباره لاستیک ایرانیه پکید!هزینه تعویض 20 تومان

URL=http://up.irantrack.com/][/URL]

یه خبر دیگه هم دارم داشبورد رو باز کردم که هم سرویسش کنم و هم رادیاتور بخاری رو باز کنم.عکس و توضیحات رو فردا میزارم. :-o
    با تشکر.

[
    Last edited by mohamad.hejazi; 03-01-2013 at 12:44.

19. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •