دوستان من یه لینکی دانلود کردم به این اسم angrybirds-151-tipsotricks
و حجم 45 مگابایت
حالا نصب که میشه
میگه که یه فایلی به اسم فلان رو کپی کنید توی system 32 ولی باز هم کپی میکنم ارور میده و باز نمیکنه بازی رو
مشکلی داره با ویندوز 7؟
دوستان من یه لینکی دانلود کردم به این اسم angrybirds-151-tipsotricks
و حجم 45 مگابایت
حالا نصب که میشه
میگه که یه فایلی به اسم فلان رو کپی کنید توی system 32 ولی باز هم کپی میکنم ارور میده و باز نمیکنه بازی رو
مشکلی داره با ویندوز 7؟
سلام.
بچه ها من اولین نسخه رو بازی کردم. فقط یه سوال ، فرق نسخه 1.5.1 با اولی چیه ؟ تعداد مراحل ؟
ریو رو که فرقشو میدونم. و دارم دانلود میکنم.
سلام بر دوست قدیمی!
یه چپتر دیگه به همون قبلی اضافه میشه که البته صفحه سومش هم همچنان قفله و تو نسخه 1.5.3 باز میشه
اگه هنوز نگرفتی (و اینکه مشکلات سرعت و ترافیک داری)پیشنهاد میکنم صبر کنی 1.5.3 بیاد
---------- Post added at 06:57 AM ---------- Previous post was at 06:52 AM ----------
دوستان یه مورد خوشحال کننده الان کشف کردم!!!
اگه برید توی دیتاهای بازی و عکس هاش را ببینید یه عکس هم میبینید که توش نوشته Get Angry Birds Season
همون طور که الان تو خود ریو لینک برای خرید نسخه معمولی هست اونم احتمالا تا چند روز اضافه میشه
به هر حال معنیش این میشه که قطعا نسخه فصلها(هالووین.ولنتاین. ...) برای PC به زودی میاد
Last edited by silent-assassin; 04-06-2011 at 07:56.
من بازیه ریو رو تا مپ دوم رفتم.امروز که بازی کردم تمام سیوهام پرید.
نمیدونم چرا
جالب اینه که دوباره از اول رفتم مثلا دفعه ی پیش 2 ستاره کردم این دفعه 3 ستاره ولی همون 2 ستاره رو برای من نشون میده
انگار سیوهام مخفی شدن.نمیدونم چی شده
بازی را فعال کردید؟
اگه فعال شده حتما موقعی که تو اینترنت بودید بازی را بازش کردید
صفحه قبل هم گفتم موقعی که تو نت هستید باید بازی بسته باشه وگرنه موقتی بازی از کار می افته و سیوها قفل میشه
ولی خوب الان دیگه همینطوری اون مراحل را ردش کنید چون امتیازها را هنوز تو حافظه اش داره
مگه ریو نسخه جدید نیست؟
بله ریو ورژن جدیده
من جواب دوستمون را دادم که گفته بود 2 تا نسخه قبلی چه تفاوتی با هم دارن یعنی
Angry Birds v1.0 و Angry Birds v1.5.1
این که گفتم ربطی به Angry Birds Rio v1.1 نداشت
کلی مرحله رفتم و لی همه سیوام پرید
توی نتم نبودم
لعنتی
چه مرگشه ؟
بازی را به طور کامل فعال کرده بودید؟
اول استفاده از پچ بعد از اون استفاده از سریال به صورت آفلاین
ما که بالاخره از این ورژنها صر در نیاوردیم اصلا این 1.1 و 1.5 و 1.0 یعنی چی معنی این اعداد چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)