ابي جان سپاسگزارم
آياB650 تيونر ديجيتال داره
راستي كدام شهرها فرستنده ديجيتال دارند ما كه هرچه تو سايت ها وسايت صدا وسيماي شهرمان گشتيم چيزي پيدا نكرديم
محل سكونت: كرمانشاه
ابي جان سپاسگزارم
آياB650 تيونر ديجيتال داره
راستي كدام شهرها فرستنده ديجيتال دارند ما كه هرچه تو سايت ها وسايت صدا وسيماي شهرمان گشتيم چيزي پيدا نكرديم
محل سكونت: كرمانشاه
b650 مالزيايي ندارند فعال ميشه و در منوي جستجوي كانال ها اضافه ميشه ولي شبكه اي رو دريافت نميكنه
ولي سري هاي اروپايي ----t دارند
-براي اخبار مربوط به شبكه هاي ديجيتال وبلاگ فوق العاده اي وجود داره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ابي سپاسگزارم
سري اروپايي يعني ساخته شده در اروپا؟
اگه اينطوره سري اروپايي وارد ايران ميشه ؟چون ما كه در غرب ايرانيم وبغل گوش ما تلويزيون قاچاق وارد ميشه تا حالا سري اروپايي نديديم اما تمام اجناسي كه از اون ور مرز مياد به سردشت -بانه-پاوه-نوسود-وجوانرود همگي ساخته شده در مالزي هستند
-خوب به صورت رسمي كه خير
-ولي خاطرم هست زمانيكه من پارسال hdtv ميخواستم le40b650 هم بود كه اسلواكي بود
-منتها توي سري هاي جديد ديگه من نديدم و همه يا مالزيايي هستند ويا made by samsung
دقيقا همينطوره يا مالزي يا made by samsung كهmade by samsung گارانتي داره وسري مالزيايي بدون گارانتيه والبته جنس قاچاق
حتي در تعميرگاه سامسونگ كه نگاه كردم تمام پنل ها چه با گارانتي وچه بدون گارانتي يا ساخت كره بودن يا ساخت تايوان
با سلام خدمت شما
فرستنده دیجیتال کرمانشاه در حال راه اندازی هست و بعضی وقتها برنامه پخش میکنه
امروز که 12 اسفند ماه 89 هست در حال پخش هست من خودم 14 کانال رو گرفتم و کیفیتش هم خیلی خوبه منتها هنوز خبر اونو اعلام نکردن به احتمال زیاد با سفر آقای احمدی نژاد به کرمانشاه اونو رسما افتتاح میکنن
با درود
امروز يعني13 اسفند دوبار سرچ كردم اما كانالي پيدا نكرد
چون بصورت آزمایشی هست در هفته چند ساعت بیشتر در حال پخش نیست ولی انشااله بزودی راه میفته
سلام شهر های تحت پوشش دیجیتال در سایت زیر مشخص است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
اینجا هم یه چیزایی در مورد service menu داره.ار google translator استفاده کنید.
تی وی من la40b750 مالزیه.ولی وارد سرویس منو که میشم گزینه infolink country روی none هست تغییر هم نمیکنه.چکار باید کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)