یکی ازبچه های موبایلستان ظاهرا با خرید از آمازون یا ای بی 650 دلار بون قرارداد گرفته
یکی ازبچه های موبایلستان ظاهرا با خرید از آمازون یا ای بی 650 دلار بون قرارداد گرفته
:خخخخخخخخخخخخخخ
واقعا انتظار داری شرکت های به این بزرگی بیان اینجا قرار دادی بزنن؟ اخه ایران که معلوم نیست فردا دیگه چه تحریمیش میخوان بکنن . هیچ شرکتی ریسک نمیکنه بیاد گوشی قراردادی بده
ایول ! کی هست ؟ اسمش چیه ؟بریم گوشیشو ببینیم فعلا" . تا یک روزی که میخریم حصرتشو بخوریم
این سایت میفروشه 699 دلار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میدونم هادی جان اونقدر ها هم خنگ نیستم به عنوان ارزو گفتم این همه دهن ما رو سرویس کردن میگن ما ژاپون اسلامی هستیم و قدرت منطقه ای و میخوایم مدیریت جهانی کنیم و صد تا کوفت و زهرمار دیگه ولی به امکاتات که میرسه![]()
الان یه اخطار هم در یافت میکنم میگی نه نگا کن عدش تازه میان میگن ما ازادترین کشور دنیا هم هستیم![]()
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، موتورولا Atrix 4G یک گوشی هوشمند دو هسته ای آندروید است که موتورولا و AT&T چندین ماه قبل با همکاری یکدیگر آن را معرفی کردند و این گوشی اکنون برای خرید از طریق وب سایت آمازون با قیمت 49.99 دلار و بصورت قراردادی به فروش می رسد.
این گوشی که به نیرومندترین گوشی هوشمند آندروید در بازار معروف است از شبکه +HSPA اپراتور AT&T پشتیبانی می کند و دارای پردازنده Nvidia Tegra 2 و ddr2 1GB RAM است.
..
موتورولا Atrix 4G از نظر کارایی در سطح لپ تاپ و نوت بوک می باشد و با وصل کردن آن به یک پایه می توان کارایی گوشی را ارتقا داد. از سایر ویژگی های این گوشی هوشمند می توان به صفحه نمایش لمسی 4 اینچ با وضوح 540 x 960 پیکسل ، اسکنر اثر انگشت ، دوربین 5 مگاپیکسل با فلاش LED و کانون اتوماتیک ، قابلیت فیلمبرداری HD ، دوربین 3MP1. در قاب جلو برای مکالمه تصویری و قابلیت های ارتباطی پیشرفته اشاره کرد.
Last edited by fire159; 12-04-2011 at 12:33.
AT&T اینجا آنتن نمیده؟؟؟
نمیشه گوشیه AT&T رو خرید بعد آنلاکش کرد؟؟؟
هادی کیه؟؟؟ :خخخخخخخخخمیدونم هادی جان اونقدر ها هم خنگ نیستم به عنوان ارزو گفتم این همه دهن ما رو سرویس کردن میگن ما ژاپون اسلامی هستیم و قدرت منطقه ای و میخوایم مدیریت جهانی کنیم و صد تا کوفت و زهرمار دیگه ولی به امکاتات که میرسه
الان یه اخطار هم در یافت میکنم میگی نه نگا کن عدش تازه میان میگن ما ازادترین کشور دنیا هم هستیم
منم باهات موافقم. خودم منم تا حالا 2 بار برای همیشه بن شدم و 1 بار هم اخطار گرفتم
خدا کنه روزی برسه که ادم دیگه تحریم نباشه به خاطر سیاست های ****** دولت مردا
شاید اگه دست دوم بخری بشه.مثلا از Ebay.وقتی قرار داد روی میبندی موظفی تا 2 سال ماهی مثلا 80 دلار پول بدی.
اگر آنلاک کردن به این راحتی ها بود که دیگه همه میرفتن همون 50 دلاری رو میخریدن و میبردن تو کشورشون مثلا" ایران یا ... استفاده میکردن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)