تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 227 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

وقت نکنه به سیارات دیگه بره و ماموریت فرعی هم نداره؟! اینا چه طور ممکنه؟ : دی

من نگفتم کلا ماموریت فرعی نداره
    منظورم این بود که با توجه به داستان بازی و وقایعی که سریع اتفاق می افتند امکان داره ماموریت های فرعی کم تر بشه نسبت به شماره های قبل

شما فکر کن اون همه ریپر به زمین حمله کردند و شپرد باید جلشون رو بگیره تا زمین نابود نشه
    چقدر ممکنه طول بکشه جلشون گرفته بشه یا اونا با اون قدرت و تعدادشون چقدر وقت لازم دارند تا زمین رو نابود کنند...؟؟
    درکل به نظر میاد اگه کلیت داستان فقط همین باشه همه چیز باید خیلی سریع اتفاق بیافته و شاهد داستان کوتاهی نسبت به نسخه های قبلی باشیم
    شاید هم زمین کلا نابود بشه و شپرد برای نجات بقیه کهکشان باهاشون بجنگه که اگه اینطوری باشه اونوقت داستان میشه شبیه ME2

2. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منظورم این بود که با توجه به داستان بازی و وقایعی که سریع اتفاق می افتند امکان داره ماموریت های فرعی کم تر بشه نسبت به شماره های قبل

شما فکر کن اون همه ریپر به زمین حمله کردند و شپرد باید جلشون رو بگیره تا زمین نابود نشه
    چقدر ممکنه طول بکشه جلشون گرفته بشه یا اونا با اون قدرت و تعدادشون چقدر وقت لازم دارند تا زمین رو نابود کنند...؟؟
    درکل به نظر میاد اگه کلیت داستان فقط همین باشه همه چیز باید خیلی سریع اتفاق بیافته و شاهد داستان کوتاهی نسبت به نسخه های قبلی باشیم
    شاید هم زمین کلا نابود بشه و شپرد برای نجات بقیه کهکشان باهاشون بجنگه که اگه اینطوری باشه اونوقت داستان میشه شبیه ME2

بخشی از زمین که نابود میشه(همون نیو یورک و لندن)بازی پر از هاسک خواهد بود.احتمالا ریپر ها زمین رو میگیرن و ما قبل از اینکه کل زمین رو نابود کنن کل گلکسی رو کتحد میکنیم میریزیم تو زمین میکشیمشون.

ولی شاید تا اواسط بازی ما با ریپر ها در زمین و سایر نقاط کهکشان بجنگیم بعد اخرش با تکنولوژی ریپر ها بریم توی فضای تاریک کهکشان جایی که ریپر ها زندگی میکنند اونجا نابودشون کنیم.(البته یکم میشه مثل نسخه ۲)
    فقط هرچی که میشه با ایلوسیو من بد رفتاری نکنن من دوسش دارم مخصوصا صداشو

4. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ب دلتون بد را ندید...میترکونه ! امیدوارم گوتی هم بشه !

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------

داستانشو خیلی کلی گفتی...(اینجوری ک همش یه میشن میشه)
    گستردش میکنن بسطش میدن...

6. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

لیست اهنگسازان بازی:

Clint Mansell کاندید جایزه گلدن گلاب و اهنکساز هالیوودی و اهنگساز فیلم های Black Swan, The Wrestler and Requiem for a Dream

Christopher Lennertz کاندید جایزه امی و اهنگگساز هالیوودی و برای اهنگسازی فیلم Horrible Bosses معروف شدند و همچنین اهنگساز Mass Effect 2: Overlord, Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker هستند و برای بازی Medal of Honor برنده جایزه شدند. همچنین اهنگساز Alvin and the Chipmunks و Supernatural هم هستند.

Cris Velasco اهنگساز سری بازی های God Of War هستند و اهنگسازی Mass Effect 2: Kasumi and Mass Effect 2: Arrival رو هم انجام دادند.

Sam Hulick اهنگساز کارکشته سری مس افکت که اهنگسازی هر دو نسخه بازی برعهده ایشون بوده همچنین اهنگسازی Mass Effect: Bring Down the Sky با ایشون بوده.

Sascha Dikiciyan اهنگساز کار کشته صنعت بازیسازی جهان که بیشتر برای بازی های TRON: Evolution شناخته شده هستند و قسمتی از اهنگسازی Mass Effect 2: Kasumi and Mass Effect 2: Arrival رو ایشون انجام دادند.

این هم بخشی از یکی از اهنگ های بازی ساخته Sam Hulick:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 8 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کافیست Soundtrack های The Fountain رو گوش بدید تا متوجه بشید Clint Mansell چه اعجوبه ایست

10. 4 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این آهنگساز ها باید منتظر Soundtrack های فوق العاده برای بازی باشیم. Clint Mansell که قبلا در موردش توضیح دادم و خیلی عالی برای چند تا فیلم معروف آهنگساری کرده که مس افکت 3 هم اولین بازیه که کار آهنگسازی اونو برعهده داره...
    کلا Bioware در این زمینه دیگه قشنگ می دونه چی کار کنه و چه کسانی رو برای این کار انتخاب کنه که بازی های اونو هم نگاه کنید همگی از نظر صداگذاری و موسیقی فوق العاده بودن و حتی DA2 هم که خود بازیش در حد انتظار نبود ولی از نظر صداگذاری و موسیقی فوق العاده بود

12. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

این سلاح مدل جدید ME3 هستش....طراحی جدید و سیستم جدیدی که در N7 بر روی این سلاح هستش

این اسلحه assault rifle هستش و ترکیبی از سه مدل اسلحه هستش شاتگان ، پیستول ، اسنایپر ، و SMG

خودم فکر میکنم این اسلحه که ترکیبی از اون یکی سلاح ها هستش قدرت انچنان بالایی نسبت به تک تک اونها جدا جدا نداره

ولی برا اسلحه ای که همیشه کنا رادم باشه خیلی میتونه کاربرد داشته باشه...

و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم شیلتر بود من موفق به دیدنش نشدم ببینید به ما تعریف کنید : دی
    +

راستی رفقا من شخصا دیگه تحملم تموم شده چی کار کنیم این تاریخ ریلیز بازی زودتر باشه تا اونجایی هم که میدونم ساخت بازی تموم شده باید باشه و منتظر زمان ریلیزن
    من که دیگه طاقت ندارم
    Last edited by Layken; 30-12-2011 at 00:47.

14. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

چقد باحاله...عاشقش شدم!
    !AWESOME

16. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

Mass Effect 3 یکی از بازی های مورد انتظار در سال ۲۰۱۲ به گفته Bioware سخت تر خواهد شد. سازنده بازی ادامه داد که ME3 از دو بازی قبل این سری سخت تر خواهد بود به طوری که در قسمت NORMAL بازی شما گیم پلی معادل بخش “VETERAN” در دو قسمت قبل را خواهید دید.
    و اما در قسمت multiplayer بازی ME3 مدیر تولید Bioware آقای Casey Hudson گفت:
    ” در واقع این هم یک آغاز , میانه و پایان در جنگ میان کهکشان هاست به دلیل اینکه اساسا متفاوت و جدید خواهد بود و همچنین در این مسیر به تجربیات فرمانده شپرد نیز افزوده شده است که با قسمت تک نفره هم درگیر خواهد بود. “
    به هر حال باید تا عرضه این بازی منتظر بود تا قسمت سوم Mass Effet را نیز تجربه کنیم.

18. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اثر جرمی!!!!!!!!! دیگه عناوین و اسم های حقیقی و حقوقی رو در هیچ زبانی معنی نمیکنند. مترجم این خبر خیلی باحال بوده!

20. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •