و چند کلمه هم از مادر عروس
با صحبت های اساتید ( ژاوی ، ویا، والدز ) تنها جای صحبت لیونل مسی خالی بود که خدا کمک کرد و ایشان نیز لب به سخن گشودند. کسی که درون زمین به واسطه درخشش جوان گمنام آرسنال در خط دفاع دهانش بسته شده بود، گویا مشکل این موضوع را بازی سازان بارسلونا میداند زیرا در واکنشی غیر عادی از علاقه شدید سسک برای حضور هرچه زودتر در بارسلونا می گوید تا شاید بجای 600 پاس در عرض، یکی پیدا شود در اینگونه بازی ها 2 پاس در عمق برای او بی اندازد !!
مسی می فرمایند " سسک فابرگاس یک بازیکن کلیدی برای آرسنال است و من واقعا می خواهم با او در بارسلونا بازی کنم !! اما این مساله به من بستگی ندارد !!
( خوب یعنی الان ما باید برات چکار کنیم؟؟ )
در نهایت او ( سسک ) آنچه خودش می خواهد و آنچه مردم در بارسلونا به دنبال آن هستند را انجام خواهد داد !!!
( اصل مطلبو بگو چرا طفره میری؟؟ ) اما فکر می کنم علاقه او این است که در بارسلونا باشد چرا که هیچ جا بهتر از اینجا نخواهد بود که او بتواند در آن موفق باشد !!!
( دقیقا مثل دیدار چهارشنبه شب )
شکست در دیدار چهارشنبه ما را اذیت می کند زیرا سزاوار آن نبودیم !!
( اونکه البته، بر منکرش لعنت )
در نیمه اول برای مدتی طولانی واقعا عالی بازی کردیم، به سرعت توپ را به این طرف و آن طرف می بردیم،
( یعنی اون تاکتیکتون بود؟؟ ما فکر کردیم دارید وسطی بازی می کنید ) شرم آور است که نتوانستیم پیروز بازی باشیم !!
( با اینکه شرم می کشید باز این همه فک میزنید؟؟ )
اما کاملا ریلکس هستیم زیرا می دانیم این روند را عوض خواهیم کرد، تنها بک گل برای غلبه بر انها نیاز داریم.
( ما هم تیمو با مایو میاریم واسه شنا لب ساحل، شما یه گل بزنید ما نگاه کنیم )
مهم نیست چگونه این کار را انجام می دهیم. اینکه با گل من باشد یا نه،
( تواضع رو داشته باشید مثال زدنیه ) مهمترین چیز این است که به دور بعد صعود کنیم.
( اگه خدا بطلبه )
ما باید با همان روش بازی کنیم و اگر همانگونه که در نیمه اول در امارات بازی کردیم کار کنیم، شانس فوق العاده ای خواهیم داشت که به مرحله بعد برویم !!!
( شما به همون روش بازی کنید ما خوشحال میشیم )
باید امیدوار بود که من بتوانم یکی دیگر از بازی های فوق العاده ام را ارائه دهم
( بچه های آرسنال دست به دعا بشید که نیاز داره ) و با آن ما می توانیم به مرحله بعد برویم !!!!!"
( خوب اگه ازون شبای فوق العادت نباشه کجا میرین؟ چیز دیگه نمونده بگی؟؟ مسی جان جریان شکیرا با پیکه چی شد؟؟ نظرت در مورد انقلاب مردم مصر چیه؟؟ باراک اوباما بازم میتونه برای ریاست جمهوری رای بیاره؟؟ خوب من الان سوال زیاد دارم جواب اینارو کی میدی؟؟)
کاملا قابل درک است که هواداران آرسنال از سرمربی و ستارگان خود الگو می گیرند و طبیعتا تیم های دیگر نیز اینگونه هستند. پس جای تعجب نیست که نمی توان با هواداران این تیم هم فکری کرد. البته تعداد خاصی از انها منطق لازم را در اختیار دارند، آنهایی که هواداران خود این باشگاه هستند و نه بازیکنان آن !!
منبع مصاحبه: SkySport