تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
234. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال - Arsenal

22 9.40%
  • اینتر - Inter

5 2.14%
  • بارسلونا - Barcelona

68 29.06%
  • بایرن مونیخ - Bayern Munich

22 9.40%
  • تاتنهام - Tottenham

4 1.71%
  • چلسی - Chelsea

12 5.13%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

0 0%
  • شالکه - Schalke

0 0%
  • رئال مادرید - Real Madrid

55 23.50%
  • رم - Roma

0 0%
  • کپنهاگن - Copenhagen

0 0%
  • لیون - Lyon

0 0%
  • مارسی - Marseille

0 0%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

36 15.38%
  • میلان - Milan

10 4.27%
  • والنسیا - Valencia

0 0%
صفحه 34 از 115 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1141

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ولی‌ چیزی که جالب هست تو خیلی‌ از پستهای طرفداران آرسنال دیده می‌شه توهین به بارسا هست. که بیربط نمیتونه به نتایج بارسا با این تیم باشه!
    در رابطه با قضیه سسک نمیدونم تا کی‌ میخواین به بازیکنا بارسا توهین کنین؟
    دوست خوبم یه پست بیار که توهینی شده باشه!
    مثل اینکه شما سایته گل نمیرین!
    به کانون هواداری تیمتون سر نمیزنین
    آدم بعضی از صحبت هاشون رو میشنوه از خودش خجالت میکشه
    صبر آدمم حدی داره
    شما تا کی میخواین تیم های دیگرو کوچیک بشمارین و تحقیر کنین؟
    کی میخواین به تیمه مقابلتون احترام بذارین؟
    اگه کسی از توهین شاکی باشه ما باید باشیم نه شما!
    چرا بارسلون و بازیکن هاش نمیخوان بفهمن که سسک توی آرسنال خوشحاله؟
    چرا نمیخوان بفهمن که سسکبه تیمش متعهده؟
    چرا نمیخوان بفهمن که کاپیتانه تیمشه؟
    به نظرت درسته که مسی الان بیاد و مصاحبه بکنه که سسک دوست داره بیاد اونجا و سسک ماله ماست و ....؟
    توی این موقعیت؟
    بین 2 بازی؟
    ما به شما توهین میکنیم یا شما به آرسنال و هوادار هاش؟
    خسته نشدین از بس بحثه کاتالانو و DNA رو پیش کشیدین؟
    سسک رو میخواین؟
    هیچ مشکلی نیست
    صبر کنین تا تابستون
    رقم درخواستی باشگاه رو بپردازین
    انصافا قیمته سسک 40 میلیونه؟
    همه دیدن که اندی کارول و تورس با چه قیمتی جا به جا شدن!
    الانم بحث سر قیمته سسک نیست و رفتن و نرفتنش
    بحث سره اخلاق حرفه ایه!
    که باشگاه بارسلونا ذره ای رعایتش نکرده
    این خبر ترجمه شده سایت کانون هوداری هست که مصاحبه مسی هست :
    من دیگه حوصله ندارم حرف هایی که با رنگ قرمز اضافه شده رو پاک کنم(صحبت های مترجم)

و چند کلمه هم از مادر عروس
    با صحبت های اساتید ( ژاوی ، ویا، والدز ) تنها جای صحبت لیونل مسی خالی بود که خدا کمک کرد و ایشان نیز لب به سخن گشودند. کسی که درون زمین به واسطه درخشش جوان گمنام آرسنال در خط دفاع دهانش بسته شده بود، گویا مشکل این موضوع را بازی سازان بارسلونا میداند زیرا در واکنشی غیر عادی از علاقه شدید سسک برای حضور هرچه زودتر در بارسلونا می گوید تا شاید بجای 600 پاس در عرض، یکی پیدا شود در اینگونه بازی ها 2 پاس در عمق برای او بی اندازد !!

مسی می فرمایند " سسک فابرگاس یک بازیکن کلیدی برای آرسنال است و من واقعا می خواهم با او در بارسلونا بازی کنم !! اما این مساله به من بستگی ندارد !! ( خوب یعنی الان ما باید برات چکار کنیم؟؟ )

در نهایت او ( سسک ) آنچه خودش می خواهد و آنچه مردم در بارسلونا به دنبال آن هستند را انجام خواهد داد !!! ( اصل مطلبو بگو چرا طفره میری؟؟ ) اما فکر می کنم علاقه او این است که در بارسلونا باشد چرا که هیچ جا بهتر از اینجا نخواهد بود که او بتواند در آن موفق باشد !!! ( دقیقا مثل دیدار چهارشنبه شب )

شکست در دیدار چهارشنبه ما را اذیت می کند زیرا سزاوار آن نبودیم !! ( اونکه البته، بر منکرش لعنت )

در نیمه اول برای مدتی طولانی واقعا عالی بازی کردیم، به سرعت توپ را به این طرف و آن طرف می بردیم، ( یعنی اون تاکتیکتون بود؟؟ ما فکر کردیم دارید وسطی بازی می کنید ) شرم آور است که نتوانستیم پیروز بازی باشیم !! ( با اینکه شرم می کشید باز این همه فک میزنید؟؟ )

اما کاملا ریلکس هستیم زیرا می دانیم این روند را عوض خواهیم کرد، تنها بک گل برای غلبه بر انها نیاز داریم. ( ما هم تیمو با مایو میاریم واسه شنا لب ساحل، شما یه گل بزنید ما نگاه کنیم )

مهم نیست چگونه این کار را انجام می دهیم. اینکه با گل من باشد یا نه، ( تواضع رو داشته باشید مثال زدنیه ) مهمترین چیز این است که به دور بعد صعود کنیم. ( اگه خدا بطلبه )

ما باید با همان روش بازی کنیم و اگر همانگونه که در نیمه اول در امارات بازی کردیم کار کنیم، شانس فوق العاده ای خواهیم داشت که به مرحله بعد برویم !!! ( شما به همون روش بازی کنید ما خوشحال میشیم )

باید امیدوار بود که من بتوانم یکی دیگر از بازی های فوق العاده ام را ارائه دهم ( بچه های آرسنال دست به دعا بشید که نیاز داره ) و با آن ما می توانیم به مرحله بعد برویم !!!!!" ( خوب اگه ازون شبای فوق العادت نباشه کجا میرین؟ چیز دیگه نمونده بگی؟؟ مسی جان جریان شکیرا با پیکه چی شد؟؟ نظرت در مورد انقلاب مردم مصر چیه؟؟ باراک اوباما بازم میتونه برای ریاست جمهوری رای بیاره؟؟ خوب من الان سوال زیاد دارم جواب اینارو کی میدی؟؟)

کاملا قابل درک است که هواداران آرسنال از سرمربی و ستارگان خود الگو می گیرند و طبیعتا تیم های دیگر نیز اینگونه هستند. پس جای تعجب نیست که نمی توان با هواداران این تیم هم فکری کرد. البته تعداد خاصی از انها منطق لازم را در اختیار دارند، آنهایی که هواداران خود این باشگاه هستند و نه بازیکنان آن !!

منبع مصاحبه: SkySport

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

نظر من درباره پاسکاری بارسا (فکر کنم قبلا هم یکی دو بار بهش اشاره کردم):

اما اگه بخوایم خیلی کلی به این موضوع نگاه کنیم میبینیم این پاسکاری ها، حفظ توپ برای بارسلونا به همراه داره. این حفظ توپ مالیکیت توپ و میدان رو برای بارسا فراهم میکنه... این مالکیت توپ باعث میشه بازیکنان میانی تیم حریف + دفاع حریف تلاش کنن که مالکیت توپ رو به دست بگیرن... این تلاش باعث میشه فضاهای اندک در دفاع فشرده حریف باز بشه و نهایتا با مهندسی مثل ژاوی مقعیت سازی کنه و بازیکنان سرعتی ای مثل مسی یا پدرو صاحب موقعیت های فوق العاده خطرناکی بشن...
    به نظر من برنامه اولیه بارسا برای اکثر بازی هاش همینه و یه جورایی بهش خو گرفته...معتقدم زمانی بارسا متوقف میشه که حلقه ای از زنجیره ی بالا توسط برنامه تیم حریف شکسته بشه... اون موقست که بیراه نیست بگیم، پاسکاری بارسا ارزش فنی زیادی نداره... مثل بازی رفتش مقابل آرسنال (خصوصا در نیمه دوم)
    یاعلی

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست خوبم یه پست بیار که توهینی شده باشه!
    من منظورم شما نبودین اگه دقت کنین جمع نبستم ولی‌ شما یک سر به این سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه کنین ببینین که طرفداران آرسنال ( بالای ۷۰% چه راحت به تیم بارسا و طرفدارهاش توهین می‌کنن و کلا نقد و بر رسی‌ بازی‌ها رو گذاشتن کنار و منتظر هستن تا ببینن کی‌ درباره سسک صحبت کرده و یه تاپیک راه بندازن و شروع کنن به توهین)

مثل اینکه شما سایته گل نمیرین!
    سایت گل هم شد مرجع؟ نه اصولاً علاقه‌ای ندارم کامتهای طرفداران چه بارسا چه دیگر تیمها رو اونجا بخونم چون همه جور توهین از همشون دیده می‌شه و تنها مختص برای یک تیم نیست.

به کانون هواداری تیمتون سر نمیزنین
    شما اگه حتی یک توهین به تیم آرسنال تو این سایت که خودم هم عضوش هستم پیدا کردی قول میدم دیگه مزاحم اوقات شریفتون نشم
    کد:
    پ ن: سایت ۲ روز فعلا بخاطر عوض کردن سرور بسته شده.

چرا بارسلون و بازیکن هاش نمیخوان بفهمن که سسک توی آرسنال خوشحاله؟
    چرا نمیخوان بفهمن که سسکبه تیمش متعهده؟
    چرا نمیخوان بفهمن که کاپیتانه تیمشه؟
    به نظرت درسته که مسی الان بیاد و مصاحبه بکنه که سسک دوست داره بیاد اونجا و سسک ماله ماست و ....؟
    توی این موقعیت؟
    بین 2 بازی؟
    ما به شما توهین میکنیم یا شما به آرسنال و هوادار هاش؟
    شما با سسک صحبت کردی که میگی‌ خوشحال هست؟
    خود سسک که بازیچه نیست هرکی‌ خواست کوکش کنه. شما بعد از جام جهانی‌ یادته خودش چی‌ گفت؟ پدرش قبل از بازی با بارسا چی‌ گفت؟ ممکن تعهد داشته باشه ولی‌ مطمئن باش قلبش پیش بارسا هست و اگه تا الان هم موند تو آرسنال وقت بخاطر شخص ونگر بوده و باز مطمئن باش به زودی به بارسا بر میگرده.

این خبر ترجمه شده سایت کانون هوداری هست که مصاحبه مسی هست :
    من دیگه حوصله ندارم حرف هایی که با رنگ قرمز اضافه شده رو پاک کنم(صحبت های مترجم)

اینم اوج شور نویسنده و مترجم این مصاحبه، طرف نشون میده چه شخصیت والایی داره.
    مسی میاد اینو بگه؟ Rofl
    کد:
    لینک انگلیسی‌ این متن رو بدین لطفا چون من خودم تو Sky Sport پیدا نکردم.
    همین مصاحبه هست تو سایت گل ولی‌ نه به این شکل که مترجم هر جوری خواست مصاحبه رو ترجمه کنه یاد آرش فرزین داماد علی‌ پروین افتادم
    Last edited by fr0st; 20-02-2011 at 01:42.

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

چرا قبول نمی کنید باختید ؟ضمنا ما برای بازی برگشت دست و پا بسته نیستیم که از الان بازنده باشیم........

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

امیدوارم این دفعه زود شیر اب رو توی ورزشگاه باز نکنین.

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خوب پست آخر من پاک شد.
    جال اینجاست که من توش فقط یه عکس از سایت هواداران بارسا گذاشته بودم که به فابرگاس، ونگر و هوادارای آرسنال به طور کاملا مستقیم توههین کرده بودن. بی خیال.

ادامه بحث هیچ فایده نداره جز اینکه تاپیک به بیراهه میره چون نه من حرف شما رو قبول میکنم نه شما حرف منو اینجوری باید تا بازی بعدی هی من بگم هی شما بگی.

تا بازی بعدی خوش باشید (تیکه ننداختما کلی گفتم )

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مراسم اول بازی و معرفی اسمه بازیکنان
    آرسنال - بارسلونا
    کد:

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بارسا 4 بار تو این فصل نباخته که شما 4 تا اما اوردی
    ضمنا رئالی ها از اب گل الود ماهی نگیرن
    موندیم اگه 4 بار میباختین چه میکردین! ضمنا، تو باتلاق زیادی دست و پا نزنین بیشتر پایین میرین

شما که بعد از هرباخت به داوران و توپ و زمین کج گیر میدین
    لطف کن تو این مسائل دخالت نکن دوست عزیز و نگران تیم خودتون باشین که به سرنوشت پارسال دچار نشه. چون این تیمتون واقعاً از لحاظه روحی‌ شکنندست متوجه منظورم که میشین؟
    نمیدونم چرا این روزها طرفداران رئال هم اینقدر خوشحال هستن
    نیست شما بعد مساوی تو لالیگا به توپ جمع کنا گیر ندادین!

بجا بود
    Last edited by kasra_khan2003; 20-02-2011 at 15:09.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آرسنال بازی برابر بارسلونا در نیوکمپ را سخت خواهد یافت - گری لینیکر

بارسلونا چیز دیگریست

با اینکه آرسنال چهارشنبه شب در امارت بارسلونا را شکست داد ولی‌ گری لینیکر بر این باور هست که توپچیها کار سختی در پیش دارند.
    این فوروارد پیشین بارسلونا در مراسم آغاز فروش بلیط فینال لیگ قهرمانان در لندن گفت که بلاوگراناها حتی با یک شکست 2-1 از نخستین بازیشان در یک هشتم پایانی نیز میتوانند این تیم لیگ برتری را کنار بزنند.
    به نوشته fifa.com لینیکر گفت: برخی‌ نتایج بسیار خوب رقم خورده است، و البته نتایجی‌ بزرگ از دو تیم شمال لندنی.
    من عاشق تماشای بازی بارسا هستم و صادقانه باید بگویم آنها میتوانند که بزرگترین تیم باشگاهی باشند که ما دیده ایم .
    هنگامی که از لینیکر پرسیده شد آیا او این حرف را با وجود پیروزی آرسنال می‌گوید وی گفت: بله همینطور است، ولی‌ این تنها نیمهٔ راه است، و من فکر می‌کنم آرسنال کار بسیار سختی در پیش دارد زیرا بارسا چیز دیگریست، نه تنها بخاطر روش بازیشان بلکه بخاطر روش سختکوشانه شان.
    آنها بازیکنان با استعداد بسیاری دارند، آنها باید ادامه بدهند و دو یا سه بار دیگه لیگ قهرمانان رو بدست آورند تا واقعاً بتوانیم آنها را بهترین تیم تاریخ بنامیم ولی‌، من فکر می‌کنم که بگونه‌ای قابل درک چنین کاری را انجام داده‌اند.

کد:
    Last edited by fr0st; 20-02-2011 at 16:54.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

موندیم اگه 4 بار میباختین چه میکردین! ضمنا، تو باتلاق زیادی دست و پا نزنین بیشتر پایین میرین

نیست شما بعد مساوی تو لالیگا به توپ جمع کنا گیر ندادین!

بجا بود
    شما که دست و پا زدین رفتین قعر باطلاق چه احساسی‌ اون زیر دارین؟
    به نتایج ۵ تا بازی قبلی‌ تون با بارسا نگاه کنین تا این جور تیکه اندختنا یادتون بره.
    دوستان شیرین رئال لطف کنن درباره بازی بارسا نظر ندن چون قداست این تیم لکه دار می‌شه
    یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •