ما ندیدیم. اما اگر همچین سیستمی با این کانفیک دیدی به ما هم خبر بده.cori7 فنش مرتب کار می کنه. من این سیستمو با بقیه سیستم ها مقایسه کردم فنش یه مقدار که چه عرض کنم خیلی کار می کنهولی باید باشه چون سیستم داغ می کنه.
.
ما ندیدیم. اما اگر همچین سیستمی با این کانفیک دیدی به ما هم خبر بده.cori7 فنش مرتب کار می کنه. من این سیستمو با بقیه سیستم ها مقایسه کردم فنش یه مقدار که چه عرض کنم خیلی کار می کنهولی باید باشه چون سیستم داغ می کنه.
.
من که مدام ازش استفاده میکنم صدای فنش اصلا مزاحمم نیست صدای کمی داره
تو دور کند که اصلا صداش در نمیاد تو دور تند هم صدای کمی داره
کسی درایور usb 3 سراغ نداره که بهش بخوره واسه ویندوز 32bit مال خودش فقط واسه 64bit داره![]()
دوست عزیز.. اشتباه نکن! استفاده از ویندوز 32 بیتی تو این دستگاه تقریبا نصف کاراییشو تعطیل میکنه.. ویندوز 32 بیتی به طور کلی بیشتر از 3 گیگ رم رو ساپورت نمیکنه. (با رم گرافیک 4G) اونم که میگی 6 گیگو شناخته، بله شناخته، ولی جلوشم نوشته 3GB Usable یعنی 3 گیگ قابل استفاده
شما اگه میخواستی از وین 32 یا XP استفاده کنی باید میرفتی سراغ دستگاههایی که 3 گیگ رم بیشتر ندارن با 1 گیگ گرافیک نهایتا
به نظر من از ویندوز 64 بیت استفاده کن... وگرنه سیستمتو شهید کردی![]()
بعضی از برنامه ها رو سیستم 64bit اجرا نمیش واسه همین من ویندوز 32bit نصب کردم
در کل من با 64bit کار میکنم مگه واسه بعضی کارای جزئی![]()
نرم افزار HWMonitor رو بریز بعد از سیستمت کار بکش دما که رو 70 60 رفت صداشو ببین چطوریه!! حتما جای خنکی سیستمتو گذاشتی یا ازش کار گرافیکی سنگین نکشیدی. من یه لپ تاپ ibm lenovo هم کنار این xps l501 گذاشتم. کمترین صدای xps برابر با بیشترین صدای ibm ست. البته ibm تو بازار ایران مشتری نداره چون پشتیبانی نداره! البته بازم خیلی جای شکرش باقیه که فن این دستگاه مرتب کار میکنه.
با سلام
دوستانی که این مدل رو دارن همراهش جند تا سی دی هست ؟
ایا سی دی ویندوز اورجینالش هم باهاش هست یا نه؟
با تشکر
در کل 4 تا داره .Mcafee security center و Resource Media webcam و Drivers و Fast Access
نامردا ویندوز اورجینال روش نزاشتن![]()
قیمته مروز زیگورات ۱۴۹۹تمان
با سلام
خوب چیزی که دست دوست من رسید این نرم افزارها روش نصب بود ولی یک سی دی درایور داره
یعنی نرم افزارهایی که اشاره کردین هر کدوم روی یک سی دی هست ؟منظور از 4 تا ؟
خوب اگه ویندوز پرید چطور باید ویندوز اورجینال رو گیر اورد وقتی همراه دستگاه نیست ؟
با تشکر
اینها روش نصبه فقط یه دیسک درابور هست داخلش
یا باک اپ میگیری یا از شماره سریال ویندوز که زیر نوت بو ک هست استفاده میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)