تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 639 اولاول ... 243031323334353637384484134534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کسی میدونه برای باز کردن طرح طلا یا یک همچین چیزی که بانک صادارت تبلیغ میکنه باید حداقل حسابی که باز میکنی چقد باشه ؟ و میشه در مورد سود و .... توضیح بدین ؟

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

چرا باید شماره حساب با شماره کارت فرق داشته باشه؟ یعنی مثلا کسی بخواد پول به حساب من بریزه باید شماره حسابمو بهش بدم یا شماره کارتمو؟

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

چرا باید شماره حساب با شماره کارت فرق داشته باشه؟ یعنی مثلا کسی بخواد پول به حساب من بریزه باید شماره حسابمو بهش بدم یا شماره کارتمو؟
    خب اگه بخواد از طریق فیش واریزی به حسابتون واریز کنه (یعنی از طریق متصدی بانک)، باید شماره حسابتون رو داشته باشه ... اما اگه بخواد از طریق خود‌پرداز یا اینترنت، براتون کارت به کارت کنه، باید شماره کارتتون رو بهش بدید ...

فلسفه‌ی این جدا بودن حساب و کارت هم اینه که شما برای همه‌ی حساب‌هاتون (فکر کنم به جز قرض‌الحسنه‌ی پس‌انداز واسه قرعه‌کشی بانک) می‌تونید کارت عابر بانک دریافت کنید ... در واقع شما اول حساب رو باز می‌کنید و یه شماره حسابی در اون بانک بهتون تعلق می‌گیره (که خب سیستم عددی خودش رو داره و اصلاً مثل کارت‌ها 16 رقمی نیست: شامل کد شعبه، نوع حساب و خیلی چیزای دیگه میشه که همه‌ی اینا با عدد در شماره حسابتون مشخص میشن) ... حالا روی این حساب (سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت یا انواع حساب‌های دیگه‌ی بانکی) می‌تونید درخواست کارت کنید که اون شماره‌ی خاص خودش رو داره و این دو تا جدای از هم هستن ...

اگه جدیداً برای افتتاح حساب و دریافت کارت به بانک رفته باشید، دیدید که حتی اگه بگید من می‌خوام کارت بگیرم هم بهتون فرم افتتاح حساب سرمایه‌گذاری کوتاه مدت میدن تا پر کنید ...
    و وقتی پر کردید، تازه درخواست افتتاح حساب رو دادید !! حالا باید فرم مربوط به درخواست کارت روی حساب کوتاه مدت خودتون رو پر کنید و بدید ...

4. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

خب اگه بخواد از طریق فیش واریزی به حسابتون واریز کنه (یعنی از طریق متصدی بانک)، باید شماره حسابتون رو داشته باشه ... اما اگه بخواد از طریق خود‌پرداز یا اینترنت، براتون کارت به کارت کنه، باید شماره کارتتون رو بهش بدید ...

فلسفه‌ی این جدا بودن حساب و کارت هم اینه که شما برای همه‌ی حساب‌هاتون (فکر کنم به جز قرض‌الحسنه‌ی پس‌انداز واسه قرعه‌کشی بانک) می‌تونید کارت عابر بانک دریافت کنید ... در واقع شما اول حساب رو باز می‌کنید و یه شماره حسابی در اون بانک بهتون تعلق می‌گیره (که خب سیستم عددی خودش رو داره و اصلاً مثل کارت‌ها 16 رقمی نیست: شامل کد شعبه، نوع حساب و خیلی چیزای دیگه میشه که همه‌ی اینا با عدد در شماره حسابتون مشخص میشن) ... حالا روی این حساب (سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت یا انواع حساب‌های دیگه‌ی بانکی) می‌تونید درخواست کارت کنید که اون شماره‌ی خاص خودش رو داره و این دو تا جدای از هم هستن ...

اگه جدیداً برای افتتاح حساب و دریافت کارت به بانک رفته باشید، دیدید که حتی اگه بگید من می‌خوام کارت بگیرم هم بهتون فرم افتتاح حساب سرمایه‌گذاری کوتاه مدت میدن تا پر کنید ...
    و وقتی پر کردید، تازه درخواست افتتاح حساب رو دادید !! حالا باید فرم مربوط به درخواست کارت روی حساب کوتاه مدت خودتون رو پر کنید و بدید ...
    سلام

کدی که بانک پارسیان به عنوان شماره حساب به من داد خیلی طولانیه(دقیق یادم نیست چند رقم بود)ولی اگه کسی بخواد رو کاغذ بنویسه از کاغذ میزنه بیرون

راستی پارسیان واسه قرض الحسنه پس انداز کارت هم میده البته شاید جدیدا همشون میدن درست نمیدونم

6. این کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

کدی که بانک پارسیان به عنوان شماره حساب به من داد خیلی طولانیه(دقیق یادم نیست چند رقم بود)ولی اگه کسی بخواد رو کاغذ بنویسه از کاغذ میزنه بیرون

راستی پارسیان واسه قرض الحسنه پس انداز کارت هم میده البته شاید جدیدا همشون میدن درست نمیدونم
    همه بانکها برای قرض الحسنه کارت میدن.
    شماره حساب هم معمولا 13 رقمیه

8. این کاربر از baren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin_fixfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چطور میتونم توی سپه لاگین کنم؟!
    رمز عبور کدومه؟ نه پسورد 4 رقمی خودپرداز رو قبول کرد و نه رمز دوم رو

جایی نداره درست و حسابی مثل پاسارگاد کارهامون رو انجام بدیم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

العان بالاترین سود رو کدوم بانک یا موسسه میده؟

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چطوری میتونم پرینت حسابم رو از توی اینترنت دریافت کنم؟ سیبای ملی هستش

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

العان بالاترین سود رو کدوم بانک یا موسسه میده؟
    فکر کنم همه مثل هم باشن چون اگر یکی بخواد بالاترین سود رو بده همه میرن یه جای خاص!
    17 % 5ساله بیشترینشه

13. این کاربر از faded بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

فکر کنم همه مثل هم باشن چون اگر یکی بخواد بالاترین سود رو بده همه میرن یه جای خاص!
    17 % 5ساله بیشترینشه
    نه عزیزم العان بانک مهر اقتصاد حدود 28 درصد یک ساله و 40 درصد دوساله میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •