این ترمز اتومات هم شده معضل... به نظر من که اصلا بازی رو راحت نمیکنه
هر چی زور میزنی از رقیب جلو بیفتی، سر پیچ که میرسی زحمتت به هدر میره
غیر فعالش بکنید بهتره
این ترمز اتومات هم شده معضل... به نظر من که اصلا بازی رو راحت نمیکنه
هر چی زور میزنی از رقیب جلو بیفتی، سر پیچ که میرسی زحمتت به هدر میره
غیر فعالش بکنید بهتره
سلام
آقا به خدا راست میگن بروبچز ... گرافیک 2 یکم پایین تره ! یه جورییه ! : دی
ولی رانندگی تو شبش خیلی خوبه !
راستی ...
بازگشت غرور آفرین بانوان عزیز را به NFS تبریک میگووییم ! : دی
خب شما اگر رانندگیتون حرفه ای هست میتونید کنترل کشش و کنترل استقامت رو خاموش کنید بعد میتونید خیلی خوب رد بشید
اتفاقا همین کار رو هم کردم...
خیلی دارم تلاش میکنم از بازی خوشم بیاد... ولی نمیشه که نمیشه
فقط یه نیرویی داره بهم میگه که باید تمومش کنم
Last edited by Keyvan2139; 17-04-2011 at 00:45.
کلآ بازی یکم بیش از اندازه سخت هست!اشتباهه اینا همینجاست که شبیه ساز رو تو سخت بودن کنترل ماشین خلاصه کردن و تمام.به هیجا هم نمی خورم نه به دیوار نه به جدول ولی نمیدونم چرا همه از من جلو میزنن و من همش نفر 16 میشم.
هنوز shift خیلی کار داره تا به پای شبیه سازهای عالی و نامبر وانی چون GT5 , FORZA 3 برسه.
من خودمم تا 60 درصد بازی رفتم دیگه بیخیالش شدم چون واقعآ اعصابشو ندارم دیگهترجیح میدم منتظر DIRT3 باشم
خو من با بالاترین رزولیشن ممکن و تنیضمات گرافیکی high بجز : motion blur = normal و shadows = normal بازی میکنم دیگهمنظورتونو متوجه نشدم
.
البته وحید هم درست میگه !! شاید یکم بیشتر بازی کنم !! مراحل بعدی متفاوت باشه و برتری نسخه ی 2 به چشم بیاد !فقط تو اون مراحل اول تعجب کرم !! انتظار بیشتری داشتم
حالا باقیش شاید نظرم عوض شد . (اگه شد همین جا اعلام میکنم
)
.
پ.ن : راستی چرا اینقد ماشینا تکون میخورن !(هم لذت بخشه هم سر درد اور
)
Last edited by SA.JJ.AD; 17-04-2011 at 01:07.
یک مسئله که من رو گیج کرده!
توی لامبورگینی ها مورسیه لاگو معمولی دیده نمیشه که کلاس B باشه ولی توی مسابقات سری B مدرن میبینم که مورسیه لاگو حضور داره!اونم معمولی!
قضیه چیه؟!
دوستان از کجا بفهمم که واسه چه مرحله ای چه ماشینی لازمه تا ماشین بخرم؟
کسی میدونه چه جوری میشه ماشین رو بفروشی؟باید حتما 2 تا ماشین داشته باشی؟
Last edited by SHADEL; 17-04-2011 at 23:11.
اولا هر شاخه ای از مسابقات یعنی همون بخش اولی که میرید توی Career پایین شاخه زده کلاس B یا C هست
بعد ماشینی که میخرید هم که مشخصه پایینش زده مثلا C991 که اگر این عدد بشه 1000 که با تیونینگ میشه دیگه جز C نیست و باید در آپگرید دقت کنید که به B نره
مثلا گفتم
برای B هم به A نره
توی گاراژ روی ماشین Enter رو بزنید آخرین گزینه یعنی Sell را انتخاب کنید که به معنای فروش هست
سوال منم هست.....کسی میدونه چرا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)