سلام دوستان
میشه بگید از gps این گوشی چه طور باید استفاده کنیم ؟
سلام دوستان
میشه بگید از gps این گوشی چه طور باید استفاده کنیم ؟
درود.ببخشید من دوستم می خواد این گوشی رو بخره واسه همین اومدم اینجا تا چنتا سوال در موردش بپرسم:
1-اول اینکه کیفیت صفحه نمایش چطوره؟(هم کیفیت لمس و هم کیفیت تصویر)
2-کیفیت بدنش چطوره؟
3-دوستم زیاد با گوشی کار نمیکنه,می خواستم بدونم که کارکردن باهاش سخت نیست؟
در آخر می خوام اگه مشکلی داره بهم بگید و اینکه در مورد خرید باید به چه نکاتی توجه کنم....
با تشکر.
با سلام
1-کیفیت صفحه نمایش که زیاد بالا نیست و 256000 رنگ داره و وضوحش هم پایینه240*400 و کار باهاش خیلی راحت و رابطه کاربری بالایی داره و بدنش هم مثل بقیه گوشی هاست!
امیدوارم که مفید بوده باشه
درود.ممنون از شما دوست عزیز.
در مورد هنگ و مشکلات هم اگه میشه یه توضیحی بدین...
با تشکر.
فقط وقتی با opera mini کار میکنی هنگ و ریستارت میکنه ولی تو جاهای دیگه روان کار می کنه و اینو هم بگن که نسبت به پولی که میدی بهترین گوشیه !
درود.ممنون از شما......
سلام دوستان
یه چیزی تو سایت ها پیدا کردم گفتم شما هم بدونین
اول این کد رو بزنین*#7092463*# سپس گزینه madul setting و بعد گزینه common رو بزنین و test mode رو زده و سیو کنین و. حالا دو ایکون 3G و R ظاهر میشه به جای E و با اینکه این گوشی 3G رو ساپورت نمیکنه و حالا نمی دونم این چه فرقی داره و چه مزیتی داره و آیا این واقعیه !!
دوستان قاب گوشی من شکسته آیا واسش قاب گیر میاد؟ هرجا پرسیدم میگن نیست. کسی تا حالا قابشو خریده؟
سلام این گوشی جندتا اس ام اس رو می توه تو inbox , sent masage نگه داره مال من با 250 تا پر شده و پیغام میده که باید پیاماتو حذف کنی تا جا باز شه
همه این مشکل رو دارند آخه 250 تا خیلی کمه
سلام دوستان
من دنبال یه برنامه ای بودم برای گوشی wave525 که مثل pc suite نوکیا باشه می خوام پیامک ها و یاداشتهای گوشیم رو به کامپیوترم انتقال بدم.
آیا اصلا همچین برنامه ای هست برای این گوشی؟؟
اگه هست ممنون میشم برام بزارین
باتشکر
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
سلام دوستان
من دنبال یه برنامه ای بودم برای گوشی wave525 که مثل pc suite نوکیا باشه می خوام پیامک ها و یاداشتهای گوشیم رو به کامپیوترم انتقال بدم.
آیا اصلا همچین برنامه ای هست برای این گوشی؟؟
اگه هست ممنون میشم برام بزارین
باتشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)