BX2285 دقیقا چه پورتهای دیگهای داره؟ به غیز از 2 تا HDMI(که مطمئنا داره)؟
BX2285 دقیقا چه پورتهای دیگهای داره؟ به غیز از 2 تا HDMI(که مطمئنا داره)؟
آنالوگ هم داره مثل بقیه مانیتورهاBX2285 دقیقا چه پورتهای دیگهای داره؟ به غیز از 2 تا HDMI(که مطمئنا داره)؟
---------
ما منتظریم یا 23720 تولید بشه یا 2285 رو این دوستمون مشخصات دقیقش رو بده یا در نهایت بریم LG بخریم از دست این تک فروشنده بپیچون و بد قول هم راحت بشیم. دیروز باهاش حرف زدم از زبونش در رفت گفت مشتری دیگه داریم سفارش داده و هر روز پیگیری میکنه مثل شما ولی چون یک دونه میخواد ما نگفتیم بیاد هزینه پستیش زیاد میشه!! یعنی سر کار گذاشته بودنش مثل من تقریبا!
جالبه که بخوان بدن پایانه بیاره 6 یا 7 تومان بیشتر کرایه نمیشهها! اینا دارن 20 یا 30 تومان روش سود میکنن! تازه اگه چنتا مانیتور سفارش بدن یک دونه رایگان به عنوان هدیه براشون میفرستن.
یعنی چی آخه؟؟؟!!!!
خب هزینه پستیش رو خودتون به عهده بگیرید....!
7-8تومن که ارزش نداره این فروشنده داره خسیس بازی در میاره....!![]()
من هم بهش گفتم هزینه پستی هر چی شد میدم فقط مانیتور رو بیار... ولی انگار این یارو به کل قاطی داره! دوباره یه حرفی دیگه میزنه. فروشنده مجنون است و نمایندگی سام سرویس فقط همین یک دونه است واسه ما در صورتی که 8 تا نمایندگی LG فقط تو محل خودمون داریم. خدا هی میخواد ما رو گیر این فروشنده نندازه و ما هی داریم زور میزنیم ازش مانیتور بخریم!!!!یعنی چی آخه؟؟؟!!!!
خب هزینه پستیش رو خودتون به عهده بگیرید....!
7-8تومن که ارزش نداره این فروشنده داره خسیس بازی در میاره....!
2285 رو کلی بهش گفتم تا قیمت گرفت . این رو هم قبلا هی میگفت بیارم بیارم بیارم؟؟؟؟ ولی نمیگفت چند قیمت نگرفته بود یا به ما نمیگفت! آخرش بهم گفته 310 تومان یعنی بعد از این همه آزار و اذیت و معطلی گرون هم میده! اینا انگار هیچ اعتقاداتی ندارن لامذهبها! (دور از جون بقیه)
حتی بهش گفتم 23720 از هر جا شده برام گیر بیار میگه ما فقط با سامسرویس کار میکنیم! بعد میاد 40 تومان میزاره رو قیمت میده دست مردم!
من مانیتور LG با همین مشخصات یا بهتر سراق ندارم و الا تا حالا گرفته بودم. البته نمیدونم چه حکمتی داره که فکر میکنم سامسونگ کیفیت رنگش بهتره!!!
این دوستمون مانیتورش رو گرفت رفت دنبال زندگیش... فکر نکنم دیگه بیاد.
یکی به من چند مدل هم تراز LG بده.
آخرش خودم باید بیام تو این تهران داغ مانیتور بخرم.
اتفاقا به نظر من بهتره خودت بیای تهران همه مدل ها و مارک ها رو از نزدیک ببینی،مقایسه کنی و یکی شونو انتخاب کنی......!!!!دیگه هم منت فروشنده رو نمیکشی....!
bx2285 رو من اینجا اصفهان از نمایندگیش قیمت گرفتم 290 تومن(همین دو روز پیش)
مناسبه...........!!!!
شما خودت نخریدی؟؟؟؟؟؟؟؟
تو نمایندگی روشن شده شو نداشت ببینی چطوره؟؟؟؟
من تلفنی سوال کردم.
شنبه قصد دارم برم بخرم، اگه خریدم، اینجا خبرش رو میدم
مانیتور bx2485 چطوره؟ مشکلی نداره؟ ارزش داره 400 براش پول داد؟؟
کلا یه توضیحی در مورد این مانیتور بدید ممنون میشم
من تو اینترنت پیدا نکردم!
مشخصات و قیمت دقیقش رو بذار که بشه در موردش نظر داد!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)