برند active مدل های اسپرت خوب و محکم و ضدآبی داره .
برند active مدل های اسپرت خوب و محکم و ضدآبی داره .
سلام دوستان. یه ساعت مارک خوب واسه همسرم می خوام. قیمت تا 600. در ضمن از کجا باید بخرم؟ ؟ بازار ساعت تهران کجاست
دوستان این ساعت رو میشناسیدتازه خریدمش 160 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته edifice casio
Last edited by mojtaba007; 14-06-2012 at 14:47.
سلام دوستان
خیلی به راهنماییتون نیاز دارم چون تا 2و3 روز دیگه میخوام برم بازار خرید
یه ساعت زنانه مد نظرم هست از مدل chanel ، عکسش رو میزارم ، می خوام بدونم هست تو ایران ؟ چون از تو خود سایت شانل پیداش کردم و اینکه قیمتش چنده ؟
کلا تا 150-200 تومن یه ساعت زنانه ی شیک و خوب ، چی معرفی می کنین ؟
دوست عزیز در این رابطه به شما پیغام خصوصی دادم .
برند شنل برند خوبی هست اما پیداکردن اصلش خیلی سخته با توجه به اینکه فکر نمیکنم نمایندگی معتبر هم در ایران داشته باشه .
این مدل هم با توجه به برلیانی که دور صفحه کار شده بعید زیر 200 تومان باشه .
دوستان یه ساعت مردانه ی شیک زیر 200 میخام. خیلی هم جم و جور نباشه. اینو پیدا کردم نسبتا خوشم اومد
133D-1
نظرتون چیه؟
من این مدل رو ندارم اما از سری edifice دارم تا الآن منو اذیت نکرده و خیلی ساعت های خوبی هستن....تو این حوالی از بهترین ساعت هاست...ساعت های casio رو میگم...
به پوست روشن جدا از سلیقه سعتهای بند فلزی بیشتر میاد یا چرمی؟ خودم به شخصه ساعت های همچین بزرگ رو دوست دارم اما خب باید به دست هم بیاد و تابلو هم نباشه.
ساعت بسیار زیبایی است اما
1- وزنش زیاده ( 172 گرم) یعنی از موبایل Galaxy S III بنده که 133 گرمه هم سنگین تره!
2-قطب نما ندارد.
3-دماسنج ندارد. برای بنده که تو خوزستانم خیلی کاربرد داره.
به نظر من ساعت فلزی براق استیل خیلی بهتون میاد. تو مدلهای کلاسیک و مجلسی کاسیو بگردید چیزای خوبی گیر میاد.
هم اکنون 82 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 82 مهمان)