ای بابا مگه من نگفته بودم کسی برا این پسره وسیقه نزاره!
تو این مدت که خبری نبود درباره ی قیمت هم فعلا صحبت بین نهصد تا یک ملیونه!
ای بابا مگه من نگفته بودم کسی برا این پسره وسیقه نزاره!
تو این مدت که خبری نبود درباره ی قیمت هم فعلا صحبت بین نهصد تا یک ملیونه!
Last edited by tanatos; 21-02-2011 at 17:09.
900تا 1000.000
ایفون4 بگیری که بهتره با این قیمت
![]()
خوب این قیمت، قیمت قبل از ریلیزه.
واسه پیش فروش و این حرفها.
دقیقاً یادمه که X10 هم موقع پیش فروش 999$ قیمت داشت.
خوب راست میگه دیگه....علیرضا چرا اینقد گرون میفروشی؟ 1 میلیون اخه اگه من یه میلیون بدم بابت ارک،تو میخوریش؟!
میخورمش؟!
مگه شکلاته؟
خوب اصلا ما هیچ، خودت یه قیمت بده!
خودم قول میدم قیمتت اگه مناسب باشه تبلیغت رو بکنم بچه ها بیان از خودت بخرن!![]()
این ویدئو رو ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه اورویو از ویدجت های گوشیه
من ندیدمولی هر کی دیده خیلی تعریف کرده
/
این گوشی هم با نام SO-01C و توسط اپراتور DoCoMo ژاپن معرفی شد
صورتیش هم قشنگه ها
ترجمه گوگلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه ویدئوش جالبه
توصیه میکنم نگاه کنید حجمش کمه
بچه ها حامل خبر بدی هستم:
بی شر... رکورد آرک و زدند.
الان دیگه آرک نازکترین گوشی دنیا نیست:
این هم خبر کاملش:
در حالیکه دو شرکت سامسونگ و سونی اریکسون با معرفی گوشی های Galaxy S II با ضخامت 8.5 میلیمتر و Xperia Arc با ضخامت 8.7 میلیمتر مدعی هستند که باریک ترین گوشی دنیا را تولید کرده اند اما اکنون شرکت NEC یک گام جلوتر از رقبا گوشی جدید خود با نام MEDIAS N-04C که تنها 7.7 میلیمتر ضخامت دارد را معرفی کرده و به این ترتیب عنوان تولید کننده باریک ترین گوشی دنیا را به خود اختصاص داده است. MEDIAS N-04C ، باریک ترین گوشی آندرویدی دنیا در 24 فوریه از طریق اپراتور NTT Docomo در ژاپن عرضه خواهد شد.با وجود اینکه بازار موبایل ژاپن از نظر عرضه محصولات بسیار پیشرفته شهرت دارد اما باز هم معرفی چنین گوشی پیشرفته ای از سوی NEC که در زمره تولید کنندگان معروف موبایل نیست ، جالب توجه است. این گوشی در دو رنگ سیاه و سفید موجود می شود. MEDIAS N-04C مبتنی بر آندروید 2.2 عرضه می شود که از قابلیت ارتقا به نسخه 2.3 نیز برخوردار است. با وجود اینکه ویژگی های گوشی مذکور هنوز بصورت کامل منتشر نشده اما صفحه نمایش لمسی 4 اینچ و پشتیبانی از NFC از قابلیتهایی است که برای این گوشی اعلام شده است.
باریک ترین گوشی دنیا بخوره تو سرش!!!(خیلی مراعات کردما!)
اخه من نمیدونم،چرا باید یه گوشی،مهم ترین مشخصه اش باریکیش باشه؟!! من هر چی گوشی تو دستم اریک تر باشه،بیشتر بدم میاد ازش!!!
اینا هم هی میرن سمت لاغر کردن!!بابا هیکل گوشی داره به کاغذ میگه زکی!! دیگه ول کنین این باریک تر کردنو!!
ای کاش به جای باریک تر کردن،یه خر باتری میذاشتن توش که یه دو سه روزی کار ما رو راه بندازه!!جدیدا همش باتری کم میاریم!!
راستی تو صورتی چه خوشکله؟!
باز که شدی مدافع حقوق زنان که!
همش از دید دخترا به گوشی نگاه میکنی حتی اگه موضوع رنگش باشه.
ولی فکر کنم از اینکه بشنوند از نازکی گوشی حمایت نکردی ناراحت بشند خوب اونها فکر کنم به این خصوصیتش علاقه داشته باشند
و این و یکی از دلایل س ک س ی بودنش بدونن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)