تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 35 اولاول ... 24303132333435 آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 343

نام تاپيک: آموزش فعال سازی ----t(تلویزیون دیجیتال) در سامسونگ b650

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    تلویزیون مدل UA46D6000SRXZN گیرنده دیجیتال دارد؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    تلویزیون مدل UA46D6000SRXZN گیرنده دیجیتال دارد؟
    دوست عزیز
    بله دارد ولی اگر از ستاب باکس استفاده کنید بهتر است.

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

باسلام و باتشکر از پاسختون. در مورد آموزشی که توی فروم بود خواستم گیرنده دیجیتال رو فعال کنم ولی نمیشد. در واقع چییزی به نام region نبود. قسمت local set هم قفل بود و نمیشد تغییر بدم. ولی در فروم گفته شدده بود که اگه tuner رو به حالت auto قرار دهیم درست میشه. جالب اینجاست که من روی auto قرار میدادم و بعد تلویزیون رو خاموش میکردم. بعد از روشن کردن دوباره کانال دیجیتال پیدا نمیکرد. بعد دوباره که به منو مخفی میرفتنم می دیدم که جلو tuner همون عبارت قبلیه و حالت auto که دفعه پیش قرار داده بودم نیست. البته شاید باید دکمه ای برای ذخیره میزدم ولی دوستان گفته بودن که بعد از تغییر تلویزیون رو خاموش کنید که من هم همینکار کردم.

بعد میشه دلیلتون در مورد خریدن ستاب باکس بگید؟ به نظرم اگه تلویزیون داشته باشه نیاز به دستگاه اضافی و کنترل جداگونه نداره و مهمتر از اون تلویزیون هم کلاسش میره بالا

لطف نظرتون در مورد کار بانرم افزار ruSamsungTVCommunicator هم بگید. باهاش کار کنم یا نه؟
    ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باسلام و باتشکر از پاسختون. در مورد آموزشی که توی فروم بود خواستم گیرنده دیجیتال رو فعال کنم ولی نمیشد. در واقع چییزی به نام region نبود. قسمت local set هم قفل بود و نمیشد تغییر بدم. ولی در فروم گفته شدده بود که اگه tuner رو به حالت auto قرار دهیم درست میشه. جالب اینجاست که من روی auto قرار میدادم و بعد تلویزیون رو خاموش میکردم. بعد از روشن کردن دوباره کانال دیجیتال پیدا نمیکرد. بعد دوباره که به منو مخفی میرفتنم می دیدم که جلو tuner همون عبارت قبلیه و حالت auto که دفعه پیش قرار داده بودم نیست. البته شاید باید دکمه ای برای ذخیره میزدم ولی دوستان گفته بودن که بعد از تغییر تلویزیون رو خاموش کنید که من هم همینکار کردم.

بعد میشه دلیلتون در مورد خریدن ستاب باکس بگید؟ به نظرم اگه تلویزیون داشته باشه نیاز به دستگاه اضافی و کنترل جداگونه نداره و مهمتر از اون تلویزیون هم کلاسش میره بالا

لطف نظرتون در مورد کار بانرم افزار ruSamsungTVCommunicator هم بگید. باهاش کار کنم یا نه؟
    ممنون
    دوست عزیز
    بله می توانید از آن نرم افزار استفاده کنید ولی شما می توانید از این تایپیک هم استفاده کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و در ضمن کیفیت و قدرت تیونر ستاب باکس از تلویزیون بهتر است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام من حدود 2سال پیش تلویزیون 3D SAMSUNG LED مدل:UA46EH6030 خریدم که کانال های دیجیتال رو سرچ میکنه ولی کانالی پیدا نمیکنه.چیکار کنم؟؟لطفا راهنماییم کنید.ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من حدود 2سال پیش تلویزیون 3D SAMSUNG LED مدل:UA46EH6030 خریدم که کانال های دیجیتال رو سرچ میکنه ولی کانالی پیدا نمیکنه.چیکار کنم؟؟لطفا راهنماییم کنید.ممنون
    دوست عزیز
    اگر آنتن و متعلقات آن مشگلی ندارد و بدرستی متصل است ولی کانالها را پیدا نمی کند از این تایپیک استفاده کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

با سلام.ممنون از پاسختان.ببخشید من راههایی که شما گفته بودید رو رفتم مثلا تو آپشن لوکال ست رو ازed_iran به ed_ina تغییر دادم و رو گزینهtunerروبه حالت auto گذاشتم ولی گزینه های بعدی رو که شما فرمودین مثلادرقسمت ساپ آپشن بجز region گزینه دیگری که شما گفتین وجود نداشت که اون گزینه ed_dtv کردم.بعدش هم همه گزینه ها رو با دقت گشتم که هیچ کدوم از اونایی که گفتین تو منو وجود نداشت.همین جوری تلویزیون رو خاموش روشن کردم دوباره کانال یابی کردم مثل قبل کانال های انالوگ را پیدا کرد ولی دیجیتال پیدا نکرد.

دیگه چیکار میتونم بکنم تا دیجیتال تلویزیون فعال بشه؟؟ممنون میشم بگین

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام.ممنون از پاسختان.ببخشید من راههایی که شما گفته بودید رو رفتم مثلا تو آپشن لوکال ست رو ازed_iran به ed_ina تغییر دادم و رو گزینهtunerروبه حالت auto گذاشتم ولی گزینه های بعدی رو که شما فرمودین مثلادرقسمت ساپ آپشن بجز region گزینه دیگری که شما گفتین وجود نداشت که اون گزینه ed_dtv کردم.بعدش هم همه گزینه ها رو با دقت گشتم که هیچ کدوم از اونایی که گفتین تو منو وجود نداشت.همین جوری تلویزیون رو خاموش روشن کردم دوباره کانال یابی کردم مثل قبل کانال های انالوگ را پیدا کرد ولی دیجیتال پیدا نکرد.

دیگه چیکار میتونم بکنم تا دیجیتال تلویزیون فعال بشه؟؟ممنون میشم بگین
    دوست عزیز
    همانطور که گفتم از همان تایپیک و از سری H آن استفاده کنید.
    فعال كردن تيونر ديجيتال تلويزيون سامسونگH6400 و H6390و....

براي اين مدل تلويزيون بايد در حالتي كه تلويزيون روشن هست وارد منو مخفي شد و در حالت خاموش در منو مخفي گزينه Localset وجود ندارد.پس وقتي تلويزيون روشن است دكمه info روي كنترل را فشار داده هم زمان فايل fatory+3speed را پخش مي كنيم سپس منو مخفي ظاهر مي شود كه در آن گزينه Localset وجود دارد سپس داخل آن شده و DT_ M_ASSIA را انتخاب مي كنيم .
    حال می توانید با خاموش نمودن TV از منوی مخفی خارج شویم
    حال TV را روشن نموده واز روی کنترل کلید MANU را می زنیم و بعد وارد قسمت (( سیستم )) وبعد (( زمان )) وبعد (( ساعت )) می شویم حال می بینیم که مشخصات قسمت تنظیمات ساعت تغییر کرده و دارای گزینه های بیشتری شده است
    در این حالت ساعت را روی گزینه (( خودکار )) قرار داده و منطقه زمانی را (( دستی )) قرار می دهیم و گزینهGMT را بر روی (( 0 صفر )) قرار می دهیم
    با اینکار و با نگاه به قسمت برنامه زمانی مشاهده می کنیم که ساعت TV ما درست شده است .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام
    من تلوزیون سری5 سامسونگ دارم
    قبلا دیجیتال داشت و کانال ها رو هم میگرفت اما وارد منو مخفیش شدم ونمیدونم چی رو جابجا کردم که اصلا گزینه کانال یابش نیست
    اگه کسی میدونه با عکس راهنمایی کنه ممنون میشم.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من تلوزیون سری5 سامسونگ دارم
    قبلا دیجیتال داشت و کانال ها رو هم میگرفت اما وارد منو مخفیش شدم ونمیدونم چی رو جابجا کردم که اصلا گزینه کانال یابش نیست
    اگه کسی میدونه با عکس راهنمایی کنه ممنون میشم.
    دوست عزیز
    از این تایپیک استفاده و عمل کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •