تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 78 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 776

نام تاپيک: چطور باید تلویزیون samsung رو آپدیت کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MohsenStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من تلویزیون : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دارم منو فارسی هست ولی در قسمت رمزگذاری زیرنویس فارسی یا یونیکد نداره که انتخاب کنم و زیرنویس رو خرچنگ قورباغه نشون میده .
    نرم افزار این مدل رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من تلویزیون : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دارم منو فارسی هست ولی در قسمت رمزگذاری زیرنویس فارسی یا یونیکد نداره که انتخاب کنم و زیرنویس رو خرچنگ قورباغه نشون میده .
    نرم افزار این مدل رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟
    دوست عزیز
    اگر منظورتان فریمور این مدل است از این جا نام گذاری ایران برای این مدل f5570 و مدل اصلی آن UA40F5300
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و برای مطلب بیشتر به این پست بروید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MohsenStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنونم
    ولی تلویزیون بنده 32 هست لینک معرفی شده توسط شما 40 هست .
    تفاوتی در فریمور ها وجود نداره ؟
    و اینکه چگونه میتونم نسخه در حال حاضر فریمور تی وی رو تشخیص بدم ؟
    Last edited by MohsenStar; 29-12-2013 at 23:31.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنونم
    ولی تلویزیون بنده 32 هست لینک معرفی شده توسط شما 40 هست .
    تفاوتی در فریمور ها وجود نداره ؟
    و اینکه چگونه میتونم نسخه در حال حاضر فریمور تی وی رو تشخیص بدم ؟
    دوست عزیز
    اینم برای 32 اینچ
    برای دیدن ورژن فریمورتان در تلویزیون از این مسیر بروید
    منو---؟پشتیبانی ---> بروز رسانی نرم افزار وقتی وارد شدید در سمت چپ ورژن فعلی تان را خواهید دید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

با سلام روی برچسب جلوی تلویزیون زده bn68-03726a
    و پشت دستگاه مدلو زده la40d575f7m در ضمن تلویزیون lcd seri 5 و usb و hdmi داره
    اگه اپدیتش کنم امکان پخش فیلم روی کول دیسک بوجود میاد خطری نداره لطفا میشه بزبون ساده مراحل نصب رو بگین از کجا دانلود کنم فریمور رو

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام روی برچسب جلوی تلویزیون زده bn68-03726a
    و پشت دستگاه مدلو زده la40d575f7m در ضمن تلویزیون lcd seri 5 و usb و hdmi داره
    اگه اپدیتش کنم امکان پخش فیلم روی کول دیسک بوجود میاد خطری نداره لطفا میشه بزبون ساده مراحل نصب رو بگین از کجا دانلود کنم فریمور رو
    دوست عزیز
    اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد می توانید آبدیت نکنید و اگر خواستید آبدیت کنید از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام
    تلویزیون 40f5300ar من یکدفعه و بدون هیچ دلیل مشخصی ایراد پیدا کرده، هر دکمه ای از کنترل رو که می زنم، خودبه خود روشن و خاموش میشه، بعضی وقتاٰ بیشتر از 20 بار، بعضی وقت ها خودبه خود درست میشد معمولا بعد از آپدیت نرم افزار اینجوری میشد، با فکتوری ریست از منوی سرویس و تنظیمات خود ال ای دی درست میشد ولی اینبار درست نمیشه، کلافه شدم از این وضعیت سامسونگ، ورژن نرم افزار آخرین)1115.1

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    تلویزیون 40f5300ar من یکدفعه و بدون هیچ دلیل مشخصی ایراد پیدا کرده، هر دکمه ای از کنترل رو که می زنم، خودبه خود روشن و خاموش میشه، بعضی وقتاٰ بیشتر از 20 بار، بعضی وقت ها خودبه خود درست میشد معمولا بعد از آپدیت نرم افزار اینجوری میشد، با فکتوری ریست از منوی سرویس و تنظیمات خود ال ای دی درست میشد ولی اینبار درست نمیشه، کلافه شدم از این وضعیت سامسونگ، ورژن نرم افزار آخرین)1115.1
    دوست عزیز
    بارها تذکر داده ایم که اگر تلویزیو نتان سالم است از آبدیت بپرهیزید که ندانسته دچار مشگل نشوید حالا با این وضعیت هم گارانتی شامل حال شما نمی شود این راه ها را به شما توصیح می کنم
    1- کابل hdmi تان را تعویض کنید چون گاهی مواقع این کابل باعث این مشگل می شود
    2- تنظیمات ریست
    دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv

3- در حالت روشن دکمه exit را از روی کنترول به مدت 10 تا 20 ثانیه نگهدارید تا تلویزیونتان ریست فاکتوری کند
    4- رفع مشکل بوت نشدن تلویزیون بعداز نصب فریمور
    تلویزیون را روشن کنید وقتی لوگوی بوت ظاهر شد و ناپدید شد، با کنترول
    “MUTE” “2” “5” “8” “EXIT” را فشاردهید در نهایت، یک صفحه نمایش ظاهر شد که میگوید: "به روز رسانی نرم افزار". به محض این که کامل شد، تلویزیون به طور خودکار به حالت نرمال درمی آید.

دستورالعمل ها

- حذف از USB فلش درایو به روز رسانی سیستم عامل از پورت USB در تلویزیون سامسونگ.

2- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.

3- قرار دادن سیستم عامل درایو فلش USB به روز رسانی را به پورت USB بر روی تلویزیون سامسونگ
    4- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
    5- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
    6- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و اجرا می شود برای حدود یک دقیقه.
    7- صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون هنگامی که انجام شود

و در نهایت اگر این راهها نجواب نداد باید وارد منوی مخفی شده و دستورالعمل مطلب قرمز رنگ این تایپیک را انجام دهید

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    بارها تذکر داده ایم که اگر تلویزیو نتان سالم است از آبدیت بپرهیزید که ندانسته دچار مشگل نشوید حالا با این وضعیت هم گارانتی شامل حال شما نمی شود این راه ها را به شما توصیح می کنم
    1- کابل hdmi تان را تعویض کنید چون گاهی مواقع این کابل باعث این مشگل می شود
    2- تنظیمات ریست
    دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv

3- در حالت روشن دکمه exit را از روی کنترول به مدت 10 تا 20 ثانیه نگهدارید تا تلویزیونتان ریست فاکتوری کند
    4- رفع مشکل بوت نشدن تلویزیون بعداز نصب فریمور
    تلویزیون را روشن کنید وقتی لوگوی بوت ظاهر شد و ناپدید شد، با کنترول
    “MUTE” “2” “5” “8” “EXIT” را فشاردهید در نهایت، یک صفحه نمایش ظاهر شد که میگوید: "به روز رسانی نرم افزار". به محض این که کامل شد، تلویزیون به طور خودکار به حالت نرمال درمی آید.

دستورالعمل ها

- حذف از USB فلش درایو به روز رسانی سیستم عامل از پورت USB در تلویزیون سامسونگ.

2- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.

3- قرار دادن سیستم عامل درایو فلش USB به روز رسانی را به پورت USB بر روی تلویزیون سامسونگ
    4- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
    5- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
    6- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و اجرا می شود برای حدود یک دقیقه.
    7- صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون هنگامی که انجام شود

و در نهایت اگر این راهها نجواب نداد باید وارد منوی مخفی شده و دستورالعمل مطلب قرمز رنگ این تایپیک را انجام دهید
    با سلام و تشکر
    یک بار چنددقیقه پیش تنظیمات کارخانه زدم ، موقتا درست شد اما حالا دیگه مجال نمیده وارد منوی سرویس و یا منوی خود تلویزیون بشم، یه لحظه میاد و ودباره خاموش میشه,الان وقتی همه کابل ها رو جداکردم روشن میشه ولی به محض اینکه دکمه فشار می دم خاومش میشه دکمهexit روهم امتحان کردم هیچ عکس العملی نداره البته خاموشش نمی کنه ولب ریست هم نکرد بیشر از60 ثانیه هم نگه داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این هم فیلمش
    Last edited by kavah63; 03-01-2014 at 12:36.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام و تشکر
    یک بار چنددقیقه پیش تنظیمات کارخانه زدم ، موقتا درست شد اما حالا دیگه مجال نمیده وارد منوی سرویس و یا منوی خود تلویزیون بشم، یه لحظه میاد و ودباره خاموش میشه,الان وقتی همه کابل ها رو جداکردم روشن میشه ولی به محض اینکه دکمه فشار می دم خاومش میشه دکمهexit روهم امتحان کردم هیچ عکس العملی نداره البته خاموشش نمی کنه ولب ریست هم نکرد بیشر از60 ثانیه هم نگه داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این هم فیلمش
    دوست عزیز
    اگر دیگر تلویزیون تان بعد از روشن شدن بلافاصله خاموش و یا عکس العملی نشان نمی دهد در اصلاح تلویزیون تان بریکت شده و باید آی سی eeprom آن برنامه ریزی و یا ریست شود و گرنه باید مین بردتان را تعویض کنید به شما پشنهاد میدهم با ید متخصص تعمیرات تلویزیون سامسونگ مشورت کنید و اگر اطلاعات فنی کافی دارید می توانید از این پست استفاده کنید
    اینجا کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •