تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 34 از 221 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

جواب جناب بابک رو بدیم:

دوست عزیز اون شخصی که اون سوالو پرسید جناب بابک خان سرپرست ناظرین نبود...کسی بود که از آواتار ایشون استفاده کرده!!!!!!!!

2. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بپرسم ورزشهای هوازای مثل دوچرخه سواری میتونه یک نوع بدنسازی باشه؟
    من یک دوستی داشتم دوچرخه سوار بود پاهاش به سختی سنگ شده بود

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بپرسم ورزشهای هوازای مثل دوچرخه سواری میتونه یک نوع بدنسازی باشه؟
    من یک دوستی داشتم دوچرخه سوار بود پاهاش به سختی سنگ شده بود

بله دوست عزیز...ولی فقط ماهیچه هائی رو قوی میکنه که بااین ورزش درگیرن...مثل ساق پا...عضله های جلو پا وپشت ران و...درضمن یکی ازبهترین ورزشهای هوازیه..البته بعد ازدو...

5. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

درضمن یکی ازبهترین ورزشهای هوازیه..البته بعد ازدو...
    در ادامه تایید Freeman عزیزم باید بگم پیاده روی قدرتی و سرعتی و هوازی اینتروال رو به مراتب تاثیرگذار تر از دو میدونم . نظر شما چیه ؟

7. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

سلام
    من خیلی چاق شدم یعنی قدم 179 ولی وزنم 86 هست چیکار کنم؟ کدوم دستگاه؟ تو خونه یه ترد میل هست یدونه هم از اون دوچرخه های ثابت
    چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

در ادامه تایید Freeman عزیزم باید بگم پیاده روی قدرتی و سرعتی و هوازی اینتروال رو به مراتب تاثیرگذار تر از دو میدونم . نظر شما چیه
    بله دوست عزیز کلا منظورم به این گونه ورزشها که تو خونواده دو هستند بود...کارت درسته...

سلام
    من خیلی چاق شدم یعنی قدم 179 ولی وزنم 86 هست چیکار کنم؟ کدوم دستگاه؟ تو خونه یه ترد میل هست یدونه هم از اون دوچرخه های ثابت
    چی کار کنم؟
    شما منتظر چی هستی دوست عزیز ...کافیه روزی 30الی45دقیقه رو تردمیلت بدئی و تقریبا نیم ساعت دوچرخه بزنی...البته سعی کن پشت سرهم نباشه...مثلا دوئیدن صبح و دوچرخه بعد از ظهر..باکمی ممارست وتحمل سختی ایشالله رو فرم میای...فقط عجله نداشته باش...در ضمن شما باتوجه به قد ووزنتون حدود 8الی10کیلو کم کنی روبراهی...داشت یادم می رفت...شما سعی کن وعده نهارت رو کمتر کنی...درعوضش اون مقداری که کم کردی رو 3الی4ساعت بعد بخور(بعد از دوئیدن یا دوچرخه زدن)..وشام رو هم سبک بخور...نه اینکه اصلا نخوری ها نه...سبک بخور...صبحانت رو هم فراموش نکن...بزار معدت راحت تر غذارو هذم کنه...کلا سعی کنید بیشتر از6ساعت گزسنه نمونین...(میزان کالری خروجی وورودی بدنتون تنظیم بشه...)
    موفق باشی...
    Last edited by D,Freeman; 26-11-2010 at 01:00.

10. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

البته در جواب A.M.D.D.E.V.I.L عزیز و ادامه حرف های D,Freeman ، به شخصه معتقدم کسی که میخواد ورزش کنه و بالاخص 8 الی 10 کیلو وزن کنه، باید بره باشگاه!

وسایل خونه در واقع برای این هست که یه موقع میبینید به تعطیلی خوردین، هوا خیلی بده، ماشینتون خرابه یا اگه برید باشگاه و برگردید خیلی وقت برای کارهای دیگتون کم میارین.

یادمه 2 سال پیش میخواستم وسایل ورزشی تو خونه رو کامل کنم و همینجا کار کنم که یه دوستی حرف ساده و خوبی زد: تو خونه هیچی نمیشی، بیا باشگاه!

12. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

یادمه 2 سال پیش میخواستم وسایل ورزشی تو خونه رو کامل کنم و همینجا کار کنم که یه دوستی حرف ساده و خوبی زد: تو خونه هیچی نمیشی، بیا باشگاه!
    چرا دوست عزیز؟؟؟؟؟برای کسی که میخواد فقط به تمرینای هوازی بپردازه ووزنشو کم کنه چه فرقی بین خونه وباشگاه هست...اتفاقا من چند نفر رو دور ور خودم میشناسم که به راحتی فقط با دستگاه ترد میل 10تا15کیلو ازوزنشون رو کم کرد...البته اصولی...بله برای پرورش اندام کارها یار تمرینی وکلا تمرین کردن تو باشگاه یه الزامه...ولی برای کسی که میخواد فقط از دستگاه هائی مثل ترد میل...اسکی فضائی...دوچرخه و...استفاده کنه...باشگاه با منزل چه فرقی میکنه؟؟؟؟ممنون میشم کمی بیشتر توضیح بدی....

14. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان عزیز برای پهن کردن عرض شونه ها و افزایش حجم عضله بازو با دمبل چه حرکاتی رو پیشنهاد میکنید؟....
    کلا یه برنامه ورزشی میخوام واسه کار با دمبل...مرسی

16. این کاربر از capitan black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

برای پهن کردن شونه ها دمبل کافی نیست...ولی به هرحال...سرشانه دمبل موازی رو با نشر ایستاده سوپر ست بزن...بعدشم سرشانه دمبل آرنولدی رو با سرشانه لیفت سوپر ست بزن ......اینا رو هرکدوم سه ست12تائی بزن...سرشونه لیفت سرشونه رو خوش فرم میکنه...نشر خم هم یادت نره(این برای عضله های پشت بالا تنته)...برای بازو هم نگفتی جلو بازو یا پشت بازو؟؟؟ولی برای جلو بازو جلو بازو دمبل که دیگه باید باشه به همراه جلوبازو دمبل چکشی...پشت بازو هم پشت بازو سوئینگ به همراه پشت بازو دست پشت گردن....(این حرکتائی که گفتم رو میدونی چجورین دیگه نه؟؟) البته اگه هالتر هم داشتی که خیلی بهتر بود...کلا حرکات با دمبل محدوده...بازم اگه دوستان حرکات دیگه ای مدنظرشونه این دوستمون رو راهنمائی کنن...

18. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •