اهم ما آمدیم : دی
بازی امروز تموم شد واقعا زیبا بود من خیلی حال کردم مخصوصا داستان بازی و نوع روایت اون . اوایل بازی خیلی تو ذوقم خورد اما بیشتر بازی کردم کاملا نظرم عوض شد . گیم پلی و گرافیک که مثل قبل بود البته طراحی چهره ها بهتر شده بود صداگذاری خیلی خوب بود با موریک های بازی هم خیلی حال کردم بعضی هاشون فوق العاده بودن . مشکل بسیار بزرگ بازی هوش مصنوعی بود که به نظر من یکی از ضعیفترین هوش مصنوعی هارو رو داره در بین بازی ها . یه چیزی بدتر از افتضاح . واقعا در بعضی مراحل اگه تنها بازی میکردم تمرکز بیشتری داشتم .چون حداقل میدونستم که تنهام بیشتر حواسم رو جمع میکردم اما وقتی چند نفر باهات هستن دیگه بیخیال پشتت میشی اما میبینی از بین یارات رد شدن و اومدن دارن تورو میزنن ! اما مرحله ی آخر Hudson بهتر شده بود و خوب کمک میکرد . صداگذاری کاراکترها خیلی خوب بود . با لهجه ی بروبچه ها روسی هم خیلی حال کردم . مرحله ای هم کهع خیلی باهاش حال کردم همون مرحله ای بود که تو برف بودیم با Reznov فوق العاده بود واقعا . بازی هم به نظر من از 3 نسخه ی قبلی راحت تر بود البته من با Hardened رفتم اما تو همین درجه ی سختی هم بخوایم مقایسه کنیم راحت تر بود . یکی که بازی رو با Veteran تموم کرده بیاد از تفاوت این 2 تا درجه ی سختی بگه ببینیم میرزه با Veteran هم بریم یا نه .
8.5/10