خهلی ممنون!![]()
خهلی ممنون!![]()
ممنون پدرام!!
به علت زیغ! ( چه جوری مینویسن!!!؟) وقت زیاد جالب نشد جواب سوالات !!!
فدات!
این تو ذهنم بود گفتم بپرسم ببینم تو میدونی؟؟ غازقلنگ دقیقا یعنی چی و چطوری به وجود اومده؟؟ من خودم فکر کنم از سریال پاورچین به وجود اومد...چی میگه!!!
---
تو و پدرام رفتید هاست زدید؟؟
منم همین فکرو میکنماین تو ذهنم بود گفتم بپرسم ببینم تو میدونی؟؟ غازقلنگ دقیقا یعنی چی و چطوری به وجود اومده؟؟ من خودم فکر کنم از سریال پاورچین به وجود اومد...!!!
من 5 امیش بودم تو ایران!!!تو و پدرام رفتید هاست زدید؟؟تا ما زدیم امثال مفت خوری مثل پدرام ریختن خزش کردن
!!××××
بروبابا! تو پنجمیش بودی؟! مگه تو کی سایتتو زدی؟؟ بعد اون وقت یعنی واقعا سودش خوبه؟!؟!
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
راستی وبلاگت در مورد چی بود که فیل شد؟
بروبابا! تو پنجمیش بودی؟! مگه تو کی سایتتو زدی؟؟ بعد اون وقت یعنی واقعا سودش خوبه؟!؟!حمید پنجمین دزد ایران بود !
سود ؟!
جوک جالبی بود
ممنون/![]()
بروبابا! تو پنجمیش بودی؟! مگه تو کی سایتتو زدی؟؟ بعد اون وقت یعنی واقعا سودش خوبه؟!؟!
حالا مگه 5 ام بودن بین n دزدافتخاره؟!!
من فک کنم 23 تیر 87 بود !!! که زدم
اول webfa.org هوا شد...! بعد چند روز webja.ir
در مورد سود دهی تو وب فارسی من به اینده های بسیار دوریعنی این سایتها رو همینطوری در راه خدا احداث کردین؟!![]()
نگاه میکنم....!
حمید پنجمین دزد ایران بود !
خزئبلات خودم بود ! با چیزایی که دوس داشتم!...راستی وبلاگت در مورد چی بود که فیل شد؟
اشتباه راپورت دادن بهشون! اه اه اه اه اه اه!!!!![]()
حمید رو صندلی خیلی بهت خوش گذشته؟نه؟
بوی سوز که هیچی فک کنم چیزی از نشیمنگاهت نمونده(چقدر مودبانه گفتم)
آره جات خالیحمید رو صندلی خیلی بهت خوش گذشته؟نه؟
پودر شدم چیزی حس نمیکنم دیگهبوی سوز که هیچی فک کنم چیزی از نشیمنگاهت نمونده(چقدر مودبانه گفتم)
!!!×
در آخر از همه دوستانی که باعث داخخخ شدگی شدید! صندلی اینجانب شدند علی الخصوص بابک و امیر عزیز !×
و سایر سوال کنندگان و بینندگان !! گرامی ... و از اقا فرشید گل بسی تشکر میکنم!
باآرزوی موفقیت روزافزون!
بغضم کمر شکسته
راه نفس بریده
خوش باش و عاشقی کن!
پایان من رسیده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)