من خیلی از دماغ عمل شده بدم میاد, یعنی اگر طرف مقابل دماغش عملی! باشه من یه جور بدی میشم بعد با اون طرف بد حرف میزنم چیکار کنم این حالت از بین بره؟
من خیلی از دماغ عمل شده بدم میاد, یعنی اگر طرف مقابل دماغش عملی! باشه من یه جور بدی میشم بعد با اون طرف بد حرف میزنم چیکار کنم این حالت از بین بره؟
مگه قراره خورده بشه؟در مورد واجبی هم باید بگم خیلی چیز خوبیه!چون الانم که با طعم موزش اومده!
از چیش بدت میاد؟من خیلی از دماغ عمل شده بدم میاد, یعنی اگر طرف مقابل دماغش عملی! باشه من یه جور بدی میشم بعد با اون طرف بد حرف میزنم چیکار کنم این حالت از بین بره؟
از اینکه طرف حماقت کرده خودش رو سپرده به تیغ.
یا اینکه طرف مایه تیله اش زیاد بوده نمی دونسته چطوری خرج کنه
یا اینکه چیزی رو که خدا خلق کرده توش دست برده
یا شاید هم چندشت می شه که مثلا الان زیر اون چسبی که رو بینیشه یه تیکه گوشت و استخون احتمالا کنده شده؟
یا چیز دیگه ای؟
(اون مورد آخری رو چون یکی از دوستام هم همینطوری چندشش می شد گفتم بگم شاید بخاطر همین باشه شما هم بدت میاد)
به نظرم معنویت
خیلی وقتها شده همه چیز داشتیم
ماشین-موبایل-خونه-پول -انواع تفریحات ....
اما میبینی یه چیزی تو زندگی ات کمه!
میبینی که دیگه ماشین یا اون موبایل یا اون تفریح دیگه بهت اون حال اولیه رو نمیدن
معنویت و ارتباط با خدا فقط میتونه آدم رو آروم کنه
چون انسان موجودی دو بعدیه
از جسم+روح تشکیل شده
================================================== ========
راستی خنده هم انصافا خوب چیزیه
باعث میشه دردناک ترین غم های یه ادم ولو به مدت کوتاهی فراموش بشه
چیزهایی که خیلی تاثیر دارن مثل نوشابه و اب جو (چه اسلامی چه غیر اسلامی) سعی کن کمتر بخوری ، غذاهای فست فود هم بهتره کمتر بخوری همچنین غذاهای بیرون که از برنج و روغن نامعتبر استفاده می کنن
من خودم 1 ماه تو شرکت غذا می خوردم حدود 8 کیلو چاق شدم !!!
البته لازم نیست که کلا نخوری !!! اگه هم مثل من علاقه داری غذا و نوشیدنی زیاد بخوری راه چارش دراز نشست ، دوییدن با سرعت (که کلا هیکلت رو میزون میکنه) و اگه پهلو هم در اوردی باید حرکات پهلو رو انجام بدی
این یه بحث کلی هست که برای هر فردی فرق میکنه اما اگه بتونید استرس رو از زندگیتون حذف کنید و خنده رو به زندگی اضافه کنید خیلی تاثیر داره
نظر من این حرف شما کاملا تلقیین هست برای خودتون و بیشتر به خاطر تکرار این مساله به خودتون که "از دماغ عمل کرده بدم میاد " باعث ایجاد این حس در خودتون شدید با همین تلقین این حالت رو می تونید از بین ببرید
دوستان گرامی :
برای تناسب اندام به انجمن ورزش و تاپیک بدنسازی و پرورش اندام مراجعه کنید ، بحث مذهبی - دینی هم چون اختلاف نظر زیاد هست درونش مناسب این تاپیک و کلا انجمن متفرقه نیست .
با تشکر /
سلام
شما به احتمال زیاد یک تجربه یا خاطره ی بد با یک آدم دماغ عمل کرده یا مسئله ی جراحی بینی دارین که در ذهنتون ماندگار شده .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 14-06-2011 at 20:09. دليل: اضافه
اگه ممکنه به سوالی که من تو صفحه 33 طرح کردم جواب بدین
یه سوال دیگه هم دارم
پست مدرنیسم یعنی چی؟
با احترام به نظر شما
ولی:
- دنیا مجموعه ای از دنیاهاست
- تا شما تو دنیای کسی نباشید نمیتونید در موردش نظر بدید.
- مثلا یه بوکسور میتونه فوتبالیستارو احمق فرض کنه که دنبال یه توپ میدوئن. اما نمیدونه اون توپ تمام دنیای طرفه.
- به نظر من شما هم دنیای آخوندا (البته ارجینالاش) و حاجی های اصل رو درک نکردید. نظرتون ناقصه
- اگه این حالت براتون پیش اومد که به جز خدا هیچ چیزی براتون ارزش نداره (واقعا واقعا واقعا) و تو اون حال این حرفا رو زدید (که "می خواستن افرادی که کم دارن (از نظر مالی و راحتی و خوشی و...) رو یه جورایی آروم کنن") من حرفای شما رو قبول میکنم. همه جا هم ترویجش میکنم.
تاپیک رو به انحراف کشوندم. ولی مدیران، ببخشن.
بعضی مردها ناحیه سینشون رشد میکنه و زشت میشه!
راه از بین بردن و آب کردنش چیه؟
فکر کنم منظور شما چربی عضله سینه هست که سینه رو شل و بزرگ میکنه درسته؟
این حالت برای افرادی که اضافه وزن دارن یا اینکه قبلا داشتن پیش میاد و تنها راه از بین بردنش ورزشهای هوازی + بدنسازیه
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)