یه نتیجه گیری داشته باشیم بیشتر میشه گفت ان8 یه کمری فون قوی هستش تا اسمارت فون!
ولی بیشتر من علاقه مند اسمارت فون بودن هستم که hTC رو پسند می کنم
راستی اون قسمت دوک مانند بالا و پایینی ان8 که وسطش قاب آلومینومی رنگ کاری شده هستش از جنس پلاستیکه!![]()
یه نتیجه گیری داشته باشیم بیشتر میشه گفت ان8 یه کمری فون قوی هستش تا اسمارت فون!
ولی بیشتر من علاقه مند اسمارت فون بودن هستم که hTC رو پسند می کنم
راستی اون قسمت دوک مانند بالا و پایینی ان8 که وسطش قاب آلومینومی رنگ کاری شده هستش از جنس پلاستیکه!![]()
Last edited by Help118; 05-11-2010 at 15:06.
باور کنید فکر نمیکنم گوشی وجود داشته باشه مثل ن8 که به این سرعت و به این قدرت به جی پی اس وصل بشه ظرف 5 تا نهایتا 10 ثانیه وصل میشه ویه جاهایی زیر سقف وصل میشه که باورتون نمسشه
پس حتمآ آیفون 4 که دوربین 5 داره ولی تو مقایسه اکثر سایتها با ان8 کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداریش بهتره باید بهترین کمرا فون بازار نام برد!خدایی دوربین ان8 نسبت به عدد 12 خیلی ضعیفتره.اپل از 5 خودش در حد 12 ساخته ولی نوکیا هنوز به اشتباهات گذشته خودش دامن میزنه...نمیدونم مشکل این برند واقعآ چیه!ان8 یه کمری فون قوی هستش تا اسمارت فون!
راستش گوشی قبلی من ن958gb بود ولی من دنبال این که کدوم گوشی چه جوری عکس میگیره نبودم ولی انتظارم از یه گوشی 12 بیشتر بود ولی حالا یا بلد نیستم عکس بگیرم یا هر چی ولی انتظار من رو براورده نکرد
سلام چند سوال داشتم 1- شما به چه علتی به این نتیجه رسیدین که خیلی این گوشی برای اجرای گیم های گرافیک بالا نا مناسبه ؟
2- اگه اطلاعاتی از چیپ گرافیکی Nokia N8 دارین ممنون میشم که این اطلاعات را در اختیار ما قرار بدین.
الان فیلم هایی در you tube است که قدرت فیلمبرداری و ضبط صدا به صورت استریو Nokia N8 را نسبت به Iphone 4 نشان میده! حالا شما چه طور میگویید که آیفون 4 از نظر فیلمبرداری بهتره خیلی از مقایسه هایی که شما می گویید دروغ از آب در آمد!
سلام دوست من بنده از نوشته هاتون این طور متوجه شدم که شما Nokia N8 خریدین میشه بگید که عکسبرداری این گوشی دقیقا چه مشکلی داره؟
بچه ها سلام . هیچکس خبر داره قیمت رسمی در نمایندگی نوکیا چند شده ؟ چون دیجیکالا زده 842000 تومان
گارانتی 18 ماهه پارسه | همراه با کیف مخصوص رایگان (مارک Golla اورجینال)
اینم چند عکس جدید
N8 در کنار x6
![]()
من موقع خرید تا دلتون بخواد تحقیق کردم و فهمیدم هیچ گارانتی غیر از مال خود نوکیا مفت نمیارزه و هر چی غیر از این دروغ و کلاهبرداریه و هیچ کاری برای شما نمیکنند اگه گوشی ایراد پیدا کنه
یک جایی توی سایت Cent خوندم که باطری n8 قابل تعویض نیست. دقیقا نفهمیدم یعنی چی. توضیح بدین لطفا". عین جمله:
Curiously, unlike other Nokia phones, the N8 doesn't have a user-replaceable battery. Though we found battery life to be pretty good, this is still disappointing
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)