با ديدن اين سريال ديگه از حركات علي صادقي خندم نميگيره بيشتر دلم واسش ميسوزه چون حركاتش شبيه يه آدم عقب مونده مونگل شده..
علي صادقي با بازي تو اين سريال خودشو خراب كرد تاريخ مصرفش تموم شد....
با ديدن اين سريال ديگه از حركات علي صادقي خندم نميگيره بيشتر دلم واسش ميسوزه چون حركاتش شبيه يه آدم عقب مونده مونگل شده..
علي صادقي با بازي تو اين سريال خودشو خراب كرد تاريخ مصرفش تموم شد....
یک هفته پیش صادقی تو تلویزیون مهمان یه برنامه زنده شده بود. خودش گفت: میدونم این کارهای آخرم خیلی به هم شبیه شدن ولی کارگردان ها از من میخوان که این جوری بازی کنم.سعی میکنم در کارهای بعدی متفاوت باشم.
علي صادقي با بازي تو اين سريال خودشو خراب كرد تاريخ مصرفش تموم شد....![]()
اون بنده خدا این کارارو میکنه که شاید یه خنده ای از منو تو بگیره .. توقع داری مثل جنتل منا رفتار کنه و منو توام بخندیم![]()
من که خیلی باش حال میکنم
دوستان نکته مثبت که داره .
طرف به خاطر پول حاضر قید همه چیرو بزن آبرو و زن و زندگی و ..................
چقدر خار و دلیل میشه بعد حاضر به هرک سی رشوه بدهشریک کنه
علی صادقی یه دونه باشه![]()
درسته تو این فیلم بر عکس فیلم های گذشته جذاب نیست و تکراری هست ولی باید بگم خد متتون
تیکه های ناب میندازه و اون پسره حرکات و حتی لباس پوشیدن علی رو داره انجام میده![]()
خوب طنز علاوه بر خنده باید یه مفهومی برسونه که این فیلم داره میرسونه بستگی به بیننده داره
طنز .... لخ که به گفته یکی از برجسته ترین مداح ها (( حاج منصور ارضی)) به مقدسات مردم داره توهین میکند
و من خوشم نیومد مثلا پدر سوخته چی هست >؟ تو دهنه همه افتاده .....
بچه 6 ساله میگه پدر سوخته
این البته نظر شخصی بنده هست و علاقه ای به دیدنش ندارم
دوستان من ایتن نوع کلاهبرداری رو دیدم از نزدیک برای یکی از اقوام پیش اومد
طرف رو میگیرن و چوب اونجاش میکننن
البته راجه به طنز لخ من نظر شخصی دادم و به نظرات دوستان دیگه هیچ توهینی نمی کنم![]()
با لا خره هر کسی یه بر داشتی می کنه دیگه
Last edited by سونامی; 22-11-2010 at 15:49.
اتفاقا علي صادقي يكي ار معدود بازيگرايي بود كه ميتونست در نهايت جديت در بازي جوري بيننده رو بخندونه كه دلدرد بگيره ولي الان فقط داره مسخره بازي (مونگل بازي) در مياره بي مزه شده... واسه همين دلم ميسوزه كه بازيگر به اين خوبي داره از دور خارج ميشه...
کارگردان خوش نشین ها با زن بابا که عیدامسال پخش شد یکی هست...اصلا حرکات علی صادقی توی خوش نشین ها در مقایسه با زن بابا هیج هست واقعا زن بابا حرکاتش جذاب بود...
سریال زن بابا رو با حوصله ودقت ساختن...خود آقاخانی یه جا گفته بود برای ساخت این سریال چه قدر وقت داشت...الان یادم نیست...بنده خدا تو اون مدت کم کار بهتر نمیتونست ارائه بده!!!!!!تلویزیون هم که عاشق این جور سریالای آبکی که تو کمترین زمان ساخته بشن!!!کلا کار سفارشی بود ه کاری هم سفارش تلویزیون باشه اونم طنز بهتر ازاین درنمیاد...لااقل تو این چند سال اخیر بعد از کارائی مثل نقطه چین...پاورچین...کمربندهارو ببندین... ترش وشیرین وچند نمونه کم دیگه تمامی سریالای طنز که تلویزیون پخش شده یه چیز تو این مایه ها بود>>>>![]()
درسته کار خیلی توپی نیست ولی از برنامه های زنده ای که چند نفر دارن الکی با چند نفر دیگه وقت مردمو می کشن بهتره!!!!
تازه از این سریال شبکه 5 که واقعا خیلی بهتره
اصلا نحوه وقت گذاشتن روی ساخت سریال مشخصه
صبح فیلم نامه متن رو مینوسن ..بعدازظهر میرن فیلمبرداری ...شب هم بخش میکنن...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)